icon

Adopčné poplatky za psíkov

bielavlcica
28. sep 2019

Baby co hovorite na adopcne poplatky za psika? Kamaratka si chcela vziat z utulku a oni jej povedali, ze musi zaplatit za psika 100€, podpisat adopcnu zmluvu kde sa zavezuje ku kastracii zvierata a s tym, ze jej mozu hocikedy prist skontrolovat psika. V jednej docaske si vyhliadla civavku lebo vacsieho psika nechce a pani jej povedala, ze 150 musi zaplatit. No skoro ju vykotilo. Co si myslite o tych cenach. Dost ju to odradilo vraj radsej bude hladat niekoho kto daruje take psica. Podla mna si ta pani stavia na tom biznis.

Strana
z3
zooeynka
4. apr 2022

@monkabohdalova z akych penazi to plati utulok ak si toho psa nikdy nikto nevezme?

monkabohdalova
4. apr 2022

@zooeynka čo sa podarí vyzbierať z 2 % , alebo ak mesto poskytuje raz ročne nejakú dotáciu, alebo, keď sa nájdu ochotní ľudia, kt. finančne podporia utulok ..a keď nie je dosť peňazí z tohto čo som vymenovala, tak častokrát platíme veci zo svojich.. takže naozaj to nie je med lízať. .. každý kto si myslí ake to je jednoduche a , že nám tam padajú prachy z neba, tak by sa mal nad tým zamyslieť a skúsiť si to aspoň na 1 mesiac , koľko by to vydržal, keď človek z toho nemá žiadny zisk, míňa peniaze na PHM , musí chodiť do práce a popritom sa stará dobrovolne o túlavé zvieratá

gabriela1692
4. apr 2022

@zooeynka idete si adoptovať kuchárku ci? ach.. ked sa vám niečo nepáči tak suchaj nozkami a odid..
od mnozitela? stenata od mnozitela nemajú ani základné vyšetrenia... kup si od mnozitela a potom toho psa vyrut do lesa lebo nespĺňa požiadavky ze nie je hračka lebo vyrástol lebo deti omrzel alebo ma zdravotné problémy ktoré ta vyjdu viac.. 🤣🤣good job.. kup si radšej plyšaka.. tvoja logika.. utulok odoberie týraného psa do útulku a príde niekto a automaticky toho psa maju dat hocikomu? Logicky 🙂 ešte raz píšem logicky poznaju povahu psa... a vám sa môže zdať pekný a idealny pre deti ale v minulosti ten pes mohol zažiť niečo nepekne práve od detí a nemusí ich mat rad.. môže byt agresívny atď... takže ano.. pracovníčky robia super robotu.. Je toľko vrátených psov práve pre takéto prípady..

gabriela1692
4. apr 2022

@monkabohdalova neklamte ved vy mate z toho biznis...Mesačná výplata je 1500€ prídete do útulku pohrate sa so psami a to je všetko... (samozrejme sranda)

zuzanaam
7. apr 2022

@gabriela1692 https://www.animavets.sk/blog/aka-je-prevencia-...
https://midogguide.com/sk/diseases/why-neuterin...
je to ľahko dohľadateľná informácia. A keď ste študovali veterinu, tak si isto zvládnete k téme dohľadať aj odborné zdroje.

zuzanaam
8. apr 2022

@gabriela1692 dnes sa ku mne dostal ešte tento článok, je tam aj odkaz na zdroje https://vse-o-krmivech.cz/clanky-blogy/kastrace...

gabriela1692
8. apr 2022

@zuzanaam 🤣🤣 každý veterinár snáď pozná toho psa a určite by to aj povedal.. ojedinele pripady.. Za to pseudo graviditu zaziva každá druhá sucka..

zuzanaam
9. apr 2022

@gabriela1692 čítali ste to vôbec, žiadne ojedinelé prípady. A čo to znamená, že pozná daného psa? To vie u ktorého sa rozvinie rakovina? Psami sa zaoberám cez 30 rokov a poznám jeden prípad falošnej gravidity, zato súk som poznala desiatky.

gabriela1692
9. apr 2022

@zuzanaam ja sa zaoberam chemiou uz 15 rokov a to zo mna nerobí chemicku 🙂 asi vie viac veterinár ako ty ci?

gabriela1692
9. apr 2022

@zuzanaam zaoberas sa 30 rokov psami ale píšeš tu o psovi z bazosu kde tr*ka matka so synom... good job.. uz radšej nekomentuj lebo sa dokasles

zuzanaam
9. apr 2022

@gabriela1692 kde píšem o akom psovi z bazošu? A budem komentovať čo uznám za vhodné.

gabriela1692
9. apr 2022

@zuzanaam dobre Zuzka.. zaoberaj sa naďalej havinkami z bazosu a netrep ze vies niečo o psoch..

zuzanaam
9. apr 2022

@gabriela1692 ešte raz sa pýtam, kde som písala o nejakom psovi z bazošu. A Ty si určite veterinu neštudovala, mám medzi kolegami veterinárov a tí majú teda úplne inú úroveň. Dobrú noc.

soldi
9. apr 2022

@danielak84 na margo tej maltezacky. Teta si kupila steniatko tohto plemena. Normalne z chovnej stanice. A ten pes, to bol maly diabol. Tiez sa volala lily 😀 hryzla furt, nervozna, ustekana, neznasanliva. Vypiplavana od steniatka ale proste blba povaha. To sa moze stat 🤷‍♀️

lienka.7
9. apr 2022

@bielavlcica aj v SZ to mas. Platis im za náklady co oni mali so psom. Inak tiež uletené, nieže by boli radi, ze si niekto psíka vezme. Tiez samozrejme maju sponzorov a pod.

zuzanaam
10. apr 2022

@lienka.7 sponzorov? No kiež by. Útulky fungujú z darov ľudí, KS niečo málo prispievajú obce. Všetkých ľudí čo poznám čo pracujú v útulkoch so psami, to robia na úkor všetkého svojho času a aj financií.

danielak84
10. apr 2022

@soldi Ano, mas pravdu. Tak ako ludia maju rozne povahy, aj zvieratka ich maju. Moja bola uzasna aj ked viac ustekana ako normal ale na dedine sa to strati.

gabriela1692
12. apr 2022

@zuzanaam nech sa páči.. soš veterinárna v Košiciach odbor veterinárny asistent 🙂

gabriela1692
12. apr 2022

@zuzanaam joj ty každého poznáš.. 😂😂 utulok Košice sponzoruje u. s. steel a red Bull 🙂

gabriela1692
12. apr 2022

@zuzanaam a daj mi mena tých veterinárov teda.. :D a môžeš aj svoje ved mas určite niečo zverejnene ked sa venujes psom 30 rokov ci?

gabriela1692
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3