icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

smailinka
23. okt 2009

to s tym kravinom je uzasna vec....krav som mala cez 30 a nebolo ich kam davat....dobre to zlepsuju...

a dakujem dobrej dusicke, vdaka ktorej mam hviezdicky na policku 🙂 🙂 🙂

eva7780
23. okt 2009

mne niektorá hnojíte 😀 😀 len už by som ada hnojila aj ja 🤐

adina22
23. okt 2009

to uz sa o ten kravin viac nemusim starat??...som neodolala a kupila ho,mam viac miesta 😀

ozaj od coho zavisi ci mozem alebo nemozem hnojit? Inac dakujem za hnojenie 😵

inneska
23. okt 2009

tolkých susedov som už naklikala 🙄 a žiadne hnojivo 😠 😠 se na to vyprdnu...

janette4
23. okt 2009

no baby,ešte že sem píšete,ani som nevedela,že sa hnojí,alebo že je tam nejaký kravín.ja som teraz tiež koľkým susedom pomohla a nič.Brat mi písal,že pomohol asi 7mim a všetkým pohnojil.má šťastie,že aj mne 😀

natsa
23. okt 2009

tak som mala dnes štastie.podarilo sa mi adoptovat 2 koritnačky a bola som aj ten šťastlivec čo mohol hnojit tak som hnojila o 100 všetko čo sa dalo,stužku zatial nemám.
O tom chlieve pre kravy čo ste sa o tom bavili sa dá kupiť?ved som si nič v markete nevšimla.
ineska nezufaj aj ty budeš hnojit len si ešte neprišla asi na rad.Ani moj manžel ešte nehnojil a ani ho to netrápi.

inneska
23. okt 2009

nat..ja viem, že budem..ale kedy?? 😀 ked už tu všetky o tom píšete 🙂 a kravín je v markete v BUILDINGS, 2 budova.. 😉

inneska
23. okt 2009

babule, čo ste kupovali kravín...bez problémov?? ja ked do neho vložím prvú kravu, tak mi to vyhodí chybu...a znova musím kúpiť kravín..dám tam kravu a zas chyba a takto dokola...už asi 7x mi to spravilo 🙄

zanetak
23. okt 2009

a ja som si myslela, že ten modry sáčik, že to niekomu tam niečo rastie. som zase prešvihla hnojenie 🙂

stanka26
23. okt 2009

pomóc nejde mi otvoriť farma

adina22
23. okt 2009

innes - ja bez problemov

petikd
23. okt 2009

Jooj baby čo sa dá adoptovať?Korytnačka? 😕 Aj ja chceeeem.Jooj som neregistrovala,hlava ma bolela,som sa ani poriadne na FB nedostala ☹ Ale už budem striehnuť.Ved aj som pozerala,že nové veci pribudli,aj kvietky,už mám posadenú levandulu 😉

zrzulka
23. okt 2009

ani ja nemam este korytnacku🙂)))kto ju ma nech si ju obzriem?🙂)))
kocky a co znamena medzi stuhami ta posledna "disciplina" zbierania farebnych stuh??? To je tam nove ale nepochopila som za co sa stuhy ziskavaju

zrzulka
23. okt 2009

to o tom hnojeni som tiez nevedela, tusim musim nakukat castejsie.

inneska
23. okt 2009

zrzulka....tá posledná stuhe je práve za to hnojenie 😉

peti..ja mám korytnačku 😉 alebo korytniaka?? 😀 😀

adi...už mi to ide 😉 už mám 2 kravíny plné kraviek 😎

feria
23. okt 2009

baby mne ešte ani raz nenaskočil hnojík, topríde samo od seba až po nejakom leveli ? ja som v 25 a nič o to o dušu pomáham..

gajana1
23. okt 2009

Baby ako sa da adoptovať korytnačka?????

inneska
23. okt 2009

feria...to samo od seba príde, treba len mať šťastie..ani ja som ešte nemala 😉

gaja..tak ako aj ostatné zvieratká, ked ich niekto na hlavnej stránke FB ponúkne na adpciu 🙂

gajana1
23. okt 2009

Inneska ďakujem ja som nevedela že sa daju adoptovať zvieratka

feria
23. okt 2009

baby ak chce niekto ešte suseda, dajte si mojho chlapa Radovan Kuklis 😉

gajana1
23. okt 2009

Baby aj mňa si môžte dať ku susedom Gabriela Kočišová

natsa
23. okt 2009

no koritnačky sa daju tak ako kravky alebo ovce zjavia sa v tabulke.už mám stužku za hnojenie,kravín som našla mám 3 plné.

gajana1
23. okt 2009

tak ja som asi ina ale vôbec neviem kde pozeram po FB a neviem najsť kde sa to da adoptovať

zrzulka
23. okt 2009

no a ako prebieha to hnojenie???? ja uz moc po farmach nechodim lebo mi to neskutocne dlho nacitava:((((((((((((((( hlavne tie velke farmy. tak am to nebavi cakat.... Ozaj v ktorom najvyssom leveli su vasi susedia. ja mam jedneho v 44... ja som len v 25🙂
))))

gaji to musis sledovat ked sa niekomu z tvojich susedov objavi na farme krava, ovca ci skarede kacatko, kliknes na ten odkaz a bud ju dostanes alebo ta uz zial niekto predbehol🙂))))) no ale korytnacku som este nevidela. to je nejaka novinka asi🙂

Jaj a kde sa da kupit ten kravin??? ja to nikde nevidim....

zrzulka
23. okt 2009

A este ma zaujima co za hviezdicky to niektorym blikaju na poli?🙂

sticker
23. okt 2009

Tie hviezdičky znamenajú, že mi niekto pohnojil políčka 🙂 Mne sa to veľmi páči 🙂

zrzulka
23. okt 2009

aha a aj ja mozem akoze hnojit? jak sa to robi?

slaviq81
23. okt 2009

Mne niekto pohnojil slnečnice, ale iba zopár políčok, boli také mierne väčšie 🙂 A ten kravín, no konečne niečo užitočné, hneď mám viac miesta 🙂 Ešte nejaký kurník, maštal pre kone a bude to super 😉

sticker
23. okt 2009

Ja som ešte nemala šťastie na hnojenie. Pri návšteve susedov sa ti môže aj nemusí objaviť nejaké vrecúško a potom môžeš hnojiť 🙂

petikd
23. okt 2009

Baby a ste si všimli tú poslednú stužku,už mám žltú za zbieranie kvetov 😵