77. výročie SNP - demonštranti
Dobre ránko, akurát pozerám správy a tam že boli demonštranti a vypískali SNP...to akože kvôli čomu? Viete mi to prosím Vás niekto vysvetliť?
@vanda323 Pískali proti prezidentke, vláde,...
Vôbec nerozmýšľajú, že sedí tam ešte pár preživších zo SNP a v prvom rade je to neúcta voči nim. Bojovali aby sme my teraz mali slobodu. Dožijú sa chudáci výročia a hentaki zmesi im to pokazia. By som ich poslala teraz do Afganistanu 😠 mohli by sa ukázať.... čo dokážu....
@januarova pretože súčasní magori si predstavujú slobodu príliš egoisticky. bohužiaľ, máme na SK niečo nechutné. a to večne rýpajúcich debilov, ktorým nie je nikdy nič dobré :(
@januarova akože sorry z Afganistanu uteká ehm najlepšia armáda sveta ako vždy rozbili čo mohli takže neporovnávajte. A či niečo zneuctili? No keď caputova číta niečo o spájaní a to už nehovorím kollar. Ten sa spája akurát so svojími čupkami a preoperovaným neviem čím. Jediní kto si zaslúži úctu sú priamy účastníci.
Je to strasne, este aj tie prazdne stolicky, na takychto vyrociach. A to iste bude na papezovi. Ludia prestali mat uz uctu k comukolvek, mam pocit ze ta corona a lockdown z nas vytiahli to najhorsie.
Nikto normálny nebude zneuctovat takýto udalosť. Aj napriek tomu,kto číta z vlády nejaký príhovor.
Vlády sa menia,prezidenti tiež,ale história je nemenná.
Ostáva iba zopár ľudí,ktori to ešte majú v živej pamäti.
My ostatní?ostávajú nám filmy,knihy.
Staré filmy nie sú IN,málokto ich pozerá a knihy?
Poplatok si pri židovskej problematike je také "romantické". Ale akosi sa to začína brať ako taký smutný príbeh,kto.niekto napísal,ale je to len príbeh knihy.
Zabúdame,bohužiaľ.
Viac nás zaujíma Plačková,nejaký Rytmus a im podobni.
Česť výnimkám.
Naše deti by mali vedieť avidiet aspoň vo filmoch,čo sa v histórii Slovenska(aspoň)dialo.
@oktoberka prepáč ale tebe by nezaškodilo sa trošku viac rozhliadnuť čo sa okolo teba deje.. Lebo keď pred pol rokom podmienoval tvoje občianske slobody, zdravotnú starostlivosť,vstup do budovy zdravotným zákrokom 🤔vola sa to SEGREGACIA.... A židia boli tiež označovaní za prenášačov chorôb... Preto tak radi obyčajní ľudia spolupracovali... Lebo to bolo pre ich BEZPEČNOSŤ.... A teraz bude ďalšie kolo vstup do reštaurácie len očkovaným.. Nemá to žiadne epidemiologicke opodstatnenie, pretože aj očkovaní môže byť chorý a chorobu prenášať...
@anita1978 si myslíš, že jediná si sa stým v živote stretla, že si jediná chudinka???? A že keď mal tvoj dedo vytetovane číslo tak máš väčšie právo súdiť situáciu? Ja som bola vždy na strane tých čo boli proti bezpraviu, takže by som zjedla židovské zoznamy ako prababička, schovavala by som ich na povale ako jej otec.... Lenže ja som vtedy nežila, žijem teraz
@poopsie Stále vieš ísť k lekárovi,stále vieš po havárií ísť na operáciu,stále dostávajú ľudia chemoterapii,atď,atď.
Môžu nakupovať potraviny,majú aj za čo,stále vedia ísť do lekárne,atď,atď.
Čiže kde vidíš segregáciu podobnu s holokaustom?
Toto je max nedôstojné,neúctivé porovnávať situáciu teraz a vtedy.
A pokiaľ máš ozaj predkov,kto.si to m prešli,či napr aktuálne zasiahli počas 2.svetovej vojny,toto nikdy napísať nemôžeš.
Inak zaujímavé,že aj počas LD,aj teraz.....normálne ľudia nenosili ruska,aj sa netestovali,aj dokonca pozitívni mohli chodiť do potravín,na postu....chodím do reštaurácií,no a nikto odo mňa žiaden test,či potvrdenie o ocko nepýtal.
Deti nastúpia do škôl bez povinného testovania,čo nie vsade vo svet to tak je.
Takže....kde zase vidíme tie paralely?
To je teraz také IN....porovnávať sa neockovani so Zidmi.
@terezka1947 od mojej rodiny v KE pýtali covid pass.... To, že tebe sa nestalo neznamená, že iným nie... Aj testovať deti sa mali a štát to zase posr.... A školám neprisli testy 😉
Znama (50) nikdy nerobila v praci, max predavala nejake kremiky. Dnes pozna vsetky hoaxy, bola protestovat v Bratislave proti ruskam a ockovaniu ... Zober trocha nizsie IQ, pridaj nudu, ze ti ludia maju doma ho.no na praci (nezamestnani, pandemicke ocr,...). A ludia zacnu hejtovat a pridavat sa do skupin, co su a protestuju proti vsetkemu. Len aby niekam "patrili" do nejakej socialnej skupiny. To je jedna zo zlych stranok doby socialnych sieti. Predtym ludia hejtovali vsetko v krcme, v uzkom okruhu znamych, dnes hejtuju cez internet.
Kym nebol internet, vedelo sa o cloveku, ze je blby, iba doma a v okoli.
@oktoberka Súhlasím, ale ten ujo včera čo tam sedel na záver povedal niečo z čoho mám ja osobne zimomriavky po chrbte, Vravel že sa to vracia to všetko....myslím si že šediny si treba vážiť a tak treba byť v strehu a nedovoliť celkom vláde aby nás " nútila" sa očkovať, ak by k tomu došlo ak by nás nútila testovať deti, to že sa mám otestovať ja chápem a beriem. Ale dieťa ? Ja som odmietla testovanie deti....a viem že na našej škole viac mamiek...nebudem ich vystavovať stresu
@marca12 Ono aj tu je dost podobnych individuii. Tiez nemusim vladu, ale ciste hovada a aj v tejto diskusii. Zijeme v otrasnej dobe a v otrasnej krajine vdaka takymto ludom. Na vsetko pindat, vsetko komentovat, vsetko dehonestovat, pritom to vacsinou ledva vychodilo zakladnu skolu a potrebuje to lidrov ako Kotleba ci Blaha, inak to nema nazor
@poopsie Prepac, ale za druhej svetovej vojny by si asi ty prva sla hadzat kamene do zidov. Lebo si lahko zmanipulovatelna a antizidovska propaganda bola vtedy vsade. A miesat vojnu s protiepidemiologickymi opatreniami ... Uf.
Ze sa piskalo proti SNP? Aby fungoval vojnovy stat, musel mat prisluhovacov. Za vojny neboli vsetci Slovaci dobri. Boli ti, co nakladali zidov do vagona a ti, co im pomahali. Po vojne sa z ludakov stali ex "partizani" a horlivi komunisti, Za socializmu sa museli pretvarovat a piskaci by skoncili v base. Za demokracie mozu proti SNP piskat slobodne.

@vanda323 ludia uz nemaju uctu k nicomu, je to velmi smutne kam tento narod speje.