icon

Absorpčná podprsenka Perties

lenkakravcova
12. dec 2022

Ahojte,
má niektoré skúsenosť s absorpčnými podprsenkami na dojčenie od tejto značky?
Popravde inú značku som na trhu ani nenašla. Stojí okolo 40 Eur, tak či sa to vyplatí, alebo nie? Tie, ktoré máte skúsenosť - ako často je ju vhodné prať a ako sedí veľkosť? Je to pohodlnejšie, než vložky na dojčenie do klasických podprseniek?

gemmadimare
12. dec 2022

@lenkakravcova preco by si to robila Lenka? Pre mna je to hnus, tak ako menstruacne nohavicky🙃pre mna, pisem PRE MNA, ked mate poniektora problem s MOJIM nazorom. Dojcim uz 5.ty rok s 9 mesacnou prestavkou na poziadanie a vlozky do podprsenky som pouzila 3 krat a to hned po porode. Za mna len marketing,tak Ako podprsenky na dojcenie. Prso viem vytiahnut aj z wonderbry 🤭
Blahozelam k dalsiemu babatku 😊

lenkakravcova
autor
12. dec 2022

@gemmadimare
zatiaľ som mala pri oboch deťoch dosť mlieka, takže som musela používať vložky do podprseniek, inak by som nemohla vyjsť z domu 😄.
Skúšala som jednorazové (Avent) i viac použiteľné na pranie - pri jednorazových to bolo dosť drahé (cca 10 kusov týždenne). Bavlnene vkladacie boli fajn, len tiež záviselo to od hrúbky, ako často ich trebalo prať a meniť. Jeden druh co som skúšala som musela meniť tak 3-5x denne, čo nebolo úplne praktické, inak dosť pretekali. Iné mali super savost a vydržali aj 15-20 hodín. Práve preto by ma zaujímalo, či nemá niekto skúsenosť akú savost majú tieto podprsenky reálne. Či vydržia v takom pracovnom móde aspoň pol dňa 🙂

A vďaka, ešte nie je síce na svete - len sa pripravujem pomaly do pôrodnice 😀 ale tak dúfam, že všetko dobre dopadne.

gemmadimare
12. dec 2022

@lenkakravcova Aventky pre mna boli super, aj na dotyk aj savostou , mlieka som mala pre 6 deti, ale je pravda , že môj prvý bol na mne 24/7prisaty ,tak nemalo kedy pretekať😂😂😂😂😂😂

richie233
Odpoveď bola odstránená
gemmadimare
17. dec 2022

@richie233 ja som napísala svoj názor a za ním si budem stat. Tak isto rešpektujem tvoj názor .
Dojčím 5. Rok a prešla som si od najdrahších dojčiacich podprseniek až po najlacnejšie “lambady” a rozhodne to za mna marketing je.
Ale je pravda, že nemám prsia 8smicky🤭

richie233
Odpoveď bola odstránená