52-ročná Beňová je tehotná... ☹️
Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.
@katarinaina toto ma ako adoptivnu mamu zaujíma, ako sa stavia spolocnost chrbtom? Čo máme očakávať?
No, takže ďakujem, naložili ste mi a evidentne ste nepochopili kam som smerovala. Ide o to, že je podľa mňa neetické si vo veku, kedy už žena má byť starou mamou, doslova kúpiť dieťa. Áno, kúpiť. Lebo je štatisticky veľmi málo pravdepodobné, že sa v tomto veku dá otehotnieť prirodzene. Mne moja gynekologiçka, ktorá ma 40 ročnú prax povedala, že za cely ten čas mala len asi 4 pacientky, ktoré rodili po 50, z toho dve boli v zahraničí na IVF.
@anonym_autor Ja som prirodzene otehotnela ako 45 ročná.....moja známa ako 47 ročná.....aké právo máte súdiť, odsudzovať alebo posudzovať?
Hradí to poisťovňa dovtedy preto, lebo po 40 si za problémy s počatím môžu ženy samé tým že čakali pridlho.
@ajka0207 Hej, lebo všetky čakali....mohli mať iné napríklad zdravotné problémy....ďakujte Bohu, keď ste vy nemuseli niečo také riešiť...
a prečo si ľudia čo sa im nedarí mať vlastné deti neadoptujú???
@katarinaina Lebo nemôžu mať vlastné dieťa a to akýmkoĺvek spôsobom.

@katarinaina adoptuju si. Ale ako vo všetkom, ľudia nie sú rovnaki, sú rôzni. Takže niektorí adoptuju, niektorí nie.