Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?
Benatova tycinka 😍
@rebekamarcusko To sa este da zohnat 😉
Hubba bubba 😀 napachala som do ust aj 3 naraz 😅 mali sladku prichut tak 30 sekund. Kakove rezy som vzdy zboznovala. Teraz mi pride ze je v nich vela margarinu. Alebo studentska pecat - teraz mi pride nekvalitna mastna. Neviem ci je to kvalitou cokolady ktora je teraz, alebo sa zhorsili.
@kika2810 ale chutia hnusne. Nosia ich z polska a to nie je ono 😅
Čierny princ
@deginko toho stale beriem z nemecka. Ale cierny princ sa to uz nevola 😅 v lidli to mavaju tiez. Mnam
@kittykat22 áno áno viem,že majú v Lidl..občas kúpim... nostalgia na Mikuláša,keď sme boli deti..to má najviac potesilo
@alanko20 juuuj, ano, tuto som milovala a nikto si ju nepamata😢
@alanko20 akurát som na ňu myslela , že idem pozrieť na net fotku 😁..Si ma predbehla kým som sa sem dočítala.. To bola taká waw čokoláda na tie časy..
Ja som ľúbila starého dobrého miláčika ,stal presne 1 KČS 😀.. Toho som sa nevedela dojest.. Potom také akoby oriešky s oplatkoveho cesta plnené lieskovo orechovou plnkou, alebo jahodovou..Dali sa pekne otvoriť a náplň vylízať 😋🤤.. A ešte jednu sladkosť som milovala, ale na tu si hádam nik nepamätá iba ja..Boli to chrumky kukuričné sladké , obalené v cukre s vanilkovou príchuťou.. A staré dobré Štolverky tvrdé ako kameň, no a sladkosti kúpené v Tuzexe, hlavne tá žuvačka v tube to bola topka..
@terry2003 Čierny princ 😂 a deli oriešková
Skoda že som vacsinu tychto sladkosti nejedla(som rocnik 2003). Z vasich komentarov som na ne dostala taku chut.😁❤

Fuha, vy musíte byť mladšie, za mojich čias nebola ani zelená ani hnedá, len červená a žltá.