3 mesiace bez menštruácie, môžem aj tak otehotnieť?
Snazim sa to riesit mam cukrovku,chodim pravidelne cvicit ...doktor mi dava len vyvolavacky ze mam moc zuzene vajcovody uz sa tam aj bojim ist...
@macko86 tak to nie je moc príjemné ale jedinú možnosť ktorú máš je to, že tam pôjdeš! menštruácia je veľmi dôležitá a spýtaj sa priamo lekára, či môžeš otehotnieť, keď si v takomto stave!
Ja len ze ci nema niekto taku skusenost...toto iste som uz mala asi pred2 rokmi-nemala som asi 7mesiacou ale potom sa to dali do poriadku az do teraz...neviem mozno robim ja nieco ze ale neviem prist na to ze co?som z toho velmi smutna a v strese mam32 rokov a uz by som chcela aj babo....
Mozes mat aj PCO (vid diskusie tu), ale ti musi diagnostikovat gynekolog a endokrynolog, my do toho neuvidime bohuzial. Stres ani smutok ti nepomozu vobec.
Moze ist aj o osteoporozu, mam s tym skusenost, ako 27-rocnej mi bola zistena na denzitometrii - meranie hustoty kosti. Podla vyjadreni lekarov, mi ju sposobilo 8-rocne uzivanie hormonalnej antikoncepcie. Naozaj dobry gynekolog by mal zvazit aj tuto moznost a preventivne ta poslat na toto vysetrenie, a to aj v pripade, ze HAK neuzivas...vyvolavacky naozaj nie su riesenie.
Pred tymi 2 rokmy som zacala pit alchymelkovy caj a zmenili mi inzulim a potom som za cca 2tyzne dostala...teraz som zase zacala pit ten caj ale myslim ze to mema zmysel...som v kazdodenom strese-praca-mozno ze aj to moze zato no ale aj tak to musim poriadne prediskutovat z mojim lekarom len nechcem zbytocne do seba pchat umele hormony....
Jasne, ze mozes, no najhorsie na tom je, ze ani nebudes vediet ze si tehotna. Neviem, ako takto mozes existovat. Uz po mesiaci by som to riesila, preco menzes nechodi
Ján mám menštruáciu raz za 2-3 mesiace kvôli Hypotyreoze a PCO... teraz čakám druhé - dvojičky , prvú mám dcerku 🙂 ... ja som riešila nepravidelný cyklus bylinkami keďže dr do mna vždy len pchal HAK a injekcie ... aby som dostala ms lenže to bolo len umele všetko .
vobec sa ti necudujem ze mas chud ist k dr mala som podobneho len pchal do mna injekcie a tabletky miesto toho aby hladal pricinu, zmenila som gynekologicku pislala ma na endokrinologiu do lubochne kde mi zistili zacinajucu menopauzu, zacala som riesit umele oplodnenie mam doma krasnu zdravu rocnu dcerku a uz som uplne skoncila dalsie mat nemozem kedze uz som po

v prvom rade by si asi mala riešiť prečo menštruáciu nemáš