AAA Auto - zlá skúsenosť

umb77
19. sep 2016

Treba si dávať pozor na vyleštené autá - sú podozrivé! Hlavne robia svinstvá, vymieňajú pneumatiky - každá od iného výrobcu, jedna zimná, druhá letná, každá iný dezén, vymieňajú servisné knižky, predávajú zatopené autá, kradnuté a pod. Nasľubujú opravy, a potom vás odpálkujú... Zoberú vám doklady, aby si vás tam udržali a môžete tam čakať celý deň....Z ruky by som tým zlodejom a podvodníkom nič nedal! AAA AUTO - nikdy!

dominika6
19. sep 2016

@umb77 funguje to skoro vo všetkých autobazaroch nielen tam..

sissy27
19. sep 2016

@umb77 ešteže pred 3 dňami som ti ja toto napísala do diskusie a nie len ja... či bolo ti treba aj osobnú skúsenosť??

liesik
19. sep 2016

@umb77 už len blázon by sa im dal nachytať...

aandrea9
19. sep 2016

@umb77 neviem, na čo zakladáš každý druhý deň diskusiu na rovnakú tému. každý netechnický typ, ktorý ide kúpiť ojazdené auto , nech si vezme so sebou človeka áut znalého. btw, mám pozitívnu skúsenosť s pobočkou NR, máme odtiaľ dve autá, každé s vlastnou servisnou knižkou, nehavarované a nepretočené km. za tri roky každodennej prevádzky nemali žiadnu závadu či vážnu poruchu. a nie, nepracujem v AAA. a teraz do mňa 😀

emilia788
28. mar 2018

@aandrea9 Mozno len chcela ochranit ludi, kedze viem ako to AAA robi a ako si samo pise komentare pozitivne vsak??

aandrea9
10. apr 2018

@emilia788 ja neviem, ako si AAA píše samo komentáre. písala som vlastnú skúsenosť, moje šťastie je, že bola pozitívna. určite je takých viac, ale načo by sem písali keď podľa ľudí ako si ty....pozitívna skúsenosť=samonapísaný komentár. pekný deň ti želám.