Adopčné poplatky za psíkov
Baby co hovorite na adopcne poplatky za psika? Kamaratka si chcela vziat z utulku a oni jej povedali, ze musi zaplatit za psika 100€, podpisat adopcnu zmluvu kde sa zavezuje ku kastracii zvierata a s tym, ze jej mozu hocikedy prist skontrolovat psika. V jednej docaske si vyhliadla civavku lebo vacsieho psika nechce a pani jej povedala, ze 150 musi zaplatit. No skoro ju vykotilo. Co si myslite o tych cenach. Dost ju to odradilo vraj radsej bude hladat niekoho kto daruje take psica. Podla mna si ta pani stavia na tom biznis.
@zooeynka čo sa podarí vyzbierať z 2 % , alebo ak mesto poskytuje raz ročne nejakú dotáciu, alebo, keď sa nájdu ochotní ľudia, kt. finančne podporia utulok ..a keď nie je dosť peňazí z tohto čo som vymenovala, tak častokrát platíme veci zo svojich.. takže naozaj to nie je med lízať. .. každý kto si myslí ake to je jednoduche a , že nám tam padajú prachy z neba, tak by sa mal nad tým zamyslieť a skúsiť si to aspoň na 1 mesiac , koľko by to vydržal, keď človek z toho nemá žiadny zisk, míňa peniaze na PHM , musí chodiť do práce a popritom sa stará dobrovolne o túlavé zvieratá
@zooeynka idete si adoptovať kuchárku ci? ach.. ked sa vám niečo nepáči tak suchaj nozkami a odid..
od mnozitela? stenata od mnozitela nemajú ani základné vyšetrenia... kup si od mnozitela a potom toho psa vyrut do lesa lebo nespĺňa požiadavky ze nie je hračka lebo vyrástol lebo deti omrzel alebo ma zdravotné problémy ktoré ta vyjdu viac.. 🤣🤣good job.. kup si radšej plyšaka.. tvoja logika.. utulok odoberie týraného psa do útulku a príde niekto a automaticky toho psa maju dat hocikomu? Logicky 🙂 ešte raz píšem logicky poznaju povahu psa... a vám sa môže zdať pekný a idealny pre deti ale v minulosti ten pes mohol zažiť niečo nepekne práve od detí a nemusí ich mat rad.. môže byt agresívny atď... takže ano.. pracovníčky robia super robotu.. Je toľko vrátených psov práve pre takéto prípady..
@monkabohdalova neklamte ved vy mate z toho biznis...Mesačná výplata je 1500€ prídete do útulku pohrate sa so psami a to je všetko... (samozrejme sranda)
@gabriela1692 https://www.animavets.sk/blog/aka-je-prevencia-...
https://midogguide.com/sk/diseases/why-neuterin...
je to ľahko dohľadateľná informácia. A keď ste študovali veterinu, tak si isto zvládnete k téme dohľadať aj odborné zdroje.
@gabriela1692 dnes sa ku mne dostal ešte tento článok, je tam aj odkaz na zdroje https://vse-o-krmivech.cz/clanky-blogy/kastrace...
@zuzanaam 🤣🤣 každý veterinár snáď pozná toho psa a určite by to aj povedal.. ojedinele pripady.. Za to pseudo graviditu zaziva každá druhá sucka..
@gabriela1692 čítali ste to vôbec, žiadne ojedinelé prípady. A čo to znamená, že pozná daného psa? To vie u ktorého sa rozvinie rakovina? Psami sa zaoberám cez 30 rokov a poznám jeden prípad falošnej gravidity, zato súk som poznala desiatky.
@zuzanaam ja sa zaoberam chemiou uz 15 rokov a to zo mna nerobí chemicku 🙂 asi vie viac veterinár ako ty ci?
@zuzanaam zaoberas sa 30 rokov psami ale píšeš tu o psovi z bazosu kde tr*ka matka so synom... good job.. uz radšej nekomentuj lebo sa dokasles
@gabriela1692 kde píšem o akom psovi z bazošu? A budem komentovať čo uznám za vhodné.
@zuzanaam dobre Zuzka.. zaoberaj sa naďalej havinkami z bazosu a netrep ze vies niečo o psoch..
@gabriela1692 ešte raz sa pýtam, kde som písala o nejakom psovi z bazošu. A Ty si určite veterinu neštudovala, mám medzi kolegami veterinárov a tí majú teda úplne inú úroveň. Dobrú noc.
@danielak84 na margo tej maltezacky. Teta si kupila steniatko tohto plemena. Normalne z chovnej stanice. A ten pes, to bol maly diabol. Tiez sa volala lily 😀 hryzla furt, nervozna, ustekana, neznasanliva. Vypiplavana od steniatka ale proste blba povaha. To sa moze stat 🤷♀️
@bielavlcica aj v SZ to mas. Platis im za náklady co oni mali so psom. Inak tiež uletené, nieže by boli radi, ze si niekto psíka vezme. Tiez samozrejme maju sponzorov a pod.
@soldi Ano, mas pravdu. Tak ako ludia maju rozne povahy, aj zvieratka ich maju. Moja bola uzasna aj ked viac ustekana ako normal ale na dedine sa to strati.
@zuzanaam nech sa páči.. soš veterinárna v Košiciach odbor veterinárny asistent 🙂
@zuzanaam joj ty každého poznáš.. 😂😂 utulok Košice sponzoruje u. s. steel a red Bull 🙂
@zuzanaam a daj mi mena tých veterinárov teda.. :D a môžeš aj svoje ved mas určite niečo zverejnene ked sa venujes psom 30 rokov ci?

@monkabohdalova z akych penazi to plati utulok ak si toho psa nikdy nikto nevezme?