8 mačiek v jednoizbovom byte
Čo si o tom myslíte keď človek býva v 1 izbovom byte plus kuchyňa a má doma 8 mačiek ? Zaujíma ma názor. Dík.
@janai1 ak ma rodinny dom tak ok. Ale ver mi ze by si takeho cloveka nechcela mat v bytovke za suseda. Ten macaci moc to je nieco hrozne. A v 1 izbovom byte dakujem pekne.
Že je to šialené. Keď má rád mačky, tak nech má jednu. Ale osem, a ešte k tomu v 1izbovom byte, tak v Tom prípade si neviem predstaviť, ako sa tam všetky pomestia.
Ja poznam chlapika ktory ma 12 maciek v 2izbovom byte a plus jedna argentinska doga. Ako stara sa. Niesom fajjnovka ale nevosla by som tam neznasam zapach mocu po macke, hoc mame 1 doma na dvore.
Milujem macky, sama mam momentalne 2-3 ako kedy,, ale pri dome,, v byte sme mali jednu par rokov,nebolo citit nic,no ja som to cistila piesok vo Wc denne aj 2x, 8 maciek v jednoizbovom byte, chudaci susedia,,ten moc hlavne ked je viac maciek🤦♀️🤦♀️ To nie,,,
Ja som mala v 1 izbovom 1 macku, potom v 2 izbovom 2 macky...8 mi pride vela na jednu izbu, to su minimalne 4 macacie zachody,to si neviem predstavit kam vojde, a tiez sa tam tolko maciek musi dost tlacit a nemaju dost miesta
@caroline_ teraz byvam v dome a v jednej veeeelkej izbe su tie moje dve bytove, tie su ok maju vsetko co potrebuju, a vo vedlajsej mame taku vonkajsiu macku ktora ale u nas porodila a starame sa zatial o nu a jej tri maciatka, to je spolu 6 maciek na dve izby a niekedy je to dost zahul a teda 8 v 1izbe si neviem predstavit
Napadlo ma ako prve, ze ten clovek je sam a trosku mimo, ako druhe smrad a tretie story ako majitelka bytu zomrela, nasli ju o tyzden a hladne nekrmene macky ju zacali od hladu obzierat.
Často je uvádzané, že mačacích WC musí byť o jedno viac ako je počet mačiek. Čiže v tomto prípade 9 😱. To ma napadlo hneď ako prvé. Druhá vec je, o aké mačky sa jedná. Iné je 8 dospelých mačiek oboch pohlaví, ešte ak nie sú vykastrované - neverím, že budú vychádzať bez problémov a žiadna nebude trpieť. A iné je, ak sa dospelému páru narodí 6 mačiatok, vtedy sa to dočasne dá zvládnuť, kým sa umiestnia do rodiny.
@lenja123 áno tak to je. My máme doma 3 a máme jeden záchod keďže to by sme museli mať záchod v každej izbe pomaly. Ale záleží aj aký naši majú záchod dosť veľký a čistí sa raz resp 2x denne.
Inak 8 mačiek v jednoizbovom byte si neviem predstaviť
ze to je uz na psychiatriu ... chudaco susedia ... nehovoriac o mackach co trpia v tak malom priestore .. ja mam jednu chodi dnu i von a aj ked sa o nu staram zachod cistim proste ju je citit ... je to zviera .. ked sa vykadi rano kym som v praci tak je to iny andel kym dojdem domov a upracem.. a u 8 fuuuuuu
Poznala som jednu kocku a tá mala 7 mačiek v dvojizbaku, robila docasky pre ne kým im nenašla nové rodiny. Nechápem ako to robila, ale žiadny veľký smrad u nej nebol. Ja mám jednu mačku, nezbavíme sa jej ale už potom nikdy viac, keď sme vonku par hodín a prídeme domov, je to cítiť a mne to vadí.
To isté, ako keď niekto býva s 5. detmi v jednoizbovom byte. Že keď tak chce žiť, nech žije a mňa do toho nič 😉
@stvura a vidíš KATO skoro každý odporúča 😀 my sme chceli skúsiť tú silikatovú či aká to je len u nás je problém že sú traja takže možno 2 by zapasovala a tomu jednému nie 😒😀 inai dávame zverlit už roky rokúce

Ze ma vsade same chlpy