icon

Adrenalínový relax prináša nezabudnuteľné zážitky

viamka
19. okt 2007

😀

verulka
30. aug 2008

citala som...posielam veeela energie, aj som sa za teba prihovarala tam hore 😔 zelam fakt kopu sil, isto to zvladnete 😉

tilly
30. aug 2008

veruli díík

expertka8
30. aug 2008

...tilly...nebola som v obraze...preto v Tvojej situacii-nemiestna poznamka 😔 ...takze sa ospravedlnujem...
😔

tilly
30. aug 2008

ex, úplne v poho, čo si...

expertka8
30. aug 2008

...tilly...pocula si ten mega raxot????...to bol moj kamenak ..ktory mi odpadol zo srdca 😅 😀
..posielam Ti pusu na celo.... 🙂 ...sakra...a zasa im tu xyba cmukajuci smajl 😠 😅

spathiger
31. aug 2008

Super tema! Citala som len prve strany a tiez som nechapala o com sa tu toci, ale potom mi uz troska doplo. Tiez sa raz k vam pridam, ked budem mat pc a tak, bo toto pisanie cez mobil..! Mojho treskne, ked uvidi tie prekrocene megabajty! To je adrenalin.. Tak nabuduce ma cakajtee..

expertka8
31. aug 2008

...jeee...novacik 😅
...supeeeer...a to som mala obavy..ze zo mna/z nas/...ide panicky strax...a nocne upotene morky 😀 😀 😀
...vitaj oravcanka 🙂

spathiger
31. aug 2008

Expertka.. Len tak skromne - dakujem. A uz bezim, nech ma moj nenacapa tukat. Hadam to nezhltlo vela MB. Tak priste.. s ř.

verulka
1. sep 2008

expi, mna sa ludia bezne boja 😀
spat, takze 3 deti? pekny vek. rozostup 😉

certica
1. sep 2008
tilly
1. sep 2008

kočky, už sa to blíííži, zajtra odkladám svoje dieťa do škôlky, hurááááááááá 😀

verulka
1. sep 2008

tilly, certi, drzte sa 😉

verulka
1. sep 2008

inak dobre tam skresali 😀 ja som hovorila asi 5minut, ale kedze som nebola za tie htove veci ,tak nic 😀

tilly
2. sep 2008

verul, si hviezda 😉

expertka8
2. sep 2008

...jeeeeeee...verul.....si STAR 😀
..mas sexicny hlas...hmmmm...cica... 😀

certica
2. sep 2008

ex 😀 aj ja chcem sex... 😀 , aj hlas moze byt 😉
a co je s viamkou????? a fafa???? haloooo, prazdniny su fuc, sta jarny vanok

verulka
2. sep 2008

vsak to, ze kde sa zase flaka...
tak ako 1. skolko/skolsky den?
my super, radko mal najvacsie ciro ake ekdy vacsina tych ludi videla 😀 no hold, mam doma punkaca a metalistu- risko si nechava dlhe vlasy 😀
certi, ten sex...to pytaj inde 😀 ex, aj chcem pocut tovj 😀

viamka
autor
19. sep 2008

čaute 🙂 🙂 , somhanbou tejto temy, uznavam, ale uz coskoro vam to zacnem vynahradat

u nas prazdniny super, neviem, naco tie pracujuce matky nadavaju, ja sa mam fakt fajn. skola skolka ok, najmensi je uz definitivne v rukach statu. v skolke sa mu nastastie paci, len keby tam 20 deti od rana nerevalo. mne to fakt nerobi dobre.

mam novinku: som absolutne najhorsia nevesta svojej svokry. pod stromcek sa jej chystam kupit lietajucu metlu........

tilly, ak som sa spravne docitala, uz necakas babatko? je mi to luto a prajem ti vela sil a lasky od tvojich chlapov!

a ydravim aj kojace matky! nahadzte sem prosim linky s vasimi ratolestami ............. nech si ocko potesim

expi, nakoniec smeboloi v lešnej ...............

