icon

Admin, ktorý meníš nadpisy - šup, šup na základnú školu doučiť sa gramatiku a čítanie s porozumením

23. sep 2021
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
ivik4
23. sep 2021

😃 ja nechapem naco to vobec robia ked uz z povôdneho nadpisuje je jasne o com je diskusia. Zbytocna robota a kolko x este viac mimo obsah

ella_price
23. sep 2021

Keby len gramatiku, ale mali by sa zamyslieť nad mazaním absurdných článkov, statusov, diskusií a užívateľov, ktorí tu naozaj nemajú čo robiť a nie užívatelov, čo keď negrcajú pred mamičkami dúhu a motýliky, tak idú hneď preč aj s novým nickom 😀

mamamasama
23. sep 2021

naozaj poslednou dobou uplny trapas... niekedy zmenia nazov tak, ze text v prispevku ani neozodpoveda tomu, na co sa dana osoba pyta.. o gramatike ani nevravim...

kikaaa444
23. sep 2021

Mna toto extrémne vytaca . Neraz mi zmenili slovo v nadpise a tým pádom to dalo otázke ktorú som sa pýtala úplne iný význam . A komentujuce sa viac menej držia nadpisu a pisu úplne niečo iné načo som sa pýtala . Fakt chore nepochopím toto . Nevedia čo z casom že silou mocou musia meniť nadpisy ????

evaachesa
23. sep 2021

No a ešte si počkajme ako zmenia tento nadpis 😅

ivik4
23. sep 2021

@evaachesa nadpis bude : nehejtujte adminov 😃

h2
23. sep 2021

Presne! Máločo ma tu vytáča viac, než hlúpe a úplne zbytočné zmeny názvov diskusií. 😡

Modrý koník
Odpoveď bola odstránená
kikaaa444
23. sep 2021

Opravte chyby , doplnte slovo ktoré tam chyba , ale nemeňte už konkrétne slova ktoré autor do nadpisu zada !!! Pretože to meni úplne cely význam diskusie . Prosím robte s tým niečo lebo vytaca to tu hodne veľa ľudí .

autor
23. sep 2021

Aby boli nadpisy prehladne, jasne a vystizne??? Aky ma potom vyznam zmenit napis " Bodnutie osou alebo vcelou" na "Bodnutie osou/včeľou" ???? Co na povodnom nadpise bolo nejasne, neprehladne, nevystizne? Este aj opravene s gramatickou chybou. Na margo gramatiky, ano, je ludske sa mylit, ale skoro v kazdom prepisanom nadpise? To uz nie je o ludskosti, ale o neznalosti gramatiky na urovni zakladnej skoly. A co nedavna diskusia, v ktorej pani poukazala na financnu situaciu a rozdelenie prijmov v domacnosti u partnera. Nazov zmeneny na " Najom + rezijne naklady platit na polovicu." Nazov absolutne nezodpovedal otazke, ani hlavnej podstate diskusie, vyznamovo aj stylisticky uplne scestne!!! Odporucam zamysliet sa nad sebou, vytvaranie otazky z obsahu je ucivo na zakladnej skole, o gramatike ani nehovorim. By the way, pracujem ako korektorka textov ;)