icon

21.12.2012

irriss
25. okt 2011

Co pro Vas toto datum znamena?

irriss
autor
3. nov 2011

@claudica Neprisla mi notiikace.. ☹

neco na te energii lidske bude....vzpominam si, jak se nas hadali...opravdu silene domaci napeti...a skoncilo to vzdycky tesne pred TV zpravama...a nase mama musela jit do kuchyne, prooze normalne rusila prijem..jakmile se priblizila k TV (stare domaci anteny, 1.barevna TV..takze 30 let zpet😉 )
jakmile se priblizila k TV, samy pruh a skakani obrazovky...ja kdyz jsem nabita...negativne😉..tak dostavam ranu od vseho, od auta, od nakupniho kosiku, od manzela - lepe receno od jeho svetru 😀 😀
p.s. neco na tom bude... 🙂

irriss
autor
3. nov 2011

@filipal s tim "seminkem se to rika i tady..."Co si zasejes, to si i sklidis" 😉

Ja Ti nevim, jaky pohled zvolit na "zkazu" Sveta....
Prirodni zivel o sobe zanechava stale vice vetsi zaznam, ale tyto atmosfericke stav a jevy tu byly vzdycky ...ruzne vykyvy...Ale prijdou mi velmi caste...

A hlad a valkly nepochopim...stale se shazeji u kulateho stolu a dohaduji na humanitarnich pomocoich..a pritom neprestavaji umyslne nicit urodu at uz je to tim, ze ji pali nebo vyhazuji do more..nechapu system...ale vim, ze by nikdo nemusel na hlad umirat...kdyby nebyl prednejsi TRH..zatraceny trh, ktery je spis virtualni nez konkretni a ted pada, protoze je przdny..neverim, ze kdy byly cisla hodnot na Displejich na burzach opravdive, realne..konkretni...podle meho se jednalo vzdy o abstraktni cisla , ktera je ted nutno zmaterializovat a nejsou pochopitelne..takze nezbyde nez spekulovat a umele vyvolavat jejich propad ...

ani3012
3. nov 2011

@irriss som tu ! ale stačila som si tému dať do obľúbených 😀

irriss
autor
3. nov 2011

to je jako s napsanym nakupnim listkem.....v obchode zjistis, zes ho nechala doma... 😀
@ani3012

ani3012
3. nov 2011

@katecameron mám snár od Jamnickej a tam som sa dočítala,ako si privolať sen s mŕtvym..tak som to skúšala(prvý aj posledný raz) ono to fungovalo, ale keďže dedo(ktorý bol cca 1-2 mesiace mŕtvy) sa na mňa strašne hneval,že čo je tak dôležité,že ho vyrušujem a ja s krikom vstala z postele ako sa ku mne blížil a utekala do obývačky..na to som sa prebrala v tej istej polohe ako keď som ho zbadala a veru teraz už naozaj utekala s krikom do tej obývačky...fakt to bolo celé veľmi živé.....
a tiež som predpovedala zo sna jeho smrť...nevedela som mesiac ale vedela som,že to bude zo 14 na 15 ..a aj tak bolo.....

a čo sa týka konca sveta...privítala by som nejakú apokalypsu ,ktorá by nás všetkých naraz pochovala...veľmi sa bojím,že ak sa použijú chem. zbrane,tak moje deti ostanú na svete samé,lebo sa nebude maž o nich kto postarať...viete si to predstaviť,že zomriete napr. na rakovinu (po chem. posype) skôr? Nikto vás nebude môcť ošetriť,liečiť,lebo všetci budeme na tom istom.. lekár, hasič,politik,predavač.....každý to vdýchne.....
no a vieš @irriss ,že tohoto sa v poslednom čase najviac bojím ? Bojím sa ,že sa splnia tie ich predpovede....

