Adriana Lima alebo Megan Fox - ktorá je krajšia?
Adriana Lima alebo Megan Fox
:D

@hefo Ja som raz niekde počula, že modelky majú zobrazovať priemer čo sa krásy týka
@123kika1234 a to už prečo?? Možno sa im len páčia také, ktoré vyzerajú aj bez toľkých plastík ,filtrov a neviem čoho pekne, a tých je veru dosť🙂
A za mna, mne sa tie umeliny strasne nepacia, ale aby jasno bolo, nie som proti plastikam, ale co je vela, to je moc.
@nevenka Ja som v pohode s plastikami, ale zase súhlasím s tým, že všetko s mierou
Neviem preco na kazdu peknu zenu, vzdy ludia napisu, ze je umelina a preplastikovana :D tieto dve zeny su idolom asi tak 80% muzov. Ci sa vam to paci alebo nie :D a tieto porovnsvacky, co si tu dala. Sorry, ale ja tiez vyzeram dost inak na fotkach pred 15timi rokmi 🫣 neviem, mozno nejake mensie upravy maju, ale preplastikovana zena, teda vyzera uplne inak. Obe majy krasne crty tvare. Ja sa pohybujem skor v muzskom kolektive a Megah sa teda paci uplne kazdemu chlapovi. Za mna je to velmi krasna a zaujimava zena. Mne osobne sa velmi paci aj Lucia Javorcekova. Podla mna je snom kazdeho muza. Nadherna, zenska. Aj ked aj ona ma nejake upravy za sebou urcite. Pre mna su preplastikovane zeny, ala Plackova a podobne ,,celebritky' toto su len nadherne zeny. Nemaj komplexy a nauc sa ocenit niekoho krasu. To, ze si tu budete navzajom hladkat ego niektore, ake maju plastiky, ake su skarede a vlastne bez plastiky by boli hnusne, ze maju velke hlavy a pod, to vase vnutorne frustracie nevyriesi🙂 aj skaredy clovek, ked si da spravit plastiku, tiez nie vzdy potom vyzera dobre :D takisto krasna zena, este mlze vyzerat krajsie ;)
podla mna Lima ne uzera ako 60 tmicka a ta mozno nema ani plastiky len botox inak aj megan si pichala botox dost skoro.Lima po dietati co mala nedavno dost pribrala a zmenila tvar inak nevuzera staro.Preplastikovane su Kardasianky a hlavne Kendal Jenner a Bela Hadid Lima je krasna,v mladosti prirodzena krasa.Bella Hadid a Kendal Jenner ked vidis ako vyzeraku v 17tich ,hrozne sive mysky,nevyrazne ziadne top model,Ale ich rodicia im asi zaplatiki karieriu a plastiky.
@lukino2000 hmm to je ale krasokorčuliarka 🙂
@lukino2000 nevadí ale s otázkou to priamo nesúviselo
Ak by som si MUSELA vybrat, tak by som hlasovala za Adrianu. Ale pravda je taka, ze sa mi nepaci ani jedna.
@123kika1234 A ziadny komplex nemam, len sa mi proste pacia ine typy zien 🤷🏼♀️ svetlovlase 👌
@123kika1234 😂✌️
Su straaaasne umele a ten partner Megan jedna obrovska katastrofa
Ani jedna nemá na Monicu Belucci. 😅 ..ale tak keby sa mám rozhodnúť, tak asi Megan Fox.
@kik2022 Hej no Monica je pekná tiež
Ale mne sa aj dosť páči taká Ráchel Karnižová
@moncici7 to viem, že ľudia dosť riešia jej snubenca :D
Ach zeny vy si nemusite vybrat ani jednu 😂Niekto si ich v realite vybral a pre nich je najkrajsia ta jeho. . Trochu moc je to tu zamerane na povrchnosti. Na co je dobre porovnavat dve zeny ? Ze ktora je krajsia? Alebo ze sa niekomu nepacia. Hlavne ze je kazdy spokojny sam so sebou 😉
@moncici7 čo máte všetci s Kellym :DDD
Megan Fox je krajšia, ale najkrajšia je Gigi Hadid 🌹
Adriana. Meghan bola kočka, ale s plastikami to fakt prehnala, treba pozrieť jej aktuálne foto, zničila si peknú tvár a črty, teraz je napuchnutá v tvári a oči majú tvar mimozemšťana. Bohužiaľ, niekedy už zeny nevedia, kedy dosť, potom to skrášľovanie nadobudne opačný efekt a zachrániť sa to uz potom nedá. Menej je niekedy viac, pre mňa Meghan bola seximbol. Teraz ju do vrecka vopchajú Gal Gadot, Margot Robbie, lebo poznaju mieru.
@katkami123 Mne megan sa nikdy nepacila.Adriana bola krasna.
Inak s tymi olastikami mas pravdu.Skus to napisat do skupiny olasticka chirurgia hned ti zrusia clenstvo.Aj tie pery napichane,z profilunako kuraci zobak,z predu ako kacka.A nafuknute bez ziadnej ryhy.
Nic len tazko sa nan pozera

Neviem, prečo práve tieto dve umeliny. To už viac mi imponuje vlastná žena, i keď bežnými atribútmi fyzickej krásy ich nedosahuje...