Aká je primeraná cena za upratanie bytu po rekonštrukcii v Bratislave?

tyta
17. feb 2014

Ide o jednorazove upratanie 4-izb. bytu s rozlohou cca 83m2. Nove podlahy, stierka, sadrokartonove podhlady, nove wc a kupelna. Je nutne dokladne povysavat, zotriet podlahy (zatial stale sada ten jemny biely prach zo stropu a stierok), umyt okna, ramy ocistit od zvyskov stierok a farby, ocistit zaluzie, ocistit obkladacky a dlazbu od zvysku sparovacej hmoty. Jedina miestnost, ktora sa nemenila, je kuchyna (kedze kuch.linka je nova), ale kedze v byte neboli dvere, tak aj napriek zakrytiu foliami je vsade hruba vrstva prachu a inej spiny, takze je treba celu kuchynu dokladne vycistit vratane kuchynskej linky a spotrebicov.
Mam zopar odporucani na upratanie (fyz. osoby, nie firma), ale neviem, kolko je primerana cena za takuto jednorazovu sluzbu, pokial to nie je cez agenturu. Dakujem za vsetky konstruktivne odpovede tych, ktori maju osobnu skusenost s podobnou zalezitostou v BA.
Prosim, nepiste mi link na upratovacie firmy a ine webove odkazy.

sissy27
17. feb 2014

ja platím 5€ / hod, slečna nerieši, aký typ upratovania to bude, či len povysávať alebo umyť komplet okná, a ja zas neriešim, ako dlho jej to trvá... ale musím povedať, že naozaj si svoju prácu spraví tip-top, a keďže viem, že má toho dosť, tak ju nepodozrievam, že ten čas naťahuje... takže v tomto prípade by jej to isto trvalo dlhšie ako bežné 3-4hodiny, ale tie € by mala vydreté...

marylis
18. feb 2014

My sme platili tusim 200€. Islo o 3i byt, 70m2 plus velky balkon. Ale robili vsetko, dokonca aj tepovali 1 kreslo a postel. Vsetky okna umyvali, no kompletka. Boli traja a tusim im to trvalo 4h. A bolo to cez agenturu, takze urcite lacnejsie je nakontaktovat sa priamo na upratovacku a dohodnut sa priamo s nou 😉

havana_frost
18. feb 2014

Ja som za upratovanie po rekonštrukcii zhruba tvojho popisu tiež platila 200 €, v Nitre.

simonahusarova
20. aug 2015
Používateľ simonahusarova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonahusarova.