Aká je vaša najdrahšia kúpa mimo nehnuteľnosti?
Okrem bývania..
hračka, oblečenie, spotrebič, zážitok,... Také myslim
@deti95060810 myslím, že toto chápu len tie čo túžia po bábätku...na strednej som mala spolužiačku, ktorá mala 4synov ale strašne túžila po dievčati,tak si kúpila bábiku..na stretku nám normálne ukazovala,ako sa o ňu stará 🤷ale nakoniec sa dočkala živej bábiky... tiež sme si klopkali na čelo 😁🙈
Ak sa nepočítaju veci typu nábytok, auto a a podobne - dosť peňazí mi ide do bežeckých topánok 😃🫣
Poznam zenu ktora vyraba reborn babiky a hovorila mi,ze mnoho zien po strate babatka si ich kupuju.
Ja som už počula o ich terapeutickom ucele napr. v domovoch dôchodcov, myslím tie bábiky 🙂 Za mňa to nie je ivela väčší úlet, ako starostlivosť o psa, tych tiež niektorí kocikuju a podobne, spia s nimi, prihovárajú sa im ako deťom.
Je to smutne, ale asi iphone 🫠
@minenkaa nebudme k sebe hnusné, veď autorka napísala dôvod prečo má túto bábiku
Dovolenka
@janettdamian a preto som to napísala ,ma sa liečiť a tým ,že sa tu chváli s týmto ,by mala začať
Nie je to jedna vec ale keď zratam koľko má stálo vybavenie na skialp a lezenie, tak to je ešte o kus viac než zuby 🤣
Z investícií majstrovský hudobný nástroj, to je podobné ako obrazy slávnych umelcov, dobre to drží hodnotu.
A taká vyslovene zbytočná blbosť ktorú som si kúpila len pre radosť - Garmin hodinky.
Auto, dovolenka, kabelka, pozemok na pestovanie bio zeleniny :D :D
@minenkaa aj ty by si si mala zacat liecit svoje komplexy a frustracie
@vanilkovazmrzka komplexy a frustrácie mi tu už dávno nik nevyhodil
Ale noták, dievčatá, komplexy máme každá chvíľku, záleží od počasia a okolia 😁.
Z tych, co tu este nezaznemlo: permanentka do fitka. Nie, ze by to bolo vidiet 🙂 Pre seba splneny sen, klavir.
Dovolenky. A svadobné šaty
@veselo_neveselo pekne,tiež máme doma klavír,ale učiteľ by bol asi riadna "šajba" 🤭. Zdedený klavír,ale "you tube" tiež dobrá škola,keď sa chce, ušetriť a učiť 🤭😁.
Tak aj ja sa pridám..ja som si dopriala nové prsia 😊 nakoľko som bola ale že úplne plochá..a neľutujem..cítim sa lepšie, ženskejšie..🤌
Syn, IVF, cely cyklus stal £ 8k.
Auto
2 zubne implants,
Muzov pohreb
Druzina pre syna.
@oblecenie99 Áno, využíva sa to nás v domove dôchodcov má jedna pani bábiku, oblieka ju.
Asi bicykel… a dovolenky. Klima? Ale vlastne, asi auto.
@miskakyska Nie,nechapeme to ani my,ktore tuzime po dietati. Za mna je to sialene kupit si babiku a mojkat sa s nou,starat sa o nu. Ved z toho moze zene aj hrabnut. Ale ak to niekomu pomaha a ostane pritom pri zdravom rozume,ok.

Pripajam sa k zubom a dovolenkam. Nelutujem ani cent