52-ročná Beňová je tehotná... ☹️
Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.
@acrobaleno bol to jej asistent v Bruseli
Ale tak veď jej doprajte prvý muž bol alkoholik, Flasik bol vplyvný muž a pre image, a teraz zatúžila znova po láske a čo?Vždy bola cieľavedomá veď bola jedna z prvých riaditeliek rádia.Je to jej zivot
S tým tehotenstvom po 40 tke , posledná mám narodené v 43 rokoch a návod na tehotenstvo u mňa : dieťa už neplánovať a nechcieť, mať jeden riadne funkčný vajcovod a jeden krát sex za daný mesiac ( manžel služobne v zahraničí ) , podarované a predané všetky detské vecičky , dobre rozbehnutá práca a projekty... ak si namiešate takýto kokteil , tak je reálna šanca že zostanete v druhom stave 🙂
@h2 no , keď som to zistila bola to pre mňa tragédia , bola som z toho na nervy, deti milujem ale 4 mi stačili bohate a po 40 som rodiť už nechcela. Tak ale namiešala som si tento koktieil , narodil sa z toho syn , dnes má už 2,5 roka a ako píšem viac mi dal ako vzal . Kondičku mám možno lepšiu ako priemerná 30 tnička, schudla som , behám , lepšie sa stravuje ( konečne som prestala " žrať "somariny ), viac sa o seba starám . A nie neľutujem .
Akože nepochopila som jednu vec.. čo je kur.. teba dotoho ???? Nech si každý žije ako chce...
A co ta to trapi? Je to tvoj problem? Ty nebudes zivit to dieta? Nechapem co sa ludia stale navazaju do niekoho a hlavne vtedy ked sa ich to vobec netyka.
milá anonymka, aj po 35-ke, aj po 40-ke sa dá otehotnieť ako nič...a verím tomu, že aj po 50-ke...ja jej fandím a držím palce 😉
@nyusika ten o stužkovej je TOP😂😂😂 doteraz som nepochopila význam 🙄
Ale 50 ročne nie sú predsa v geriatrickom veku...
@petruska19 v akejkolvek debate tykajucej sa starsej rodicky pride zakonite tema "ved sa nedozije ani stuzkovej"
@nyusika veď práve, že stále je to prvá veta a ja nechápem čo s tým má stužková 😂😂😂 veď tie ženy možno preštia mladé mamičky na tej stužkovej. Ono nielen tu na MK, ale táto veta hýbe asi celým Slovenskom...
@petruska19 to je proste asi zivotna meta, ist na stuzkovu svojich deti...mozno svoju nezazili (charakter tejto otazky tomu dost nasvedcuje), tak si to chcu uzit aspon takto, aty vyberaju spolu s tretim vozikom
tak je to proste nehapruje no , čo si mala v rukach jej hormonálny profil 😝, ja ho mám ukážkovy uplne napr
Ale moze. A co to ty riesis? Tyka sa ta to? Alebo sa.len potrebujes do niekoho navazat, kritizovat a Benova prisla do rany . Na buduce do coho budes strkat nos? Keby si robila aspo nieco uzitocne. Miesto vyjadrovania sa k teme ktora sa ta netyka a predpokladam ze nie si ani lekarka ale vyjadrovat sa budes ku vsetkemu vsak?
Trepes kraviny. Trosku sa nad tym zamysli.
To ktorá pixla tu odsudzuje Beňovú, osobne Beňovú nemusím, ale vôbec mi nevadí, že je tehotná, jej vec... Ak túži po dieťati....
@dskjhfdlkdjhl skok do truhly 😂😂😂😂
@nyusika už fakt by to mali zrušiť (nech to začnú oslavovať bez rodičov). 😂😂😂
Mať tvoje problémy a plat prezidentky 🤦
@0silvia0 bude tam mať mladého otca😊veď Beňová nebude tancovať s dcérou.Mne sa zdá, že v mojom okolí teraz rodia samé 40+, 42+ už sa ten vek tak nerieši.Ale tak 52r je už za hranicou, ale tak nech sú zdravé.
Moja mama to zaklincovala, keď sme boli so synom na nástupe v prvej triede pred školou, že už nevie kto je mama a babka jej generácia rodila 19,20 ročne a všetci jej prídu starí😜mi hovorila, že suseda mala 32 r a na tú dobu to už bola rarita
Neviem, preco ste sa tak obuli do zakladatelky. Nic zle nenapisala. Je to forum a moze si tu kazdy zakladat temy, ake chce a pisat do nich svoje nazory. V dnesnom bulvari su uz stovky prispevkov nie zrovna lichotivych na adresu Benovej. Nie je bezne, aby rodili zeny 50+, takze ludia sa budu vyjadrovat s nepochopenim.

Podla mna je ovela nezodpovednejsie ked maju deti 20tnicky bez prace a byvania. 🙈