icon

77. výročie SNP - demonštranti

vanda323
30. aug 2021

Dobre ránko, akurát pozerám správy a tam že boli demonštranti a vypískali SNP...to akože kvôli čomu? Viete mi to prosím Vás niekto vysvetliť?

poopsie
30. aug 2021

@vanda323 no vidíš, tak deduško v TV povedal, že sa to vracia, ja to vravím tiež.. Ale som za najväčšieho debila... Komu budeš veriť?

mircalla
30. aug 2021

@liljana Vobec sa nesnaz, to tam chyba mozgova kapacita

liljana
30. aug 2021

https://plus7dni.pluska.sk/relax/temna-tvar-leg...
Precitaj si o Ondrejovi Jariabkovi za vojny, mne ako herec nebol sympaticky.
Po vojne sa snazil utajit, ze bol pri pogromoch na "nepriateloch" statu pocas vojny a skoncil nakoniec ako agent stb.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
mircalla
30. aug 2021

@anita1978 Slovensko bolo vzdy rasisticka krajina. Staci sa pozriet, co mame v parlamente

anita1978
Odpoveď bola odstránená
liljana
30. aug 2021

Za vojny sa dali ludia ovela lahsie zmanipulovat ako dnes. Nebol internet, tv, jedny vladne noviny a vladne radio, ludia na dedinach skoncili zakladnu skolu. A vzdelanie bolo tak pokrokove, aky bol pokrokovy dedinsky ucitel. V dedine bol najbohatsi clovek zid, krcmar. Stacilo na neho ukazat prstom...
Ovela vacsia hanba je sa nechat zmanipulovat dnes. Ked clovek k dispozicii neobmedzene kvantum informacii. neobmedzeny pristup ku vzdelaniu, len nesmie byt lenivy si ich precitat a utvorit si vlastny nazor.

vanda323
autor
30. aug 2021

@anita1978 Poviem ti môj osobný názor, že Pán Mazurek podľa mňa raz dostane dobrú bitku...a počula som tak neviem čo je to pravda ...ževraj býval ako dieťa v jednej časti obce kde sa vo veľkom začali sťahovať Rómovia a vraj z toho pramení jeho nenávisť.

vanda323
autor
30. aug 2021

@mircalla Presne ale on prehlásil myslím Mazureka že má kamarátov cigánov . By som ich chcela spoznať teda,

mircalla
30. aug 2021

@vanda323 Tento odpad mi nestoji za to, aby som sa nim hlbsie zaoberala. Bohuzial je tu dost podobne zmyslajucich ludi, dokonca aj matiek s detmi a su na to hrde

anita1978
Odpoveď bola odstránená
ivanaks
30. aug 2021

@poopsie Tiež ste si boli zapískať?

mircalla
30. aug 2021

@ivanaks Evidentne🙂

poopsie
30. aug 2021

@ivanaks
@mircalla ste trápne ako deti na pieskovisku

poopsie
30. aug 2021

@mircalla ty si ukázala svoju inteligenciu a pocit nadradenosti v plnej kráse 👏

mircalla
Odpoveď bola odstránená
poopsie
30. aug 2021

@liljana fuha, tak tvoje vyjadrenia sú trošku prisilná káva... Ty vieš lepšie ako ja sama, ako by som sa ja zachovala 👏👏👏👏vieš o mojom živote prd, ale vieš najlepšie aká som manipulovateľná, mne sa zdá že je to naopak....

poopsie
30. aug 2021

@mircalla ja som ťa prvá neoznačila, ty si ma označila, ty si mala potrebu so mnou komunikovať 🤦‍♀️.... Asi máš poruchu pamäte...

oktoberka
30. aug 2021

Už si hádam na fóre,kt.je viacmenej anonymne nebudeme nadávať do "hovad".

zuzliq
30. aug 2021

@poopsie na školy prišli testy, neklam

poopsie
30. aug 2021

@zuzliq nie na všetky... Dobre si pozri, čo píšu v skupine učiteliek, takže neklam ty

pininka1
30. aug 2021

@poopsie a o com ja pisem, ty citaj s porozumenim. Velmi si mudra, skaces tu do kazdeho a nerozumies veciam medzi riadkami....