ani3012
3. nov 2011

@irriss ako vieš ? 😕 😕 mne sa to stáva pravidelne....Stano je už zo mňa na nervy 😀

irriss
autor
3. nov 2011

@ani3012
Budiz Ti utechou, ze casem si zvykne...jako ten muj 😀 😀 😀 ..uz predem vi, ze zbytecne sepisuju nakupni listek... 😒 a ja mu pokazde tvrdim, ze se tentokrat myli....pak zaukoluju devcata, samozrejme, ze zapomenou, protoze sukenka a culicky jsou prednejsi nez kus papiru, aleeeeeeeeeee..........mam to na koho hazet..neni to moje vina 😀 😀 😀 😝

ani3012
3. nov 2011

@irriss tak ja zase poviem,že si to pamätám..raz ,keď sme prišli domov,tak si odškrtával zo zabudnutého lístka nákup ,aby mi dokázal,na čo všetko som zabudla ...si predstav,že na NIČ 😀 ale priniesla som viac ako sme potrebovali 😅

frisbee
3. nov 2011

@irriss ..hm,bude to zaujímavé 😕

http://www.novinky.cz/ekonomika/249349-radeji-z...

..ale zvláštne,že nám dali podmienky,za ktorých nás do EU vezmú a Grécko sfalšovalo údaje...a je tam...a nemá snahu spolupracovať 🙄

claudica
3. nov 2011

Práve hlásili v rádiu, že niekto skočil z mosta... desia ma tieto informácie. Každý si pomyslí - blázon, dajú ho do blázninca, ak to nešťastník prežije... ale čo všetko sa skrýva za týmito osudmi, životmi... kým spáchajú takýto nezmyselný zúfalý čin. Ľudia sa sami kántria, ničia, honia sa za krajším bytom, za drahým autom na lízing, chcú dať deťom maximum, no nestačia, nestíhajú, prídu o prácu, ide im o existenciu, hrozí exekúcia....prepadnú banku, skočia z mosta... Je to strašné. Pre niekoho aj toto znamená koniec....
Zdevastovali sme nielen prírodu, ale aj zdravý ľudský rozum a hodnoty...

zoyuska
11. nov 2012

uz sa chystate baby?

ani3012
12. nov 2012

@zoyuska a na čo? 🙂

mardenad
24. nov 2012

@claudica keby sa dalo dať viac like- ov, tak by som ti dala aspoň 100 🙂 😉

ani3012
25. nov 2012

čaute baby.....čím je dátum bližšie k 21.12. tým mám väčší strach...vy nie?

@irriss som na inom fóre, kde sa o tomto diskutuje a doteraz sme si z toho uťahovali ale ak si dáme ruku na srdce, každý jeden z nás ma pochybnosti

catrena
25. nov 2012

my by sme sa chceli zobrat v tento super datum uvidim ci to bude mozne kedze to chceme tajne...

irriss
autor
25. nov 2012

@catrena
😀 😀 😀
tajne a navzdy 😎 .zrejme nechcete,aby se o tom kdokoliv dozvedel??' 😀 😉 🙂 😔

irriss
autor
25. nov 2012

@ani3012
Zrovna nedavno prisly deti ze skoly s tim..ze se Mayove spletli..ze az v roce 2013 😀 😝

ani3012
25. nov 2012

@irriss takže darčeky pod stromček mám teda nakúpiť ? 😕 😉

irriss
autor
25. nov 2012

@ani3012
ja nejsem dobry matematik.. 😉
mozna pro jistotu udelat vanoce o par dni driv 😅

ani3012
25. nov 2012

@irriss Stano by ma vyrazil s tým nápadom 😀
ale urobím si fazuľovú polievočku s domácimi rezancami-teda ja nie ale maminka nám urobí 😵
a budeme pekne spolu,čo tam po darčekoch 😉

catrena
25. nov 2012

@irriss zijem v malom meste...dedine...tak preto ...ale myslim,ze to bude navzdy...po tom co sme si spolu za 11rokov preskakali... 🙂

