Ahojte baby.. 😂 Mam otázočku.. Z akého internetového obchodu nakupujete?
Ahojte.... Z akej stranky objednávate oblečenie pre vás a aj pre vaše detičky.. Fakt pekne a aj kvalitné oblečenie... A aj doplnky... 😂
@alenkaalena "z akeho" oprav si.
A k teme, pre deti priamo z Frugi a pre mna nemam extra oblubenu znacku a kupujem len v kamenakoch aby som si mohla vyskusat.
PS. Next uz je zial na zaplakanie. 10 rokov som kupovala next, poslednych 5 len skolsku uniformu. Je to bieda. Velmi isli dole kvalitou aj material aj sitia.
@alenkaalena za mňa next dobre,prišlo vždy všetko,ako malo.kvalita dobrá.aj topánky som synovi objednávala , ďalšia stránka premamku.sk,dámske veci,detské plus veci deti+mama.
@alenkaalena@yanni musím s vami súhlasiť, next je už úplne ale úplne o ničom..s kvalitou to šlo poriadne dole..ale čo sa čudujeme? Podporujeme lacné obchody pepco, KiK, Aliexpress atď..a všetky ostatné obchody sa im prispôsobujú, aby držali s nimi krok znižujú cenu a taká je aj kvalita.. pred niekoľkými rokmi dozadu bola za mňa super značka reserved a hm.. oblečenie bolo o niečo drahšie ale aj super kvalitné..dnes je tá kvalita tiež na zaplakanie..oblecko tam kúpite už v takej cene ako aj v pepcu a párkrát si to dieťa oblečie a už deravé, ozmolkovane, vyparany seba atď.
Ja som z toho zúfalá, lebo nič iné nerobím len nakupujem nové oblečenie..a po pár razoch mame len lunty hodné na doma..
@alenkaalena a aby som nezabudla momentálne moje najobľúbenejšie,čo sa týka detského oblečenia,RESERVED.maju aj eshop.krasne štýlové vecičky.
Aj pre dospelých,ale ja pre deti tam najradšej nakupim.
myslim, ze kvalitne su Lindex aj ked trosku drahsie..
H&M celkom ok, ale po par razoch to vyzera ako nosene 20x hlavne moda pre dospelych.
ASOS.
Tesco pre deti i dospelych, kvalita porovnatelna s H&M.
mne sa najviac osvedčili veci z hm-ka. aj keď som objednala aj keď som kúpila, tak úplne super.
@lucyk1992 tam je vzdy ta vyhoda, ze mozes vratit späť, pri istej sume mas grátis dorucenie aj vratenie gratis, vracala som aj veci a ziadny problem, ano v zasade som bola vzdy spokojna a ak aj nie, vec som vratila gratis. Ja objednavam v zahranici, neviem ako je to s dorucenim na svk.

Toto by aj mňa zaujímalo... 🙂