icon

52-ročná Beňová je tehotná... ☹️

13. júl 2020

Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.

jana_eyre_2
13. júl 2020

Ach jaj... Prečo tie ženy na mk tak strašne sere život druhých ľudí...

0silvia0
13. júl 2020

@eliska13 ja som rozvijala vseobecnu debatu o stuzkovych, ktora sa tu rozbehla, nekomentovala som priamo Benovu.

leskovael
13. júl 2020

A mňa zase trápi, že vôbec existuju takíto ľudia, čo riešia každé h**** ktoré sa ich absolútne netýka🤦🏽‍♀️

danim
13. júl 2020

@jana_eyre_2 lebo sú znudene a počas MD sa točia dookola okolo 3 veci a 4 ľudí... ako v takej bubline... príde čas, kedy sa vrátia do prace a pribudne celkovo tolko povinnosti, že im na take kraviny neostane čas. Na MD si treba všetko to pekne na tom obdobi užívať a pestovať si hobby a nie mrhať čas hlúposťami 🙂

banderaska29
13. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl mňa okrem tvojich príspevkov baví aj tvoj nick. asi by som sa nevysomárila, keby sa chcem prihlásiť po dvoch troch pohárikoch vínka 🙂 ♥ 😀

mistymay33
13. júl 2020

Myslis, ze mali pri sulozi lekara, ze tu obvinujes lekara, ze je nezodpovedny? Co ak ma to dieta nromalnym sposobom, sulozou dvoch ludi a podarilo da jej pri tom otehotniet? Koho budes z nezodpovednosti potom obvinovat? A myslim, ze sa dokaze lepsie postarat o svoje dieta v jej veku ako polovica mamiciek z konika, ktore su o polovicu mladsie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
13. júl 2020

@0silvia0 kto bude mat mladych rodicov ked.vela zien rodi po 40-ke? Budu tam cca 60 rocni rodicia. A poviem ti, dcera mala tento rok stuzkovu. Boli mladi rodicia po 40ke a aj starsi okolo 60ky. A nikto to neriesil. Nikto sa za nikoho nehambil. Neviem odkial beriete ze deti sa za starsich rodicov hambia. To je nejaky novy trend alebo co?

kvetinka75
13. júl 2020

@h_petra no tu si tomu dala, teraz cim.budu argumentovat odporcovia? 😉

kvetinka75
13. júl 2020

@oli18 nie nie je to bezne ale toto su veci ktore sa nas netykaju tak preco sa vyjadrovat a kritizovat. Tebe sa tiez niekto montuje do zivota a hovori ti co je normalne a co nie? Ide o to ze ludia uz nepoznaju hranice odkial pokial. Myslia si ze sa ich vsetko tyka a potrebuju sa ku vsetkemu vyjadrovat.

0silvia0
13. júl 2020

@kvetinka75 prosim ta, mne to nevysvetluj, vytrhla si moje slova z konceptu, ktory bol sarkasticky napisany. Komunikacia bola vtipne vedena medzi dvoma uzivatelkami, ktore si robili prdel z toho, ze v kazdej tejto teme niekto vytiahne stuzkovu🤷‍♀️

taga
13. júl 2020

Takto sa opytam:
- grcias za nu v tomto tehotenstve?
- budes za nu rodit?
- budes za nu vstavat v noci k babu?
- plynu ti z jej tehotenstva nejake povinnosti, alebo nebodaj zdravotne rizika?
- planujes sa prevtelit do toho baba a si nasrata, ze budes mat staru matku?

Lebo ja neviem, preco by cudzieho cloveka malo akokolvek trapit tehotenstvo inej zeny... pomysli si svoje a staraj sa o vlastnu rodinu a vlastny zivot

danim
13. júl 2020

@miriam11 a keď sa im proste neplánovane zadarilo- tak k tomu povies čo?

tripetta
13. júl 2020

Staraj sa radšej o svoju frndu, tie ostatné teba trápiť nemusia, ťahaj radšej klepať rezne, ty kiddo v tele dospeláka.

tripetta
13. júl 2020

A ak si kresťanka, lebo väčšinou katolícki kresťania a ťululum ako ty riešia "oviny" zaobalené do pseudomorálky, prečítaj si koľko mala v Biblii Abrahámova žena, keď mala Izáka, ty múdra. Boh to chcel, tak budeš Jemu protirečiť?

kvetinka75
13. júl 2020

@0silvia0 ved ja som to aj tak pochopila

oli18
13. júl 2020

@kvetinka75 Máš pravdu, je to tak, ale o tom sú verejné diskusie. Nemôžeme mať všetci rovnaké názory.

ika11123
13. júl 2020

Hádam je to je vec nie 🙈🙈bože chcela by som mať vaše problémy

kvetinka75
13. júl 2020

@oli18 to nie ale clovek by mal riesit to co sa ho tykat a nie riesit zivot inych a ohovarat.

judar
13. júl 2020

A neni to jedno ? Sak ona nieje tvoja rodina aby si ju riesila :D to uz je jej osobny problem ze ju svrbela arana s chlapom co jej je skoro synom :D ale inak asi je to novy trend mat deti takto aby sa ich rodic len tak tak dozil vobec maturity ich dietata

dilino
13. júl 2020

Mať tak tvoje problémy a prezidentkin plát.Nech má aj trojčata či ty jej ich budeš chovať a opatrovať jej vec.Nieje malo žien ktoré rodili po 45 až 52 rokov. nech ma ked sa jej niečo stane tak má syna ktorý má teraz 30 rokov ten má aj ženu ten syn tak snád sa o sestru postara či ju dá do domova.

0silvia0
13. júl 2020

@kvetinka75 jaj, ja ze mne nieco vycitas, nepochopila som, pardon...

miskakyska
13. júl 2020

@oli18 možno preto,lebo nenašla pochopenie u seba v tejto istej diskusii,ktoru založila v profile,tak ju vymazala a založila taku istu diskusiu pod anonymom vo fore 😀....😀 zatiaľ sa tu s nepochopením vyjadruje sama autorka ..nikto iný 🙂 ona tiež nemá právo nikoho súdiť...aká akcia,taká reakcia 🙂))))) bohužiaľ..

kvetinka75
13. júl 2020

@0silvia0 v pohode, nevedela som aky smajlo je vhodny aby to tak vyznelo ako som to aj myslela. Netrafila som sa🙂

misa11111
13. júl 2020

Veď jej vec.. Bože ženy riešia také kktiny stále s prepáčením...

h2
13. júl 2020

@miriam11 Prečo ľutuješ jej dieťa? A prečo je to z jej strany egoizmus? Nevieš, ako k tomu došlo. Možno otehotnela prirodzene. To mala ísť na potrat? Ja by som ešte len vtedy ľutovala to dieťatko, ak by sa ho rozhodla zabiť. A nie, keď sa má narodiť.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená