Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?
@simsalabim jediná čokoláda, ktorú milujem celý život a to mám 47 🙂.
Extra horká je moja top, teraz je nová edícia višňová a pistáciová, skúsila si? Tá pistáciová je super, ale nie všade ju majú. Napriek tomu zostávam verná horkej.
@kristina74 tu extra horku si kupujem aj ja. Cokoladu s prichutami moc neoblubujem, ja mam rada cistu chut cokolady. A doteraz nechapem, ako ju moze niekto sprznit hrozienkami ci zele 🤣
Jahodove žuvky👌😊
@terry2003 kukuruku
ja som mala strasne rada tie lizatka co byvaju na jarmokoch- kolotococh ,vacsinou v tvare dudlika :D
Pre mna benatova tycinka bola totalna zavislost, len teraz som to nevidela uz davno nikde, viem, ze lidl mava retro tyzdne, ale ani tam som to nevidela, tak by som si dala. Joj 😀
@petronellla87 copa café a fragola limone (jahodová citrónová)
Ešte Zoretka sa mi vybavuje, a mliečne krokety, alebo tak nejako sa volali, to bolo fajne 😋
A fakt si nikto nepamata na komunisticke trubicky s takym zelenym alebo fialovym na obale? To sa mi nechce verit.Pre mna to bol sviatok ked mi ich mama kupila. Malo mi stačilo ku sťastiu
@evinqua Tá čokoláda sa volala Bona. A bola výborná.
Ja si najviac pamatam take cukriky ako lentilky, ale boli mentolove ci ake, boli len modre/ruzove. A ked prisli tie penove somarinky, čierny princ ci ako sa to volalo... :D to moja teta nosila stale.. inak nic take nezvycajne, co by mi chybalo🙂 ja som skor cokoladova, a to si tie stare komunisticke nepamatam.. ale teda potom bola napr. nestle cokolada :D mliecna.. mnam.
@karolinakr musíš na nete nájsť obrázok a pripomenúť nám 🤗
Arabesky zele gulickove farebne zuvacky co mali na sebe zvieratka z kontinentov a rozpravkova cokoladka modra co mala vnutri omalovanku.roksove.duhove lizatko take dlhe rovne snehurky co boli take zuvackove nie jak teraz ze sa drolia a potom klasika kinderko lebo to bolo len od babky na mikulasa a vo velkonocnom balicku..
A tie paradne mentolove mini gulicky v kolecku co sa otvarali ked sa posunulo doprava a zatvarali dolava.
@vivitn vieš čo, ale taketo niečo..len som prekvapena, že Hořicke trubičky to teraz volaju a tieto mi nechutia a tamtie boli vyborne, take ako kavove alebo škoricove si pamätám
@karolinakr nič mi to nehovorí,ale určite boli dobré...mne chutili aj tie Hořické.Kedysi to všetko chutilo inak 🤤🤗

@natpre to bola odmena na každej túre, vždy na vrchole