icon

Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?

terry2003
4. mar 2022
vroni
5. mar 2022

Fuha, vy musíte byť mladšie, za mojich čias nebola ani zelená ani hnedá, len červená a žltá.

adriannasvk
5. mar 2022

Benatova tycinka 😍

blumie
5. mar 2022

@vroni haha 😄 a ja, ze som tu z tych starsich. Ja si pamatam aj limonadu v sacku 😂. To si pamatate? To keby poviem mojej 3rocnej dcere, tak nechape.

kika2810
5. mar 2022

@rebekamarcusko To sa este da zohnat 😉

kittykat22
5. mar 2022

Hubba bubba 😀 napachala som do ust aj 3 naraz 😅 mali sladku prichut tak 30 sekund. Kakove rezy som vzdy zboznovala. Teraz mi pride ze je v nich vela margarinu. Alebo studentska pecat - teraz mi pride nekvalitna mastna. Neviem ci je to kvalitou cokolady ktora je teraz, alebo sa zhorsili.

alanko20
5. mar 2022

A pamatate si niekto tuto cokoladu? Mnam

rebekamarcusko
5. mar 2022

@kika2810 ale chutia hnusne. Nosia ich z polska a to nie je ono 😅

vroni
5. mar 2022

@blumie, pamätám, ale moje deti to (síce sofistikovanejšie zabalene, ale stále je to malinovka v pytliku so slamkou) chlemtaju aj dnes.

deginko
5. mar 2022

Čierny princ

jananina
5. mar 2022

@terry2003 dalida 👌

kittykat22
5. mar 2022

@deginko toho stale beriem z nemecka. Ale cierny princ sa to uz nevola 😅 v lidli to mavaju tiez. Mnam

deginko
5. mar 2022

@kittykat22 áno áno viem,že majú v Lidl..občas kúpim... nostalgia na Mikuláša,keď sme boli deti..to má najviac potesilo

saraxyz
5. mar 2022

@jananina včera som sa vďaka tejto téme vrátila do detstva. A nevedela som si spomenúť na názov. dalida bola tiež top 😉 vlastne mne všetko chutilo.

lusyyy36
5. mar 2022

@sisa_s u nas v AT v tureckých obchodoch 😄

jaja20
5. mar 2022

@alanko20 Ja som ju milovala,ale to už boli 90-roky.

jananina
5. mar 2022

@saraxyz ja som sem ani nemala ísť 😅 teraz ju nutne potrebujem 😁
Inak dlho som si myslela že to bola dalila ale to vraj boli cigarety 😅

saraxyz
5. mar 2022

@jananina áno, dalily boli cigarety 🤣 ináč dalidu som kupovala ešte cca v roku 2000 +-. Potom neviem prečo to prestali vyrábať. Teraz tie sladkosti nie sú také chutné ako voľakedy

zardanka
5. mar 2022

@jaja20 veru, hned by som si ju dala. Ale pohladam v lidli tu, co si spominala..

michaelkanr
5. mar 2022

@alanko20 juuuj, ano, tuto som milovala a nikto si ju nepamata😢

marianeta
5. mar 2022

@alanko20 akurát som na ňu myslela , že idem pozrieť na net fotku 😁..Si ma predbehla kým som sa sem dočítala.. To bola taká waw čokoláda na tie časy..
Ja som ľúbila starého dobrého miláčika ,stal presne 1 KČS 😀.. Toho som sa nevedela dojest.. Potom také akoby oriešky s oplatkoveho cesta plnené lieskovo orechovou plnkou, alebo jahodovou..Dali sa pekne otvoriť a náplň vylízať 😋🤤.. A ešte jednu sladkosť som milovala, ale na tu si hádam nik nepamätá iba ja..Boli to chrumky kukuričné sladké , obalené v cukre s vanilkovou príchuťou.. A staré dobré Štolverky tvrdé ako kameň, no a sladkosti kúpené v Tuzexe, hlavne tá žuvačka v tube to bola topka..

vandica
5. mar 2022

@terry2003 polomáčané oblátky, pena AHA a trubičky Lussette 😍😍😍

alanko20
5. mar 2022

@jaja20 ano 90te, ja som rocnik 90 🙂

obcanka123
5. mar 2022

@terry2003 Čierny princ 😂 a deli oriešková

saraxyz
5. mar 2022

@marianeta tie kukuričné chrumky si ja pamätám 🤣

terry2003
autor
5. mar 2022

@blumie môžete sa popýtať aj v obchodoch so sladkosťami a aj u mäsiara ( u nás mäsiarstve majú heidi čokolády aj iné sladkosti a bonboniéry).❤

blumie
5. mar 2022

@terry2003 u masiara? 😂😄 tak tam by ma nenapadlo cokoladu zhanat. Dakujem za tip.

marianeta
5. mar 2022

@saraxyz vážne? Už som myslela ,že som jediná 😁.. Tie boli fajné.. Kým som prišla domov z obchodu, celé ruky som mala zalepene od cukru..

saraxyz
5. mar 2022

@marianeta 😁 mne sa všetko vybavuje vďaka komentov čo tu čítam. Normálne by som chcela vrátiť čas 😞

marianeta
5. mar 2022

@saraxyz podobne.. Ale viac ako tie sladkosti by som chcela také letá a zimy ako bývali..

terry2003
autor
5. mar 2022

Skoda že som vacsinu tychto sladkosti nejedla(som rocnik 2003). Z vasich komentarov som na ne dostala taku chut.😁❤