mircalla
Odpoveď bola odstránená
mircalla
30. aug 2021

@liljana Ano, presne tak, nizsie IQ, nizsie vzdelanie a hoaxy ako cez kopirak stale citas stale to iste, kopiruju to jeden od druheho. Do toho im nahraju fasisti, Blaha ci Fico kvoli politickym bodom. Su to ti ludia, ktori sa den co den hadaju s predavackami, sbs, vodicmi MHD, lebo su porusovene ich “ustavne prava”… ich najvacsim zivotnym problemom je nasadit si rusko o v obchode, ich najvacsim uspechom je pochvalit sa s videom, ako to natreli tym nevinnym zamestnancom ktorí ich upozornili na “nulitne” prekrytie dychacich ciest, ci ako rozbili horalku kladivom….
Neustale trepu nieco o totalite a o tom, ze chcu zit slobodne, zaroven maju potrebu vsetko znevazovat a dehonestovat, zaujimaju sa jedine o seba, v zivote by nikomu nepodali pomocnu ruku

liljana
30. aug 2021

@poopsie Porovnavas vrazdenie zidov v koncentraku so zakazom vstupu do restauracii pre neockovanych? Prepac, ale si normalna? Tak zufalo chces dokazat svoju "pravdu", ze vytahujes uplne nezmysly.
Ked enchces rusko, sed doma. Nechces ockovanie, neockuj sa. Hadam vydrzis bez posr. restauracie 5-6 mesiacov, ked by posledna tretia vlna mala prejst. Aspon sa naucis varit a nebudes mat cas na citanie nezmyslov.

mircalla
30. aug 2021

@liljana Porovnavanie tychto veci robia neustale a stavaju sa do pozicie obeti. Toto so zidm versus covid je jedna z klasik konspiratorov, zial su uplne vsade, takze sa tomu neda vyhnut. Rozmyslam inak, naco je tu admin, kedze moje prispevky zmazal, ale bezne tu nechava konspiracie a nezmysly, nedavno nieco o tom, ze plne nemocnice boli podvod a aj mrtvi boli podvod.

poopsie
30. aug 2021

@liljana ja prežijem bez reštaurácie, oni bez zákazníkov nie😉viem veľmi dobre variť, aj piecť chleba aj pizzu ako z reštaurácie.... Len vieš niečo tomu vraždeniu predchádzalo... Asi ti to musím primomenuť, že najprv nemohli chodiť do kina, reštaurácie a tak... Narozdiel od hysteriek na internete som sa stretla v realite s veľkým počtom ľudí bez rúška aj v obchode atď... Ja ho mám o to sa báť nemusíš... Asi ti tak celkom nezapadám do tvojej škatuľky.... Ešte by som zi chcela pripomenúť, že v demokratickej spoločnosti by mali zákony, vyhlášky prechádzať testom proporcionality...tymto testom by určite neprešla tá o očkovaných v reštaurácii..stále môžu byť chorí....

mircalla
30. aug 2021

@poopsie Vrazdenie zidov a povinnost sa testovat pri zhorsenej situacii pre neockovanych moze porovnavat jedine niekto ako ty. Problem bude ai to, ze ani testovat sa nechces, ani ockovat, ani opatrenia, ani nic. Evidentne ti na covid este nikto nezomrel, pretoze taketo silacke reci maju len ti, ktori mali zatial to stastie. Cista bezohladnost. Treba si tu bezohladnost ospravedlnit nejakymi rozpravockami. Ono bude to tu este par rokov, takze si myslim, ze ta silacke reci prejdu. Mozno ak ti zomrie niekto z rodiny, zmenis nazor. A mozno nie. Poznam aj cloveka, ktoremu zomrel otec a este aj to popieral. Zijeme v dost smutnej dobe.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
poopsie
31. aug 2021

@mircalla nechápem prečo ma zase označuješ, máš nejakú poruchu vnímania? Ty so mnou nechceš komunikovať... Tak na čo ma znova označuješ a o čierňuješ?