icon

3 mesiace bez menštruácie, môžem aj tak otehotnieť?

macko86
22. okt 2018
dandelion94
22. okt 2018

v prvom rade by si asi mala riešiť prečo menštruáciu nemáš

macko86
autor
22. okt 2018

Snazim sa to riesit mam cukrovku,chodim pravidelne cvicit ...doktor mi dava len vyvolavacky ze mam moc zuzene vajcovody uz sa tam aj bojim ist...

landsmanka
22. okt 2018

@macko86 tak to nie je moc príjemné ale jedinú možnosť ktorú máš je to, že tam pôjdeš! menštruácia je veľmi dôležitá a spýtaj sa priamo lekára, či môžeš otehotnieť, keď si v takomto stave!

macko86
autor
22. okt 2018

Ja len ze ci nema niekto taku skusenost...toto iste som uz mala asi pred2 rokmi-nemala som asi 7mesiacou ale potom sa to dali do poriadku az do teraz...neviem mozno robim ja nieco ze ale neviem prist na to ze co?som z toho velmi smutna a v strese mam32 rokov a uz by som chcela aj babo....

simca06022011
22. okt 2018

Mozes mat aj PCO (vid diskusie tu), ale ti musi diagnostikovat gynekolog a endokrynolog, my do toho neuvidime bohuzial. Stres ani smutok ti nepomozu vobec.

beky1813
22. okt 2018

A co tak zmenit gynekologa? Aby urobil vsetky testy?

zuzka38
22. okt 2018

@macko86 tiez by som zmenila dr ak ti dava len vyvilavacky a neriesi pricinu..

macko86
autor
22. okt 2018

Neviem co mam robit bo on je zevraj na taketo veci odbornik

siska53
22. okt 2018

@macko86
Tak tazko povedat,ci mozes otehotniet ty konkretne.. Mam vsak kamosku,co ma menzes 2-3x do roka a ma.dve deti. Vzdy mala taký cyklus.. takze moznost je.. pozri,moja segra ma.pravidelny a aj tak babo nikde.. a to uz bola aj na UO.

viera77
22. okt 2018

Moze ist aj o osteoporozu, mam s tym skusenost, ako 27-rocnej mi bola zistena na denzitometrii - meranie hustoty kosti. Podla vyjadreni lekarov, mi ju sposobilo 8-rocne uzivanie hormonalnej antikoncepcie. Naozaj dobry gynekolog by mal zvazit aj tuto moznost a preventivne ta poslat na toto vysetrenie, a to aj v pripade, ze HAK neuzivas...vyvolavacky naozaj nie su riesenie.

macko86
autor
22. okt 2018

Pred tymi 2 rokmy som zacala pit alchymelkovy caj a zmenili mi inzulim a potom som za cca 2tyzne dostala...teraz som zase zacala pit ten caj ale myslim ze to mema zmysel...som v kazdodenom strese-praca-mozno ze aj to moze zato no ale aj tak to musim poriadne prediskutovat z mojim lekarom len nechcem zbytocne do seba pchat umele hormony....

nikoll29
22. okt 2018

Jasne, ze mozes, no najhorsie na tom je, ze ani nebudes vediet ze si tehotna. Neviem, ako takto mozes existovat. Uz po mesiaci by som to riesila, preco menzes nechodi

candies
22. okt 2018

Ján mám menštruáciu raz za 2-3 mesiace kvôli Hypotyreoze a PCO... teraz čakám druhé - dvojičky , prvú mám dcerku 🙂 ... ja som riešila nepravidelný cyklus bylinkami keďže dr do mna vždy len pchal HAK a injekcie ... aby som dostala ms lenže to bolo len umele všetko .

bucko555
22. okt 2018

vobec sa ti necudujem ze mas chud ist k dr mala som podobneho len pchal do mna injekcie a tabletky miesto toho aby hladal pricinu, zmenila som gynekologicku pislala ma na endokrinologiu do lubochne kde mi zistili zacinajucu menopauzu, zacala som riesit umele oplodnenie mam doma krasnu zdravu rocnu dcerku a uz som uplne skoncila dalsie mat nemozem kedze uz som po