icon

Ako úprimne zhodnotiť postavu po zime?

Dnes o 13:29

Ahojte, rozhodila ma poznámka od priateľovej mamy, ktorá sa ma spýtala, že či niečo netajiíme (myslela tým, že či nie som tehotná), lebo, som nejaká bacuľatá. Je pravda, že som cez zimu pribrala, no nečakala som, že to je takto viditeľné. Ako by ste úprimne zhodnotili takúto postavu vy? Zatiaľ ešte nie svokra je presvedčená, že musím mať 80+kg. Nemáme doma váhu, no zaskočilo má to, že ma okolie môže takto vidieť.

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 13:30

Tu je fotka postavy z víkendu

anonym_608ef7
Dnes o 13:32

Že bacuľatá... zomrel som 😀 Toto je super postava. Čo by iné za toto dali... Svokru nerieš.

anonym_0534dc
Dnes o 13:33

Nemáš veĺké brucho,tak netuším prečo ju napadlo práve tehotenstvo.Máš dosť maskulínnu postavu.Hrubé stehná a zadok-predpokladám ,že cvičís.Váha môže byť tým pádom vyššia,ale 80 kg sotva. Ku mužskému komentáru vyššie- cvičím,ale iba light, lebo presne takto som nikdy vyzerať nechcela. Jediné po čom túžim je pevnejšie telo a ploché brucho.Ale ženy,ktoré takto vyzerajú patria k tým,ktorým da to páči a verím,že je za tým kopec driny. Tučná určite nie si.

anonym_e3152e
Dnes o 13:35

Tvoje oblečenie zvyraznuje postavu a váhu
Neviem či tak chodíš,, bežne,,
Niesi ako prútik a ťažko povedať ako vyzeráš v reále
Skôr by som volila niečo,, voľnejšie,,na seba v tvojom prípade

ivik4
Dnes o 13:37

Vsak a postavu odfotenu spredu nemas ? Na tejto nevyzeras baculata ale inak bohvie

lila246
Dnes o 13:37

zalezi podla vysky, ked mas 175cm+ tak by som aj 80kil v pohode uverila -- svaly su tazsie ako tuk. postava je ale skvela, vyzera velmi zdravo, a svokra bude mat asi nejake komplexy...

krasneleto
Dnes o 13:38
@anonym_autor

@anonym_autor normalna pekna postava, trochu mocnejsie stehna, ale baculata rozhodne nie si a predpokladam ani ze nemas 80 kil.. a svokre jednu vychovnu za hlupu poznamku, staci sa normalne spytat , ci nemate pre nu pekne spravy a nie odvolavat sa na tvoju baculatost... ach jaj

anonym_5178c4
Dnes o 13:39

no takto, chuda rozhodne podla mna nie si.. mas stehna ako rusky vzpierac ale asi sa ti to paci.. ak mas 175 cm urcite tam 80 kil bude .. vyzera, ze aj chodidla mas velke takze asi budes taka hruba kostra... mne sa pacia utle zeny, nepovedala by som vsak, ze si tehotna.. skor mas velku rit a stehna

marhulka13
Dnes o 13:40

Práveže mne sa tie stehná a zadok páčia. V tých legínach mi to príde sexi, nie si vyžla no ani tučná. Takto zboku to vyzerá podľa mňa super

anonym_9d9661
Dnes o 13:43
@anonym_autor

@anonym_autor Nemam k tomu co povedat ale chcem ti napisat, ze vyzeras paradne!

autor
Dnes o 13:43

Meriam 173cm, davnejsie som zvykla mat 60kg, no to sa bavime o roku 2023/24, odvtedy som asi na vahe nestala. 80 mi ale pride aj takato psychologicka hranica, ktoru si nejako neviem pripustit.

ivik4
Dnes o 13:44

Inak ale k tym stahujucim leginam ja vela krat vidim v šatni v posilke baby ktore ked si ich daju dole tak pás nemaju tak stihli ani z rychlika ako ked ich maju na sebe. Takze foto z boku a oblecena v nich moze ozaj skreslovat

anonym_e65246
Dnes o 13:45

Vieš čo, ja som tiež niekedy nafúknutá a k tomu blbo stojím alebo mám také šaty, že vyzerám ako tehotná a to som chudučká - možno o to viac to pôsobí tak. 😄 Zboku vyzerá postava fajn, ale že nie si drobátko vidno, brucho tu nevidno, oblečenie tiež robí veľa a tiež mohlo vyvolať otázky, ak si pribrala náhle, ale to by trebalo vidieť pred a po. Ale tak či tak hádať niekomu váhu, obzvlášť ak sa nepýta, je pekne hlúpe.

anonym_e3152e
Dnes o 13:45

No ked mas 173 cm, tak cez 70 kg mas určite

katarinaba
Dnes o 13:50

V prvom rade z jednej fotky sa to urcit neda. A svokra ta vidi castejsie, videla ta chudu a kedze si nestala na vahe dva roky, tak je mozne, ze si pribrala a preto narazala na tehotenstvo. Odhad vahy - no nie je 80 ako 80. Nie je 50 ako 50. Z toho by som si hlavu nerobila. Ak si so sebou spokojna, tak kazdemu moze byt fuk kolko vazis.

martinka13
Dnes o 13:52

Tvoja postava na fotke vyzerá, že riadne makáš. Teda mikina je väčšia, ale vyzerá, že si svalnatá a teda veľa tuku nevidím

anonym_39b1a6
Dnes o 13:53

@anonym_autor ahoj. neznamena to nic o tebe. vypoveda to o svokre. mozno tuzi po vnucatach a vidi vsade to, co by si priala.
Mozno sa ona sama trapi cely zivot s vahou, tak riesi, ze ci druhy pribral.

