icon

Adrenalínový relax prináša nezabudnuteľné zážitky

viamka
19. okt 2007

😀

melory
24. nov 2007

tak to su chlapy, to nieje tym, ze je dievca, moj aj na huga je makky

roasha
24. nov 2007

hlavne ze sa vsetci lubime... 😵 😵

melory
24. nov 2007

ved jasne, najlepsi su ked spia ani jest nepytaju 😉

roasha
24. nov 2007

🙂 🙂

melory
24. nov 2007

roasha ked ta tu tak mam az mam zle svedomie, som totalne neupravena, vlasy mastne, nechty katastrofa, obocie zarastene 😀 😀 😀

roasha
24. nov 2007

ale xod..... 😀

melory
24. nov 2007

vazne uplny strasak do maku

roasha
24. nov 2007

ale ved aj strasaky su pekne... 🙂

melory
24. nov 2007

snad ked ich veter ofukne, ale musim sa dat dokopy, snad do sterdy, co idem na kontrolu s hugom k lekarke sa mi to podari./

roasha
24. nov 2007

ja zajtra farbim "makovicu",a musim prehovorit muza,aby mi sem bachol nove foto,lebo ja nie som taky talent.. 😅

melory
24. nov 2007

mala by si dat foto, lebo uz si sa asi aj zmenila a nieje ta dobre vidno.

roasha
24. nov 2007

uz som mu hovorila,a vraj"a naco?"

melory
24. nov 2007

aby sranda nestala 😉

roasha
24. nov 2007

budem sa snazit. 🙂

melory
24. nov 2007

mna v poslednej dobe uz nebavi ani fotit.

roasha
24. nov 2007

no dobre,prxam do sprxy.. 😀

melory
24. nov 2007

o.k. 😀 😀 mna to tiez dnes neminie.

roasha
24. nov 2007

fotit este hej,ale mala mala narodky,a kamera vybita,naposledy sa pouzila v lete. 😒

melory
24. nov 2007

tak unas sa fotilo na narodky o dusu len ja som na dvoch zaberoch 😀 zo 100fotirk a hugo oslavenec na troch 😠

roasha
24. nov 2007

no dobre,uz ozaj bezim,ahojko. 😎

tilly
26. nov 2007

ste sa bavili o chlapoch? tak ja z toho môjho niekedy nechápem, napr. ide malého hodiť do škôlky, je to cca. kilometrík, možno dva a po ceste, kde nechodí veľa áut, ale aj tak mu dávam do auta sedačku (jeho by to nenapadlo) a on ho do nej posadí, ale nepripúta! 😲 tak samozrejme, že malý potom behá po celom aute... 😠
keď mu nadávam, že čo ak sa mu niečo stane, tak jeho argument je "len aby sa mu niečo nestalo, keď pôjde s tebou a bude pripútaný"... no úplne debilný argument...
že on má najazdených milión km, že on vie jazdiť... 😠 😠 😠

viamka
autor
26. nov 2007

zmena temy: kedy bude predvianocne vazenie oddielu??? tehu maju vyhodu!!! a hned za tym prosim uvadzat aj vysku, nech vam tie dkg mozem zavidiet!

verulka
26. nov 2007

viamka, ja poslusne hlasim, ze prve 2 kg su na mne 😅 uff, normlane mam strach ako to bude v maji, ked uz teraz mam vahu aku som mala predtym pred porodom 😒 nastastie nase sviatky nie su o bzerstve, nakolko ja nepeciem 😀 , tak snad to prezijeme...no a potom uz v lete chcem byt kocka. Promociu mam 2mes po porode, tak to chcem byt kocka 😎

viamka
autor
26. nov 2007

eset mi napadlo, kto tento rok zacne prvy s vianocnymi kolacikmi??? buduca nedela je adventna! stihate???

certica
26. nov 2007

no tak zapnem kona a tu hned kila riesime. moja tema 😅 : dnes som sa po mesiaci aj nieco odvazila odvazit a skoro som skapala, hlasim +5,5- 6kg zivej vahy 😔

roasha
26. nov 2007

certica,radsej 5kg hore,ako dole. 😀

certica
26. nov 2007

5 dole berem vsetkymi styrmi 😀

roasha
26. nov 2007

dobre,ale az po porode. 🙂

certica
26. nov 2007

trpezlivost nie je moja silna stranka 😀