icon

Aká je úspešnosť čínskeho kalendára?

luciferova
17. nov 2007

ahojte, nasla som tuto zaujimavu tabulku a rada by som zistila, ci je vazne taka 99% uspesna, ako pisu.

avanka
5. apr 2008

No tak my by sme podla cinskeho kalendara mali cakat dievcatko a je to chlapcek ako lusk...
Lepsie nam to vychadza podla vymeny krvi, ked sa krv meni kazdych 7 rokov a pohlavie bude podla toho rodica, ktory ma v dobe oplodnenia mladsiu krv - manzel ma 28 prec, ja 26, cize on ma vymenenu cerstvu krv a cakame chlapca.. 😀 😀 😀 😀
Ale ked s clovek nad tym zamysli, je to blbost, ved to zalezi len a len od chlapovych spermii

panterka
5. apr 2008

tak my máme 50% úspěšnost 😀 teď nám vychází chlapeček 😉 ale první prcek měl podle něj být holčička 😀

sosi
5. apr 2008

Tak u nás nic...měla to být holčička a čekáme chlapečka 🙂

terkajesterka
5. apr 2008

u nás to vyšlo.....ale myslím, že je tolik tabulek a "metod" výpočtu, že je dost pravděpodobný, že se nějaká strefí. A když ne, tak určí pravděpodobnost 50 na 50 😀 taky dobrý, ne?

paolin
5. apr 2008

u nas to vychazi 100%. ale i tak bych tomu moc neverila 😉

moni1412
19. nov 2008

luci, nam to nevyslo 🙂 dokonca aj segra mi vestila s prstenom a vyslo dievcatko, aj v tomto grafe. a nakoniec Denisko 😀 ved vies 😅 🙂

avanka
19. nov 2008

Ani nam to nevyslo, tiez malo byt dievcatko a je to chlapcek ako lusk 😀 😀 😀

norik1
19. nov 2008

U nás to vyšlo.....ale podľa mňa to vyšlo preto, že sú na výber len dve možnosti - dievča alebo chlapec. Takže buď to vyjde alebo nevyjde, iná možnosť nie je 😀 Keby bolo viac rodov a tým pádom viac možností, možno by takéto tabuľky ani neexistovali.... 😵

womenne
19. nov 2008

Nam to vyšlo na 100% 😉 a podla obručky nam vyšli dvojičky a tretie bude dievčatko tak som zvedava 😕

anickaajanko
19. nov 2008

vyšlo
😉
aj ked prvu sme chceli babu

ygreen
19. nov 2008

Vyšlo

dudri
19. nov 2008

vyslo. mam dcerku. podla cinskej

johanda
19. nov 2008

nevyšlo ani u jednoho děcka

kingstonka
19. nov 2008

nevyslo

andrea78
19. nov 2008

nevyšlo ani u jedného dieťaťa

margaret1
19. nov 2008

nam to vyslo 😉

sassi
19. nov 2008

nam to vyšlo na 50%
podla neho mi vychadzali 2 dievčata a mam dievča a chlapca

many
19. nov 2008

nevyšlo 😉

sirinka
19. nov 2008

u klarky vyslo...

bibula
19. nov 2008

waw-ta tabulka vysla 😲 😀

gucz
19. nov 2008

nám to vyšlo, akurát ja som mala byť asi chlap 🙂

jasumat
19. nov 2008

Aj ja som mala byť chlapec🙂)
a u mojich detí to vôbec nevyšlo, takže u nás 0%

levik82
19. nov 2008

U mna nevyslo 😉

bambusko
19. nov 2008

prva dcera vraj mala byt chlapec, druha je podla kalendara a treti syn mal byt zase dievca. cize 33%, to uz je menej ako 50:50 😀

gabii83
20. nov 2008

nam to nevyslo, bude to LEA 😀 😝

sisinka5
20. nov 2008

NEVYSLO TO ANI MNE

gabka32
20. nov 2008

já si nejsem jistá jestli vyšlo... protože jsme počli bud těsně před mými narozeninami nebo po nich a kromě toho že závisí na roce mám narozky 2.října, tak hraje roli i měsíc, tak nevím 😒 no možná to vyšlo.
- a podle prstýnků jsem měla mít 2kluky (tedy brala jsem že čárka je kluk a kroužek holka, ale ted mi zas někdo tvrdil že je to naopak....) a
- podle krve možná jo, jsme s MM stejný ročník a já měla mladší krev tedy, ale nevím nevím, to by těm stejně starým rodičům se rodilo jen jedno pohlaví....

womenne jak se podle prstýnku poznají dvojčata? 😕

každopásně myslím že je to spolehlivé tak na 50% 😀

dominka11
20. nov 2008

ani nám nevyšlo

jankatr
20. nov 2008

no tak u nás to teda nevyšlo - a vím to přesně - protože jsme po IVF - takže ani kdybych tou dobou měla narozeniny tak se nespletu - máme doma kluka jako buka a počali jsme v květnu když mi bylo 25 - na květen tam vychází holčička i další dva tři roky kolem 😅

Gabka - někde jsem četla - že když se ptáš prstýnku, tak bys sis měla sama určit co je ano a co ne - pomocí pár jednoznačných otázek - jako jestli jsi žena atd. Pár dáš správně a pár špatně - a mělo by se ti samo ujasnit co bude odpověď ANO a co NE. 😉

angelik
20. nov 2008

ja by som sa urcite na nu nespoliehala, podla toho, co pisete
nam to 2x vyslo, raz nie