icon

Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?

terry2003
4. mar 2022
ariesi
5. mar 2022

@natpre to bola odmena na každej túre, vždy na vrchole

anos18
5. mar 2022

@jaja20 obal nemáš? Neviem,ako vyzerá

kristina74
6. mar 2022

@simsalabim jediná čokoláda, ktorú milujem celý život a to mám 47 🙂.
Extra horká je moja top, teraz je nová edícia višňová a pistáciová, skúsila si? Tá pistáciová je super, ale nie všade ju majú. Napriek tomu zostávam verná horkej.

jaja20
6. mar 2022

@anos18 Momentálne nemám kúpenú žiadnu. Ale je to značka Fin carre,na googli určite nájdeš foto.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
anos18
6. mar 2022

@jaja20 ďakujem 😊

simsalabim
6. mar 2022

@kristina74 tu extra horku si kupujem aj ja. Cokoladu s prichutami moc neoblubujem, ja mam rada cistu chut cokolady. A doteraz nechapem, ako ju moze niekto sprznit hrozienkami ci zele 🤣

ivanka85
6. mar 2022

Jahodove žuvky👌😊

alena76
6. mar 2022

@marianeta nevies, ako sa volali? Boli v priesvitnom sacki, s modrym pismom a obrazok plesnivca(tie orieskove)Nemozem si spomenut na nazov.Mnam😋😋😋

alena76
6. mar 2022
marianeta
6. mar 2022

@alena76 veru netuším ani ja.. Možno mali v názve orechy, lebo taký tvár mali.. Ale to sa len domnievam..

jaja20
6. mar 2022

@alena76 Bože,na to ananásové furé som úplne zabudla. To boli výborné cukríky 👍

mackamizjedlaskrec
6. mar 2022

@terry2003 kukuruku

bilancia
7. mar 2022

ja som mala strasne rada tie lizatka co byvaju na jarmokoch- kolotococh ,vacsinou v tvare dudlika :D

bilancia
7. mar 2022
karolinakr
7. mar 2022
odesi
7. mar 2022

Pre mna benatova tycinka bola totalna zavislost, len teraz som to nevidela uz davno nikde, viem, ze lidl mava retro tyzdne, ale ani tam som to nevidela, tak by som si dala. Joj 😀

jaja20
7. mar 2022

@bilancia Presne tieto som myslela, mňam 🙂👍

yukki
7. mar 2022

Biely turecký med a táto blatova čokoláda nugátová pochúťka... Roztopena na radiatore

dupinka
7. mar 2022

@petronellla87 copa café a fragola limone (jahodová citrónová)

jaskolka
8. mar 2022

Ešte Zoretka sa mi vybavuje, a mliečne krokety, alebo tak nejako sa volali, to bolo fajne 😋

layla
8. mar 2022

Ja som milovala Fruiko pomarancove a tento keksik 🙂

karolinakr
8. mar 2022

A fakt si nikto nepamata na komunisticke trubicky s takym zelenym alebo fialovym na obale? To sa mi nechce verit.Pre mna to bol sviatok ked mi ich mama kupila. Malo mi stačilo ku sťastiu

laurika999
9. mar 2022

@evinqua Tá čokoláda sa volala Bona. A bola výborná.

simca06022011
9. mar 2022

Ja si najviac pamatam take cukriky ako lentilky, ale boli mentolove ci ake, boli len modre/ruzove. A ked prisli tie penove somarinky, čierny princ ci ako sa to volalo... :D to moja teta nosila stale.. inak nic take nezvycajne, co by mi chybalo🙂 ja som skor cokoladova, a to si tie stare komunisticke nepamatam.. ale teda potom bola napr. nestle cokolada :D mliecna.. mnam.

vivitn
9. mar 2022

@karolinakr musíš na nete nájsť obrázok a pripomenúť nám 🤗

saxana000
9. mar 2022

Arabesky zele gulickove farebne zuvacky co mali na sebe zvieratka z kontinentov a rozpravkova cokoladka modra co mala vnutri omalovanku.roksove.duhove lizatko take dlhe rovne snehurky co boli take zuvackove nie jak teraz ze sa drolia a potom klasika kinderko lebo to bolo len od babky na mikulasa a vo velkonocnom balicku..
A tie paradne mentolove mini gulicky v kolecku co sa otvarali ked sa posunulo doprava a zatvarali dolava.

karolinakr
9. mar 2022

@vivitn vieš čo, ale taketo niečo..len som prekvapena, že Hořicke trubičky to teraz volaju a tieto mi nechutia a tamtie boli vyborne, take ako kavove alebo škoricove si pamätám

vivitn
9. mar 2022

@karolinakr nič mi to nehovorí,ale určite boli dobré...mne chutili aj tie Hořické.Kedysi to všetko chutilo inak 🤤🤗

alienkami
1. aug 2022

A pamätá ešte niekto zemiakový cukor? My sme kupovali v Maďarsku na trhu. Bola to pre nás exotika. U nás to vtedy nebolo.