icon

Aká je primeraná cena za náučné plagáty?

hendikep
12. nov 2022

Ahojte, vyrabam naucne plagaty do detskych izieb alebo skolok.. mam viac druhov ( vtaky, lesna zver, ovocne stromy, slnecna sustava, huby, fotosynteza) su velkosti 50x75cm na tvrdych drevenych listach, vytlacene na recyklovatelnom materiali ( ako banner) ktory sa v podstate neda potrhat a je vhodny aj do exterieru ( cize prezije aj narabanie detmi :D ) .. ? Kolko je podla Vas primerana cena? Ilustracia je moja ale nie je to hand made v zmysle kazdy kus original..

Aká je primeraná cena za náučné plagáty?
Strana
z2
elviku11
14. nov 2022

15 eur by som za to dala v pohode

stanulienkat
14. nov 2022

Prepáč, snaha sa cení, ale toto by som si ako dekoráciu do detskej izby určite nekúpila.

hendikep
autor
14. nov 2022

@zuzkagg no tie co vyzeraju dokrcene tie su latkove.. povodne boli totiz bavlnene .. :D

beata_k
14. nov 2022

@hendikep Nechcem byt zla, ale na tom plagate nie je nic zvlastne a zvladne ho bars kto kusok sikovnejsi. 🤷🏼‍♀️ Ale drzim prst s podnikanim.

hendikep
autor
14. nov 2022

@beata_k dakujem za nazor, je vsak rozdiel nieco prekreslit podla predlohy, a nakreslit nieco vlastne , nebudem to tu ale vysvetlovat, otazka v teme bola o inom , a odpoved som uz dostala 🙂 vdaka vsetkym co sa zapojili do diskusie 😉

Strana
z2