Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?
@misko1234 tie keksíky s tými kruhmi boli Vlnky
@laurika999 Fuuha a nenašla ste niekde foto??? Ten keksík nemal tvar vlniek bola to skôr napolitánka alebo rezy. Vlnky mali svoj špecifický tvar vlniek.
@misko1234 Aha, tak to potom neviem. To vlnky teda neboli, keď to malo tvar rezov.
@laurika999 A tie trubičky si nepamätáte???
@misko1234 pamätám, ale ani za svet si neviem spomenúť, ako sa volali 😐
@misko1234 tie mali kakaove vnutri, boli tenke a hrubšie so zelenymi pasikmi boli škoricove aj trubička bola hneda a vnutro take ..lutujem, ze som si ich neodfotila, najlepšie mnamky v mojom detstve, už ich na beton nevyrabaju
@karolinakr Presne vedel som že to niekto bude vedieť a poznať škoricové mama nekupovala len tie tenšie čokoládové. Ktovie kto to vyrábal ale DRU isto nie pozeral som to. Všeliaké sladkosti retro nájdete na internete a google ale toto akurát nie.
@misko1234
ja som prezrela desiatky retro fotiek, dokumentov, zatial som nenaďabila na žiadne foto..aj som hodila otazku do plena, ziadna odpoveď..ale nahoda je blbec, ked natrafim, hodim sem foto
Dru to neboli, tiez si myslim, lebo chut uplne ina..Popravde po pade komunizmu ja som už žiadne trubičky nejedla, lebo vyskušala som vsetky druhy, typy, vyrobcov a nechutili mi žiadne, moc sladke na moj vkus. Este keby som vedela, kt.podnik ich vyrabal, tak tam napišem, ale je možne, že ani ta fabrika už nestojí
Benátska tyčinka, nugat čokoládka, turecký med cukríky.
@karolinakr Presne aj ja tak. Škoda že nie je stroj času.
@travelllerka lila pauze áno tie som milovala❤️
volalo sa to že Gloria, taká tyčinka, podobné ako turecký med a benátová tyčinka
@misko1234 tu su tie trubičky
tieto trubičky som hĺadala 3 roky na internete, zrejme su to oni, škoricove sa mi zdá alebo kávové boli vnútri, a odvtedy žiadne nemali takú chuť

Dobrý večer, ja si pamätám dve sladkosti ktoré mi google nenašiel. Prvé boli trubičky v striebornom obale s fialovými pásmi na bokoch nespomeniem si príchuť ale boli vynikajúce. Od DRU neboli a nenašlo mi ich ani z pečivární Sereď. Druhá sladkosť boli keksíky, rezy v žltom obale a boli tam nakreslené červené kruhy. Kto by vedel ďakujem za info a odpovede.