icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

sticker
9. okt 2009

Ale veď ja si to nebudem pozerať 🙂 😉
Darčeky mi už dnes nejde poslať, posielam zajtra 🙂 To pre tie, ktoré som si pridala za susedky teraz večer 🙂

vinka
9. okt 2009

Baby ide vám farnvill?mne nie. ☹ ☹

zuza80
9. okt 2009

vinka aj mne to občas blbne ☹

vinka
9. okt 2009

Baby konečne som pochopila kde sú darčeky. 😀 😀 😀 Ako ich prijať.Muž miá to teraz ukázal.Joj všetkým vám pekne dakujem za darčeky. 😉 Zajtra mi môžete poslať zas. 😀

lasenka
9. okt 2009

dada - v supermarkete pise Flowers - coming soon... pridu coskoro 😉
idem uz spat, som unavena po celodennej praci na poli 😅

jajatop
10. okt 2009

ahojte dievčatá,dovolte aby som sa Vám predstavila-som další "zavislák" Farmaville... 🙂 🙂 🙂

zuzkazv
10. okt 2009

postúpila som do ďalšieho leveluuuuuu 😀 😀 😀

vinka
10. okt 2009

Juj baby dakujem vám za darčeky.To je radosť ráno zapnem pc,že idem zozberať úrodu a ja obdarovaná. 😀 😀

lasenka
10. okt 2009

jeeej baby, prave som adoptovala ruzovu kravicku 🙂 🙂 🙂

dada2007
10. okt 2009

ahojte kočky....tak i ja patrím medzi váááááááááás 😵 😵 😵 😵 😵

elise
10. okt 2009

aj ja chcem ružovú kravičku mám len fľakaté a hnedé 😉 😒

gabi0201
10. okt 2009

ahojte dievčatá tak aj mna už nakazila touto hrou moja dcéra 🙂 , teraz trošku marodim tak si krátim čas 😀 a potrebovala by som si rozšíriť farmu a pridať nové susedky, ak by mal niekto záujem a ťiež potreboval nové susedky alebo iba bol taký zlatý a chcel pomocť prosím o zaslanie žiadosti alebo kontaktu som Gabriela Foldesiová
vopred Vám pekne ďakujem a želám veľa úspechov v pestovaní 😉

elise
10. okt 2009

gabi dala som si sa ťa vyhladať a žiadam ťa o priateľstvo 😉

eva7780
10. okt 2009

gabi aj ja som ti poslala žiadosť 🙂

zuza80
10. okt 2009

gabi-mne sa nepodarilo ta najst. tak si vyhladaj ty mna, a aj ostatné, ak chcete Zuzana Černá. foto mám rovnaké ako tu.

eva7780
10. okt 2009

zuz pridala som si aj teba 🙂

zuza80
10. okt 2009

eva mám ta 😉 🙂

petikd
10. okt 2009

Gabi,Zuzi aj ja som vám poslala žiadosť o priatelstvo 😉

jajatop
10. okt 2009

gabi0201 a zuza80 -nájdem si vás na FB a pridam si vás k priatelom-idem nato... 😉

zuza80
10. okt 2009

no mne už to blbne, niekde dochádza k chybe, tak potom si vás popridávam, už sa na vás teším, susedky.
a už som donútila aj drahého hrat, tak ak chcete, pridajte si aj jeho Peter Černý. Už je to rodinná závislost, chvalabohu,že je Tomáš ešte malý 😀 😀 😀

petikd
10. okt 2009

Baby a ako získam ten balon? 😕

vinka
10. okt 2009

Peťka to zaujíma aj mňa.Môj švagor a švagrina ho majú.Bola som sa pozrieť na ich farme. 😝

claudinka
10. okt 2009

to sa tusim uz asi neda, to sa dalo iba na narodeniny ci ktory den to kupit..
strasne to blbne a mrzne 😒 😒

petikd
10. okt 2009

Jeej aj ja už mám ružovú kravičku 😵

gabi0201
10. okt 2009

dievčatá veľmi pekne Vám ďakujem,
ani neviem ako som sa dostala na túto stránku a vidím že je tu veľa dobrých ľudí, som rada že som si Vás našla 🙂 ešte sa mi nedarí zmenšiť fotka aby som si ju sem mohla dať ale popracujem na tom, už sa teším že si sem tam pokecáme aj o inom 😉

jajatop
10. okt 2009

aj mne to na tom FB nejak blbne 😝 no neviem ,neviem či to už nemajú nejako preťažené...len aby nám to nezrušili!!! 😠 veď čo budem cez tie dlhé zimné večere robiť!!! 🙂 🙂 🙂

gabi0201
10. okt 2009

no ja som sa chystala ked nebude robota na zahrade pliest kosiky a tacky z papierových ruličiek ale asi z toho nič nebude 😝 lebo budem tráviť čas touto hrou 🙄 ale dúfam že ma to o par dní prejde, nasadím na dva dni, pozbieram a budem mať chvílu pokoj 😎 dúfam.... 😉

vinka
10. okt 2009

Gabi no tak to idem aj ja už robiť.Teraz som nasadila do rána ráno zozbieram a nasadím už aspoň na dva tri dni. 😀 😀

gabi0201
10. okt 2009

dievčance listovala som na predchádzajúcich stránkach aby som sa čo to dozvedela a našla som že ste založili FB skupinu Farmvile z Mod. Kon. tá ešte funguje? ako by som sa k nej dostala ak áno

dada2007
10. okt 2009

...baby...mne to stále mrzne 🙄 🙄 🙄