icon

Adrenalínový relax prináša nezabudnuteľné zážitky

viamka
19. okt 2007

😀

roasha
14. nov 2007

haaa,vraj pohodova jesen!ved tu bolo tak skaredo-dazd,sneh.... 😅

roasha
14. nov 2007

haloooo.... 😲 😲 😲

roasha
14. nov 2007

no dobre,tak zacinam ja,viete co je nove?Laurika dnes mala ist na sutaz v malovani/zo skolky/,od rana od 02.00h som bola hore,rozmyslala som ci ju pustim/mala ist vlakom s pani ucitelkou,dokopy tri dievcata/,ale ja som bola z toho taka vystresovana,ze by sa jej mohlo nieco stat,ze mi ranajsie pocasie,a kaslanie malej/zasa je nachladnuta/prislo vhod,odhlasila som ju zo skolky,a supla som ju k nasim."co myslite,sibe mi?"

certica
14. nov 2007

hmm, tazko povedat 😀 ja robievam aj horsie veci, takze moze byt 😉

roasha
14. nov 2007

dakujem certi. ☹

certica
14. nov 2007

a co, plakala ti?

certica
14. nov 2007

inac teraz zas nejake choroby a virusy vo vzduchu vycinaju 😲

roasha
14. nov 2007

no bola zaskocena,ale presvedcila som ju,ze mala do rana teplotu.pozerala ako puk. 😕

certica
14. nov 2007

😀
slovo zaskocena,-y ... to je vikiho oblubene 😎

roasha
14. nov 2007

hej,a ja by som skorej povedala,ze mam traumu niekam ju pustit.ked ide so mnou,no problem,ale s cudzim.... 😖

certica
14. nov 2007

tak s tymto ja problem nemam, aj ked zase krpec s nikym cudzim sam este nebol, ale zas ucitelka v skolke sa da. musis sa prekonat 😉

roasha
14. nov 2007

tazko,ja som prisla o sestru na skolskej exkurzii,vystupila z autobusu,a vbehla pod auto.

certica
14. nov 2007

tak to je potom nieco ine, to mi je luto ☹ , lenze o to dolezitejsie bude pre teba to nejak prekonat, aby tym netrpeli ostatni

roasha
14. nov 2007

jasne,s nami sa nacestovala uz tolko,ako marco polo,a cestovanie luuubi. 😵 len ju musim mat na ociach.mne to povedali az vcera poobede,ze ma niekam ist,ja som jej aj nohavice vecer skratila,aby bola kocka 😵 ,len potom som sa"zlomila",a hladala som 1000 dovodov,preco tam ist nemoze. 😖

roasha
14. nov 2007

a nove mam aj sek.lepidlo na ten fotak,ale lepim az zajtra,tak uvidime,ci to nieco vydrzi. 🙂

certica
14. nov 2007

hlavne uz nieco, teda seba odfot 😀

roasha
14. nov 2007

jasne,budem sa snazit,farba sa postupne vymyva/ked som vydrzala len 10min/,ale pohnem zadkom. 😀

certica
14. nov 2007

musim pustit maleho, chce si kuknut dvd 😅

sharlotta
14. nov 2007

Ahojte, ako sa mate?

roasha
14. nov 2007

sharlott,celkom dobre,len som straaaasne nevyspata,tak este chvilku,a hodim slofa s malou.kruhy nemam pod ocami,ale kolenami. 😀

roasha
14. nov 2007

inak,pekne meno,keby som mala este jednu babu,bola by sarlotta.

sharlotta
14. nov 2007

Dik 😉 To si jedina, co mi povedala, ze to je pekne meno. Uz som od toho aj upustila, lebo kazdy sa zatvaril 😖 Inak paci sa mi aj Sarka a Sara...Niekedy na ZS som chcela meno Luanda 😀

roasha
14. nov 2007

hej,a este Debora. 😵

sharlotta
14. nov 2007

Hej, zidivske mena su zaujimave...Inak aj ja som unavena, uz len drzim viecka silou vole

roasha
14. nov 2007

tak podme buvcat,mne odchadza aj baterka v mysi.... 😀

sharlotta
14. nov 2007

Dobru noc. Inak prave som si pozrela vyznam mena Sarlota a je to vraj - oslniva, starostliva, pokorna...No, az na to pokorna... 😅

roasha
14. nov 2007

dobru nocku.. 😀 😀 😀

certica
14. nov 2007

nuz, tak vidim ze uz ste si ustlali 😀

roasha
14. nov 2007

ano,mala ma uz durí,na manzelskej spavame my dve. 😀 rano ma v spanku uhryzla do prsta. 😀

roasha
14. nov 2007

uz ozaj bezim,tak zajtra. 😎