Adriana Lima alebo Megan Fox - ktorá je krajšia?
Adriana Lima alebo Megan Fox
:D

@katkami123 na mna to posobi vulgarne,hlavne ze vsetky si myslia ake su prirodzene a ze si to nikto nevsimne.
Túto diskusiu si tiež založila ty, vsak? 😅😅🙈
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-toto-krasna-zena/?page=2
@kik2022 Nie, ale prispela som do nej, vyjadrila názor
Lebo aj tam si spomínala Megan Fox, Adrianu Limu a chválila si Ráchel, pritom tú skoro nikto nepozná😅😅😅
@kik2022 Ja práveže Rachel poznám len skrz príbehu s Tomášom Kottym
@kik2022 a čo, že poznám Rachel? ona je pomerne známa na IG ale hlavne asi skôr s Kottym
Tiež poznám Rachel, hlavne z tej kauzy s Kottym. Ona je fakt krásna žena ja keď ju vidím tak na ňu civim aj 10minút😂 len škoda že ma vyjadrovanie také ako ma .
@kika147 Tak príde mi taká ,,hlúpučká" ako také nevinné dieťa ale krásna ale podľa mňa nie je zlý človek len taká ,,nevinná"
Rachel a krasna?Co ja viem,nema ona tiez napichane pery?Tie dredy s ami nepacia ani farba vlasov a do tvare taka normalna.
@123kika1234 Vôbec to nemusí byť nejaký komplex, ja napríklad hodnotím podľa toho, aké ženy sú pre mňa atraktívne a z týchto ani jedna 🙂 škaredé nie sú, ale pre mňa ani príťažlivé. Pozriem, fajn, ale neobzriem sa 😄
mne sa tieto moderné ženy nepáčia fakt asi ani jedna- ani tie dve čo si dala. Páčia sa mi herečky z obdobia ako bola Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale atď. vtedy ani nebola taká plastická chirurgia, asi som divná v dnešnej dobe no 🙂
@mladena Nemyslím, tiež sa mi tie herečky z takých 60-70 r páčia,
@elenka.k ano ina doba, ale co je pekne je pekne, co umele to uz nie a ja osobne ked vidim umele tiez pochybujem o jej inteligencii. Pozri Emilia Vasaryova ma 80 vyzera neskutocne je krasna aj teraz ovela krajsia ako jej mladsie napichane kolegyne. Staci pekny uces, je stihla, pekny usmev a dokonala dama je na svete. Ono je to aj taky test na inteligenciu muzov, cim inteligentnejsi chlap tym prirodzenejsia dama ho doprevadza🤔😉
@elmivelmi Studenkova nevie prijat vek, je velmi zamilovana do seba ona si zije vo svojej bubline, nevidi ze je smiesna, pre mnohych je touto posadnutostou plastikami odpudzujuca, ved aj z divadla odisla, lebo uz nehra mladice ja sa uz na jej preafektovanost neviem pozerat toto uz s umenim nema nic spolocne

@elmivelmi
Osobne to neriešim, ono je to pekne iba na fotke a keď sa nanesie make up, hlavne, keď to je urobene esteticky. Za bieleho dňa a denného svetla niekde vonku na nákupe, to nie je ani pekné, ani estetické, tie ženy vyzerajú neprizodzene, veľmi malo žien vie odhadnúť tú spravnu hranicu a veľa z nich vyzerá ako kolotočiarky. Napr. Plačková.