Aká je toto postava?
Tučná
Baculka
Pri sebe
Normálna
Chuda ?

Tak napíšem môj názor. Pekná postava je skrytá v príšerných nohaviciach. Baby, to fakt sa Vám takéto nohavice páčia? Stehná sú fajn, aj lýtka. Je tam dobrý pomer dĺžky nôh k šírke. Taký povedal by som akurát. Lodičky otrasné, nehodia sa podľa mňa. Nevýrazná farba, na prvý pohľad nezaujmú. My chlapi to máme v očiach na zhodnotenie nám stačí cca 2 sekundy.
Postava na foto je pekna, chuda, ma dlhe stihle nohy o kt.ja mozem.snivat aj horna cast tela posobi stihlo sumerne. Akurat tie nohavice su podla mna nevkusne, ci uz ten vzor tak aj strih. Ta gumicka v pase a oblast v rozkroku postavu deformuje a pridava jej kila.
normálna až chuda
Uplne zla fotka, ktora za objektivne zhodnotit neda. Od pasa hore to vyzera ako jedna osoba a od pasa dolu ina. Uplne proporcne skreslenie, proporcne nevyvazena, utly vrch a od pasa mohutnejsia v porovnani s vrchom. Fotka fotena od zeme nahor, v podpatkoch 8-10cm, takze realne bude aj ta dlzka noh uplne ina, ako sa zda.
@cocolino234 suhlasim, ale tvoja reakcia na mna reagovala na moj uplne iny komentar, nie o tom, co pises
Si stihla ,blby zaber a lodicky iny odtien zltej😊
Nahodila si čudnú pózu a teda neviem to veľmi objektívne zhodnotiť. Aj tie nohavice máš vytiahnuté veľmi vysoko. Radšej ich už nenos, tieto by nepristali asi nikomu. Ak ti niekto povedal že si tučná, tak je magor. Máš normálnu, peknú postavu 😉
Nemáš v tej skrini za tebou niečo iné?
Skús.
Ja tie nohavice milujem 😅 sú to klasické mrkvace s jarným kvetinovým vzorom... nepríde mi že by deformovali
A ja s tebou suhlasim, nedeformuju ta. Postava je fajn a na tvojej postave vyzera toto oblecenie dobre. Aj topanky.
Podla mna si stihla. Co je to za velkost? XS? S? Nechapem, ako ti tu zeny mozu povedat, ze mas kratke nohy a nie si stihla. Zavidia. Neries. Pekna si. A ak ti niekto bude tvrdit, ze nie, tak ho posli do riti. Ved mas medzi stehnami fugu na pol dlane. A co, ze mas stehna? Si atleticky typ, naberas na stehna. Ja tiez. A nosim XS. A nech si ludia myslia, ze som tucna. No a... Mne sa napriklad nepacia tie pavuky, co maju obvod stehna ako prave narodena srnka a ledva ich tie palicky nesu a nechcela by som take, ale viem, ze za to nemozu a urcite by som ziadnej z nich nepovedala,ze ma skaredu postavu, ved za to nemoze predsa, ze ma take nohy. Co sa mi nepaci su vyzrate zeny, ktorym trcia speky z kazdej strany a este sa natiahnu do legin,aby to bolo fajne vidno. Alebo mlade zeny, ktore maju 70,80 a viac kil. (Samozrejme, ine je byt fitness bodybuilderka z vyskou 180cm a mat 70kg a ine je mat 155cm a 70kg a velke brucho, ovisnute prsia a rozkvaseny zadok. )
Ak to niekto povie, ze si tucna, tak ho ignoruj. Jednym uchom dnu, druhym von. Si pekna. Outfit je OK, nie moj styl,ale zasa nic hrozne na nom nevidim.
Presne tak. Tie nohavice sú úplne super, len zle skombinované. Aj lodičky by som vedela dopasovat k niečomu inému. Ak sa ti tie nohavice páčia, tak ich nos a ignoruj tie reči. To ze sa niekomu nepáči kvetinový vzor neznamená, ze teraz vyhadzem zo skrine všetko co ma na sebe kvety. Je to vkus. Každý mame iny. Inak by nám stačil tuzex 🙄🙄 😆
Podla mna chuda. Chcela by som tak vyzerat 😏😉
v prvom rade daj dole tie štekle, aby som mohla ohodnotiť postavu... štekle ti pridávajú výšku cca 8 cm, a tým pádom si vyššia a chudšia... 😉
hornú časť tela máš útlu, menšie prsia .... väčší zadok... bežne asi nosíš veci veľkosti M...
popr. 38...
pre mňa bežná postava, odhadujem cca 58 kg....asi o 5 kg viac ako ja...
oblečenie v pohode aj topánky sú fajn...
Čo by som jej povedala? Veľmi zlý strih nohavic.
Nie topánky výmenit. Štýl lodičiek ok, farba nieee.
Tučná a čudujem sa, že sa zmestila na jednu fotku
🤦
Čo je na gatiach zlé? Robia ti babickovsky pupok.
Mas stihlu postavu aj stehna ale tie vzorovane nohavice pridavaju objem v bokoch, stehnach a vobec celych nohach. Ak chces objektivne posudi postavu, musis dat fotku vo svetlom a obtiahnutom obleceni. (lebo aj ta cierna bluzka zhaluje vrch tela a je v urcitych partiach nariasena). A to ze si gate drzis natiahnute dozadu, deformuje tvoju postavu a preto sa nikomu nepacia.
Vsetky 3 kusky oblecenia nie su zle a aj celkom k sebe pasuju ale tym ze si vytahujes tie gate, tak to na tebe zle sedi a nepristane ti to. Daj fotku tych nohavic ked su normalne.
Jedina vec co sa mne nepaci je zakasana bluzka do nohavic.