icon

Aj sem chodia divní ľudia

2. okt 2021

To uz aj sem chodia divný uchylaci? :D cez bazár predavam šaty mam ich nafotene aj na posteve.. Nic vulgarne ani eroticke, proste šaty 🤷🏽‍♀️ nejaký panko mi práve uštedril pár erotických komentárov... Ja ze toto je bazar pre mamičky nie pokec 🤮🤮🤮

sisa_s
2. okt 2021

Jasne, ze sem chodia 😀 stahuju fotky deti, zakladaju uchylne temy (chcu, aby si poslala gatky pouzite, silonky,...) 😀 ved je to internetove forum, nie extra sukromna mamickovska skupina

haley7897
2. okt 2021

Cudujes sa? Tehule pofotene v spodnom prádle a pod. Raj 🎉

elizabet173
2. okt 2021

@haley7897 tehule v spodnom prádle je ešte ten lepší prípad, ale deti bez spodného prádla...

lintu
3. okt 2021

Otvorená stránka pre špeciálnu skupinu ľudí priťahuje špeciálne publikum. Normálka. Keď si hladná, tiež nelietaš krížom krážom po meste, ale namieriš si to tam, kde ťa určite nasýtia.

jaja20
3. okt 2021

Ja som pre mesiacom dostala od jedného návrh,či by som mu nechcela posielať fotky mojich nôh 😆
Keď som mu napísala, že koľko ponúka,lebo ja neviem,v akých sumách sa to pohybuje,tak odpísal,že nech si sama poviem.

mischelin999
5. okt 2021

Fuha, zaujimave. Muzi sa asi velmi nudia, ked maju potrebu takto komentovat a kratit si cas. A saty kupit nechcel? Zartujem na odlahcenie samozrejme 🙂