beruska9561
25. nov 2012

veľmi zaujímavá téma, mala som pocit, že tu niečo podobné nájdem a zrazu mi do nosa brnkla nevinná téma s názvom 21.12.2012. vedela som, že nie som jediná, koho táto otázka trápi, vzrušuje, zaujíma alebo nad ňou minimálne uvažuje. stále mám pocit, že sa niečo musí stať, aj keď stále nemám jasno, čo to pre nás všetkých bude znamenať. mám stále silnejší a silnejší pocit, že k niečomu dôjsť musí, pretože ľudstvo sa svojím správaním rúti do istej záhuby. neviem ako vy, ale ja od istého času nemôžem pozerať TV noviny, pretože keď vidím to násilie, zlobu, klamstvo, vojny, núti ma to rozmýšľať a som sklamaná, prečo človek človeku robí také veci? veď sme všetci do jedného rovnakí. veľa čítam a pri svojom hľadaní a bádaní som v sebe dospela k záveru, že ak 21.12.2012 nastane koniec, tak musí nastať aj nový začiatok, nová éra, kde budeme žiť skôr duchovne, astrálne, bez viazanosti na majetok, hmotné veci, na svoje telo.

ani3012
25. nov 2012

@beruska9561 najlepšie je nepozerať...ja chcem dnes dopozerať toto:

https://www.youtube.com/watch?v=N4pnNT5KEyY

ale inak ma zaujímajú aj dokumenty o tom "konci" sveta
toto je z tých zaujímavejších vecí:

https://www.youtube.com/watch?v=tNYrV9qrXT4

jo! a na moju stránku som si dala odpočítavanie konca sveta...som zvedavá, čo bude rátať,keď to príde na nulu 🙂
a mám tam skopírovaný aj celkom dobrý článok čo som našla:
http://www.slezak.estranky.sk/clanky/bude-21.12...

beruska9561
25. nov 2012

@ani3012 ja viem, že najlepšie je nepozerať, ale mňa to akoby naschvál pritiahne k telke vždy, keď tam niečo podobné dávajú a potom uvažujem presne ako tu niektorá z vás písala, že čo bude na tejto zemi za pár desiatok rokov, keď už teraz tu máme divoký západ, ako budú môcť moje deti, vnúčence chodiť bezpečne to tejto zemi, keď teraz sa napr. bojím ísť po tme domov a pod., z toho mi vychádza jediná myšlienka, že veď takto to ďalej preboha nejde...aby brat brata zabil pre bagateľ.

beruska9561
25. nov 2012

&ani2012 tieto vety z článku od slezáka ma zaujali, pretože s nimi som sa stretla doposiaľ viac krát: Spustí sa lavína udalostí ktorá zničí všetko čomu teraz veríme. Zasiahne hlavne tých ludí ktorí si zakladajú na blahobyte, peniazoch kariére a iných statkoch. Náš svetonázor a rebríček hodnôt sa rapídne zmení pôsobením vonkajších okolností.

ani3012
25. nov 2012

@beruska9561 to nie je od slezáka ale odtiaľto: http://www.dali.sk/2012/svetkoniec.htm
zdroj je uvedený hneď na začiatku príspevku

ani3012
25. nov 2012

@beruska9561 tak môj rebríček podľa toho by sa meniť nemal, len spoločnosťou je človek dotlačený a podriaďuje sa spoločnosti...

beruska9561
25. nov 2012

@ani3012 presne si to vystihla 🙂

mauerka
25. nov 2012

Moja sestra sa vtedy vydava 🙂 Tak snad stastny zaciatok... Ja to beriem ako zbytocny poplach viazany na nejaky presny datum. je jasne, ze plati vsetko to, co ste tu uz popisali, co je chronicky zname - LUDSTVO SI TO UZ DLHO POS°ERA SAMO! Ci uz v duchovnej, ekologickej, ekonomickej...rovine, ale myslim, ze este sme uplne "dno" nedosiahli, este sa "mame kam kazit". Skoda.

ani3012
26. nov 2012

@mauerka kedy? 21.12.? Pred Vianocami? No nezávidím 😀