icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

lilu18
7. okt 2009

ahojte..znova som darceky rozdala aj prijala//dakujeeem priatelstva odoslala aj prijala ale nechapem preco mi nejde prijat za susedov. 😕

tiez som chcela adoptovat a neslo ☹

carisma25
7. okt 2009

aj ja sa chcem podakovat za vase priatelstva 😉
a baby! mate utesene farmicky, vidno ako sa o ne pekne starate 🙂
tak len pekne sadte, ide predsa zima 😀
do sadenia damy 😀 😀 😀 😀 😀 😝
a samozrejme cakam dalsie susedky v IP..IP...IP (aj susedov, panov samozrejme 😲 )

zuzkazv
7. okt 2009

ahojte tak dnes som presla do 32 a poslala som vám olivový strom 🙂 všetkým ktorým mi to už nedalo pošlem zajtra 😉 ide mi poslať darčeky iba 24 susedom ☹ ale snáď to vydržíte do zajtra 😉

lusinda2000
7. okt 2009

ahojte kočky,môžem sa k vám pridať?ja som taký malý začiatočník🙂

dora01
7. okt 2009

ahojte baby, mam jednu prosbu, posli te mi nejake ceresne alebo slivky, lebo tych mam malo 😉 Samozrejme aj olivovnik rada prijmem 😀

kto chce susedku napiste mi ip, papa

petikd
7. okt 2009

Baby mna picne...mne idú posielať darčeky 😵 ,jooj ale klopem aby som nezakríkla.Ale ide mi iba po jednom,lebo ked si dám že posleť viacerým,tak mi nevyhodí ponuku s priatelmi ☹

sticker
7. okt 2009

Zuzi moc ďakujem 🙂 Normálne som sa potešila. Je to môj zatiaľ druhý olivovník 🙂

petikd
7. okt 2009

Juuj aj o susedstvá mi ide žiadať 😵 Ktovie dokedy 😀

vinka
7. okt 2009

Baby dakujem vám za susedstvá ale sa chcem opýtať,že prečo ste sa mi nezobrazili v dolnom okienku ked som vaše susedstvo potvrdila.dnes ráno mi dve potvrdilo ukázalo a potom už mi neukázalo žiadnu novú susedu.Môže to byť tým,že na dnes mi už nedovolí? 😕

lante
7. okt 2009

Koľko máš susedov?

petikd
7. okt 2009

Vinka mne sa ukázali neskôr 😉

lante
7. okt 2009

Vinka skúsila si prelistovať šípkami doprava? Možno tvoji noví susedia majú vyšší level.... 😉

dadka33
7. okt 2009

lilu18---ak chces susedov tak najprv ich musis prijat az potom posielat darceky ono je to prepojene 😒 ty ked prve posles dary tak uz nemozes prijat suseda ono je to takto hlupo urobene 😖 😖 😝

dora rada poslem ale posli meno 😉

bybi
7. okt 2009

caute kocky. Ja v poslednej dobe na nic nemam cas, ledva stiham farmu pozbierat 🙂

sticker
7. okt 2009

Dora a mňa si si pridala? Už ani neviem, čo mi to tam zobrazuje. Keď nemôžem ani pridať 😒

sylvia75
7. okt 2009

Ahojte farmárky,ktorej som dnes nepotvrdila susedstvo,urobím to zajtra dnes mi to nejako blbne.Ráno som potvrdila dvom a odvtedy mi to nefunguje.

dipietro74
7. okt 2009

Prosim všetky farmarky a farmarov aby ak maju zaujem o susedstvo aby si ma pridali. Moje meno je Peter Zubrík . Dakujem velmi pekne farmarceniu zdar.

lilu18
7. okt 2009

ahojte cely den mi neslo potvrdit susedov ani jedneho ☹ a darceky sa podarilo len rano ☹ ,,co uz mozno zajtra bude lepsie

lilu18
7. okt 2009

iiha ..dadka som si to az teraz precitala. Takze som mozno ja na chybe ☹ ked ja dary hromadne posielam 😀 kliknem na farmar priatelov a vsetkym ten isty dar. Budem mudrejsia 😉

carisma25
7. okt 2009

ahojte, tak uz nemozem ani darceky posielat, ani susedov si pridat, stopuje ma to ccely den 😠
vraj 24 a dost!
😖

ingola21
7. okt 2009

carisma25 darčeky môžeš poslať len 24 ludom..take su pravidla..vraj 😀

ingola21
7. okt 2009

🙂 🙂 a aj žiadosti o susedov su v tom zaratane..najprv si pridaj susedov aaž neskor darčeky 🙂

ingola21
7. okt 2009

ak niekto ešte potrebuje susedku,tak kludne napište IP 🙂 idem pozbierať urodu a spinkať🙂

sticker
8. okt 2009

Dobré ráno 🙂 Aké krásne veci nám pripravili na farme 🙂 😉 To musí byť tiež "závislák", kto robí tú farmu 😝 😎

eva7780
8. okt 2009

ahojte 🙂 sticker aj ja som kukala,no mne sa s tým až tak hrať veru nechce 🤐

lasenka
8. okt 2009

mne dnes vobec nejde pridat ani susedov ani posielat ziadne darceky ☹

sticker - ze "zavislak" 😀

ingola21
8. okt 2009

lasenka skus po 9tej vtedy Ti to nabehne 🙂

lasenka
8. okt 2009

ingola - ok, dik 😉 tak idem ranajkovat 🙂

dadka212
8. okt 2009

mne už idú darčeky som poslala toho koňa niektorým, zajtra iným 🙂

mne sa aj páči ten obrázok keď sa mi načítava farma, také pohlady na iné farmy - inšpirácia 😵 😀

bubaczik
8. okt 2009

čafte ženušky..tak ako?ide farma,ide? 😀 kuknite do dekoracii,je tam nejaky strašidelny strom 😀 a su aj nove darčeky 😵 ja ich už nemam kam davať ☹ musim niečo vymyslieť 😖 inak ak potrebujete nove susedy,tak ip,ja neviem koho už mam 😅 tak zberu zdar!!! 🙂