fafa, nezabudni mi poslat to cislo, diik

baby, naposledy, ked sme boli v tatrach 12. sept., sme objavili fajn penyion, novucicky, cistulinky, rodinny, no u nas 100 bodov, ceny fajn SOLVO v Tatranskej Lesnej ............. davam do pozornosti

cmuk pre vsetky

certica
19. sep 2008

jeeeeeeeeeeeemine, a ja ze uz to tu nadobro zostalo v hlbokej kome 😅

viamka, dik za tip 😎 . som rada, ze si rada a mas sa aj nas rada 😀 ...
my sme kapanek nakapati, okrem mna jakoz to hlavy rodiny. ja odkvecnem az na zaver, ked si vyliecim chlapov...predpokladam 😀 , no ale este predtym sa dufam vidime s verulkou.

verul, akurat som vyclenila nejake tie vecicky.

co je s fafou?

u nas okrem virozy nist nove, akurat sa tu furt a stale bubnuje - viki bude bubenik, inac to uz ani nevidim, on je totalne zavisly od tejto cinnosti, asi jak ja od zrania sladkeho 😀

fafa
20. sep 2008

Cafte....
S Fafou je asi to, ze nestiha nic...dve deti, muz v prd....zacala sa skolka a konecne sme sa rozbehli trochu po nejakych aktivitach, na moju velku radost sme si prvy rok nastup do skolky neodplakali 😅
Decka su tiez tak na hranici s chorobami, ale zatial to drzia.....zlati moji....
Inak nist nove ani u nas...a take Tatry by som brala aj ja....alebo aspon nejaky vyletik...

verulka
20. sep 2008

no teeeda, ja som sa chystala nas vytiahnut na svetkl bozie, ale akosi mi to nevyslo- zabudla som skor ako som odpislaa na ipcky 😀
my sa mame super, muz je tam kde aj tvoj fafa, ma toho strasne moc...ja som lietala ako handra, kedze mam doma primanku a prvaka..nastastie druhak risko bol bez problemov 😀 no a do toho vecne sa kojaci, neustale sa nosiaci( kocik uz ani nevozim v aute) Ronusik..proste parada 😝 ale uz sme sa ako tak zabehli, tak sa nam to ukludnuje 😉
Certi, si pokladik 😉
noo, my zaciname riesit zimnu lyzovacku cez jarne prazdniny, ale my by sme chceli ist byvat do chatky...no uvidim 😉
nam hrozia talianske alpy pred vianocami 😵

expertka8
20. sep 2008

..no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? 😅 😅 😅
...tu pribudli po nekonecnej dobe new prispevky... 😀

tilly
21. sep 2008

viamka, nie, som po missede... a dík za tip na tie tatry, akurát sa chystáme niekam na silváča, aj keď pochybujem, že tam ešte budú mať voľné pre nás (teda pre 5 rodín 😝 )

tiež čakám nejakú škôlkarsku virózku

verulka
22. sep 2008

dajte pokoj s virozkami, zadne byt nemozu, lebo inak ma vystrie 😅

expertka8
22. sep 2008

...babule ...poradte prosim skleroticke....

...kedze mam momentalne moj PC v oprave...a s nim samozrejme vsetky mne dolezite info...prosim o radu...
...hladam stranky/zahranicne/ s roznymi grafickymi nametmi...obrazkami...fotkami...ktore maju svoj vlastny vyhladavac...v AJ...
...surne potrebujem...kto najde....odmena ho neminie 😀 😉 😵

verulka
22. sep 2008

expi, tak v tomto som mimo ale uplne, bohuzial... 😔 skoda ze ma odmena minie 😖

tilly
22. sep 2008

ex, tak v tomto som aj ja mimo 😝

mne dnes domčo v škôlke celý deň prereval 😢

ozaj, viamka, ten penzion sa nám páči, išli by sme tam na silvestra, aj nám to majiteľ slúbil, že to celé dá len nám, ale cenovú ponuku neposlal 😢 , tak neviem, či sa tam dostaneme, ale vyzerá to krásne... ide tam niekde v blízkosti tá tatranská električka?

verulka
22. sep 2008

tilly, a predtym nereval?

tilly
22. sep 2008

verul, nie, trošinku, ale nie že celý deň...

verulka
22. sep 2008

a netusim co sa staloo, lebo nejaky dovod to mat musi, ked doteraz neplakal..musis to z neho dostat 😨