Aká farba svadobných šiat sa vám páči?
Je to len voľná diskusia 🙂
a hocaká farba (okrem bielych) :D

@bessie12 hmm, chcela by som niečo iné ako ,,bielu klasiku" možno, zelené, modré, fialové

tie su velmi krasne. Takze saty by sme +- mali a co hostina, obrad a vsetko okolo toho ? 😀
@bessie12 čo sa počtu týka niečo menšie, v kruhu najbližších a čo výzdoba ..fuu som ženská ale nemám vťah k takýmto veciam ale niečo na štýl ako to bolo na stužkovej
oooo a čokoládová torta musí byť 🙈
to radšej si nechám poradiť od iných :D
a čo sa ročného obdobia týka...bud jeseň, zima alebo jar
ale v zime by bolo super mať na sebe nejakú kožušinku
ooo a ešte fotka na koníkovi by bola super 🙈 ale to už je asi príliš rozprávkové

ja by som si vybrala nejaku temu. Aku, to este zatial neviem. Zalezalo by asi v akom rocnom obdobi by to bolo. Co sa tyka hosti, tak ak by vsetci prisli, tak do nejakych 60 osob by to bolo. Ale v tomto to bude problem, kedze nezijem na Slovensku, ale v zahranici. Torta neviem aka by bola + nejaky candy bar. Predjedlo este neviem, hlavne menu aspon 2-3 druhy jedal + polievka. Hudba mix - ruska, slovenska, ceska, holandska, polska a anglicka. Ale zatial je to vsetko len v hlave. Ako to realne dopadne, tak to je vo hviezdach 😀 a obrad i hostina by bola na nejakom zamku.
V Číne sa nosia červené, môžeš sa nechať inšpirovat - a aj celkovo inde na svete
@bluka2 jojo, aj India má červenú 🙂 ale celkovo tie zahraničné svadby mi farbami prídu také živšie a ja som taký extravagantnejší typ čo rad šokuje
@bessie12 ja hostí tak do 15 max 20 a jedlo fuha to by som zavolala spolužiačkam čo nám urobili a vybavili celú stužkovú

@bessie12 a bolo by super mať to vonku
https://www.google.com/search?q=bride+on+the+ho...
viem toto je už príliš
Bola som na svadbe, kde bola nevesta v červenom. A perfektne to k nej pasovalo. Ja ale ostávam pri bielej.
nahodou mne sa to paci 😀 rozmyslala som uz aj nad kocom, ale neviem.. 😀 v tomto smere som romaticka dusa
@galganka uuu ja milujem takú fakt, že jasnú červenú 🙂 ale zase ak má niekto aj životný štýl taký, že sa to hodí tak je to perfektné 🙂 ale dôležité je ako sa to páči neveste a ženíchovi
@bessie12 ja chcem čistú roprávočku :D už len nájsť chlapa čo by bol rovnako ,,strelený" ako ja

ooo a červené popolnočné šaty
K nej to vyslovene pasovalo. Z vlasov mala "klobúk", ženích v conversoch, hostia mali prísť čo najviac v červenom... tento rok ideme na svadbu jej sestre, tak som zvedavá, čo vymyslí ona. 😊💪
@galganka ja by som mala ísť sesternici :D a bola som s ňou vyberať šaty :D a rozhoduje sa medzi dvoma 🙂 som zvedavá , ktoré vzala nakoniec, ale ako ju poznám tak to bude extrémne veľa čipky :D (a ja milujem čipku)
nastastie ja som nasla podobne "streleneho" ako som ja 😂 teraz uz len cakam na ten prvy krok a potom sa moze zacat pomaly planovat 😀
@bessie12 ale páči sa mi aj elfský štýl šiat, tam by som možno aj pripustila bielu ale aj tak dačo by tam muselo byť iné
elfsky styl ? To je aky ? 🙂
Toto budem do konca života opakovať, že som mala "jemnú" nevýhodu. Prvá svadba, na ktorej som bola, bola moja vlastná. Nemala som od koho odkukávať. 🤣
cize v podstate stredoveko - rozpravkovo - fantazijne 🙂 paci sa mi
@bessie12 aňoo ale mne ide skôr o tie rukávy :D ale toto čo ja chcem je asi až nereálne vybaviť :D

uz mas nejaku predstavu o svojej svadbe ? 😀