icon

Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?

marianka79
30. aug 2009

Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?

bianca
30. okt 2009

decka preco sa mi nezobrazuju zvieratka na adopciu ? 😢 😢 😢 stale dookola preklikavam vas profily ci tam nahodou daco nemate 😢 😢 😢 a nemam moc sancu 😢 😢 😢

adka33
30. okt 2009

bianca,ja to robim tak,ze sa dam na "domov" a tam sledujem kto dava na adopciu,od koho sa da ziskat bonus a tak.Vyskusaj

adka33
30. okt 2009

aj mne sa konecne podarilo ziskat dve cice!!! 🙂 🙂 🙂

adka33
30. okt 2009

sticker,si nasa krajanka!!!Nechces byt aj mojou susedkou vo farmville? 🙂 🙂

sofik
31. okt 2009

mne blbne v poslednej dobe fbc skoro každý den - mohli by vrátit starú verziu 😉

na tie korytnačie vajíčka som zvedavá 😀

bianca
31. okt 2009

adka no prave ze mne vobec neukaze ze niekto nieco ma.Pokial bola stara verzia tak v pohode a teraz nic preto hladam po profiloch

carisma25
31. okt 2009

petikd normalne som to zbierala ako vzdy, harvesterom 😉 stalo sa mi to zatial len raz, ze za zatvu som nedostala ziadne mine 😒
inac, teraz co tam dali tie "haloweenske" farmy niektore su skutocne uzasne, ale ja by som tiez mala taku fantaziu keby vsetky najkrajsie dekoracie a domy neboli za skutocne prachy ☹

sticker
31. okt 2009

Carisma presne, tiež "ochkám" aká krásna farma, ale tam majú kopec vecí, ktoré sa dajú len za papierové. Podľa mňa to ľudia z "krajiny FB" si normálne kupujú. Pre nich je to nič 😒

smaily
31. okt 2009

ja by som veru normalne tazko zarobene peniazky zato nedala😉 to si mozu dovolit len ti ktori si myslia ze nemaju kde dat peniazky ...ale myslim si,ze hlavným zmyslom tej hry je nalákat co najviac ludi a sposobit ich zavislost a ked budu v poslednych stadiach zavislosti,nechaju tam aj vsetky svoje peniaze......
inác stale skusam ten cerveny ryl a nic sa ma nespyta a nic nevymazte 😠 a neviem uz ako mozem vymazat policka ☹

sticker
31. okt 2009

Smaily tak som teraz len tak spravila jedno políčko, potom som klikla na červenú lopatu, normálne šla na to políčko, klikla a spýtalo sa ma, či naozaj a ja som dala accept a bolo preč. Naozaj netuším, prečo Ti to nejde 😕

bianca
31. okt 2009

decka ponukam jednu cicu

jojka120
31. okt 2009

bianca to ako darcek? 😀
a co reba pre to urobit? 😒

bianca
31. okt 2009

jojka na adopciu.Musis ma mat v priateloch a pokial to stihnes tak adoptovat pokial hras farm ville

jojka120
31. okt 2009

hej hram, ale este som len vo 4 leveli ☹
ale uz mi jedna kamoska poslala kravicku ako darcek 😀

adina22
31. okt 2009

dievcata neviete mi poradit ako ukladat ten pllot na seba a nie vedla seba aby to vytvorilo akoby stenu alebo kaskady??Neviem ci som to dobre vysvetlila,snad ano 😅

bianca
31. okt 2009

adi to je cisto opticky klam.Musis skusat davat nad seba-vedla seba

adina22
31. okt 2009

bianca vdaka to ma ani nenapadlo 😕 😉

bianca
31. okt 2009

jojka no to je darcek.To mozes poslat aj ty ale sem tam sa ti objavi zvieratko ktore je ,,opustene,,a ty ho mozes dat na adopciu a niekto z tv.priatelov si ju adoptuje.Rovnako aj ked ty najdes ze niekto ponuka zvieratko-mozes adoptovat ale musis byt dostatocne rychla lebo mnozstvo je omedzene

bianca
31. okt 2009

adi ja som dlhe mesiace nad tym uvazovala ako na to a skumala cudzie farmy az som na to prisla a stavala

jojka120
31. okt 2009

jaj ☹ prave pred chvilou ma prosila o pomoc cierna ovca a ja som ju odmietla.. ☹ to som asi urobila chybu vsak? 😖

adina22
31. okt 2009

no ja uz staviam ako si poradila...sranda no 😵 Ja som najprv myslela, ze by tam mala byt este jedna funkcia teda ze posunut otocit a este ..... 😀

elise
31. okt 2009

ahojte tak dávam na adopciu mačičku za chvílku bude na ploche fb 😉

jojka120
31. okt 2009

a ked ju chcem musime byt priatelia? 😖

elise
31. okt 2009

jojka mali by sme byť aby si videla ked dám zvieratko k adopcii alebo stužkové bonusy🙂

jojka120
31. okt 2009

tak mozme byt? 😉

elise
31. okt 2009

jojka jasné dala som ti do ip meno a vyhladaj si ma potom si pošleme žiadosť o susedstvo 😉

jojka120
31. okt 2009

dakujem, a co mam teraz urobit? 😀
asi sa ti nemam ako revansovat...ja len zacinam 😉

bianca
31. okt 2009

elise posli i mne ak chces...

bianca
31. okt 2009

jeeeeeeeeee druha cisćuska

elise
31. okt 2009