icon

Aká farba svadobných šiat sa vám páči?

28. jan 2023

Je to len voľná diskusia 🙂
a hocaká farba (okrem bielych) :D

sticker
bessie12
28. jan 2023

uz mas nejaku predstavu o svojej svadbe ? 😀

autor
28. jan 2023

@bessie12 hmm, chcela by som niečo iné ako ,,bielu klasiku" možno, zelené, modré, fialové

sticker
autor
28. jan 2023

toto sa mi mega páči 🙈 🙈 🙈

bessie12
28. jan 2023

tie su velmi krasne. Takze saty by sme +- mali a co hostina, obrad a vsetko okolo toho ? 😀

autor
28. jan 2023

@bessie12 čo sa počtu týka niečo menšie, v kruhu najbližších a čo výzdoba ..fuu som ženská ale nemám vťah k takýmto veciam ale niečo na štýl ako to bolo na stužkovej

autor
28. jan 2023

oooo a čokoládová torta musí byť 🙈

autor
28. jan 2023

to radšej si nechám poradiť od iných :D

autor
28. jan 2023

a čo sa ročného obdobia týka...bud jeseň, zima alebo jar

autor
28. jan 2023

ale v zime by bolo super mať na sebe nejakú kožušinku

autor
28. jan 2023

ooo a ešte fotka na koníkovi by bola super 🙈 ale to už je asi príliš rozprávkové

sticker
bessie12
28. jan 2023

ja by som si vybrala nejaku temu. Aku, to este zatial neviem. Zalezalo by asi v akom rocnom obdobi by to bolo. Co sa tyka hosti, tak ak by vsetci prisli, tak do nejakych 60 osob by to bolo. Ale v tomto to bude problem, kedze nezijem na Slovensku, ale v zahranici. Torta neviem aka by bola + nejaky candy bar. Predjedlo este neviem, hlavne menu aspon 2-3 druhy jedal + polievka. Hudba mix - ruska, slovenska, ceska, holandska, polska a anglicka. Ale zatial je to vsetko len v hlave. Ako to realne dopadne, tak to je vo hviezdach 😀 a obrad i hostina by bola na nejakom zamku.

bluka2
28. jan 2023

V Číne sa nosia červené, môžeš sa nechať inšpirovat - a aj celkovo inde na svete

autor
28. jan 2023

@bluka2 jojo, aj India má červenú 🙂 ale celkovo tie zahraničné svadby mi farbami prídu také živšie a ja som taký extravagantnejší typ čo rad šokuje

autor
28. jan 2023

@bessie12 ja hostí tak do 15 max 20 a jedlo fuha to by som zavolala spolužiačkam čo nám urobili a vybavili celú stužkovú

sticker
autor
28. jan 2023

@bessie12 a bolo by super mať to vonku

https://www.google.com/search?q=bride+on+the+ho...

viem toto je už príliš

galganka
28. jan 2023

Bola som na svadbe, kde bola nevesta v červenom. A perfektne to k nej pasovalo. Ja ale ostávam pri bielej.

bessie12
28. jan 2023

nahodou mne sa to paci 😀 rozmyslala som uz aj nad kocom, ale neviem.. 😀 v tomto smere som romaticka dusa

autor
28. jan 2023

@galganka uuu ja milujem takú fakt, že jasnú červenú 🙂 ale zase ak má niekto aj životný štýl taký, že sa to hodí tak je to perfektné 🙂 ale dôležité je ako sa to páči neveste a ženíchovi

autor
28. jan 2023

@bessie12 ja chcem čistú roprávočku :D už len nájsť chlapa čo by bol rovnako ,,strelený" ako ja

sticker
autor
28. jan 2023

ooo a červené popolnočné šaty

galganka
28. jan 2023

K nej to vyslovene pasovalo. Z vlasov mala "klobúk", ženích v conversoch, hostia mali prísť čo najviac v červenom... tento rok ideme na svadbu jej sestre, tak som zvedavá, čo vymyslí ona. 😊💪

autor
28. jan 2023

@galganka ja by som mala ísť sesternici :D a bola som s ňou vyberať šaty :D a rozhoduje sa medzi dvoma 🙂 som zvedavá , ktoré vzala nakoniec, ale ako ju poznám tak to bude extrémne veľa čipky :D (a ja milujem čipku)

bessie12
28. jan 2023

nastastie ja som nasla podobne "streleneho" ako som ja 😂 teraz uz len cakam na ten prvy krok a potom sa moze zacat pomaly planovat 😀

autor
28. jan 2023

@bessie12 ale páči sa mi aj elfský štýl šiat, tam by som možno aj pripustila bielu ale aj tak dačo by tam muselo byť iné

bessie12
28. jan 2023

elfsky styl ? To je aky ? 🙂

galganka
28. jan 2023

Toto budem do konca života opakovať, že som mala "jemnú" nevýhodu. Prvá svadba, na ktorej som bola, bola moja vlastná. Nemala som od koho odkukávať. 🤣

galganka
28. jan 2023

...❤️👍

bessie12
28. jan 2023

cize v podstate stredoveko - rozpravkovo - fantazijne 🙂 paci sa mi

autor
28. jan 2023

@bessie12 aňoo ale mne ide skôr o tie rukávy :D ale toto čo ja chcem je asi až nereálne vybaviť :D