Tvoja robota tu je zamerat sa na to ako sa mas rada a ci si zdrava. Viac nez ci si tucnejsia ci chudsia
ries radsej - mas zdravy chrbat? Neboli ta , ked sa velmi rychlo zohnes dvihnut nieco zo zeme?
Mas silne ruky? Vies sa v hlbokej vode iba rukami cela vytiahnut na lod?

Mas silne nohy? Kolko drepov spravis?

Mas zdravu pecen? Cholesterol v norme?

Usmej sa na seba dnes do zrkadla a urob si pekny den pre seba, bez ohladu na to, aku mas vahu, ba aj ak nie si uplne zdrava a silna,
to zo dna na den predsa vylepsis.

nikoletta1712
Dnes o 14:04
@anonym_autor

@anonym_autor Nádherná postava, top!!👍🏽

simsalabim
Dnes o 14:04
@anonym_autor

@anonym_5178c4 ja odpadnem, tolko milych fraz ... "stehna ako rusky vzpierac....hruba kostra...velke chodidla...velka rit...." Napada mi iba - "if you have nothing nice to say, say nothing at all".

marhulka13
Dnes o 14:06
@simsalabim

@anonym_5178c4 ja odpadnem, tolko milych fraz ... "stehna ako rusky vzpierac....hruba kostra...velke chodidla...velka rit...." Napada mi iba - "if you have nothing nice to say, say nothing at all".

@simsalabim a ešte pod hrdinskym anonymom

nikoletta1712
Dnes o 14:07
@simsalabim

@simsalabim Ja cítim z tých komentárov vyššie ( či už od žien alebo chlapov) závisť…

anonym_d6027c
Dnes o 14:10

@anonym_autor krásna ženská postava krv a mlieko, čo by niektoré dali za takú pekne okrúhlu prdelku ❤

krasneleto
Dnes o 14:12
@anonym_d6027c

@anonym_autor krásna ženská postava krv a mlieko, čo by niektoré dali za takú pekne okrúhlu prdelku ❤

@anonym_d6027c veru, zadok uplne dokonaly

pe_mi
Dnes o 14:13
@anonym_autor

Je to teraz trend , 10 rokov dozadu by ťa nazvali ritnatou a objemnou.
Mne sa tento typ postavy nepáči, pre mňa mohutná , mam rada vyšportované , ale nie tak objemovo, páčia sa mi štíhle ženské postavy, tento trend, čo najväčší zadok ee

simsalabim
Dnes o 14:16
@pe_mi

Je to teraz trend , 10 rokov dozadu by ťa nazvali ritnatou a objemnou.
Mne sa tento typ postavy nepáči, pre mňa mohutná , mam rada vyšportované , ale nie tak objemovo, páčia sa mi štíhle ženské postavy, tento trend, čo najväčší zadok ee

@pe_mi mne sa tiez tento trend s velkym zadkom nepaci (vyrastla som v dobe, ked sme sa jedna druhej pytali - nemam v tom moc velky zadok?), ale to neznamena, ze neocenim ploche brucho a vysportovanu postavu. Vela, vela zien jej ju moze zavidiet a nejeden chlap sa za nou otoci. Autorka ma celkove peknu postavu, fakt sa divim tolkej kritike.

anonym_e3152e
Dnes o 14:17
@simsalabim

@simsalabim prútik objektívne zrovna nieje a tiež má prvé napadlo, že vzpierac
Ako keby vela papala a cvicila ťažké váhy
Niekomu sa páči niekomu nie
No spodný objem má výrazný a to je fakt

bluka2
Dnes o 14:17
@simsalabim

@pe_mi mne sa tiez tento trend s velkym zadkom nepaci (vyrastla som v dobe, ked sme sa jedna druhej pytali - nemam v tom moc velky zadok?), ale to neznamena, ze neocenim ploche brucho a vysportovanu postavu. Vela, vela zien jej ju moze zavidiet a nejeden chlap sa za nou otoci. Autorka ma celkove peknu postavu, fakt sa divim tolkej kritike.

@simsalabim Mne sa velke zadky pacili aj v tej dobe 🙂

anonym_753160
Dnes o 14:20

Tazko uplne posudit jednak kvoli jedinej fotke, a aj kvoli tomu ze oblecenie hornej casti tela je take volne. Baculata vsak rozhodne nie si

aperolcek
Dnes o 14:22

Úžasne vyzeráš, nerieš blbé reči, lebo vždy sa nájde nejaký samozvaný kritik a ty sa budeš zbytočne trápiť. Napríklad ja som pár rokov dozadu trpela PPP, nemala som ani 55 kg pri výške 184 cm, vyzerala som ako kostra. Raz som od hladu zjedla asi priveľa vlákniny, logicky sa mi zväčšilo o niečo brucho a taká nepríjemná známa sa ma spýtala, či som tehotná. Že už by sa patrilo (mala som 22 rokov). Toľko k tomu, ako sú niektoré osoby sociálne adaptované...

Strana
z3