Aká je vaša najdrahšia kúpa mimo nehnuteľnosti?
Okrem bývania..
hračka, oblečenie, spotrebič, zážitok,... Také myslim
Nenapíšem najdrahšiu , ale čo boli pre mna najlepšie investované peniaze a z čoho mám veľkú radosť . Je to strojcek pre dcéru , veľmi sa teším z toho , aké ma krasne zuby a za chvíľu idem na strojcek aj s mladšou dcérou , tak o dalsich par tisíc budem ľahšia .
A ta babika je krásna , nech robí radosť 🍀
zuby
profi zrkadlovka pred pár rokmi a objektívy
@rozculena Zuby beriem, starký, starý otec skoro nechal majland 😉.
@zuzanita1609 ja som si dala komplet prerobiť všetky plomby,kanáliky,mostík,a mala som kopu nových kazov....🙄
Bazén
@minenkaa psychické problémy sa riešia rôzne. Existuje nespocetne veľa možností liečby. Psychika a psychické problémy sú veľmi komplexná vec. Mne napriklad absolútne autorka neublizuje a verím, že jej pomáha táto bábika po psychickej stránke.
Držím palce autorka.
Auto
roadtrip v usa
Auto, bežecký pás, a lymfodrenážny prístroj 🙈 a tak ani výlet do Disneylandu nebol najlacnejší špás hlavne s príplatkom fast line
Najväčšia investícia aj najrozumnejšia v živote - zaplatili sme dcére štúdium na VŠ v USA.
@minenkaa ty musíš byt pre svoje okolité mimoriadne prínosná osoba
Auto
Ma niekto auto cez 100 000€ ak áno aké
Preto sa pytam práve na túto sumu lebo vlastne auta okolo 50 000 uz stoja skoro všetky
strojček na zuby, dovolenky
A že vraj gumena anča je zvrhlost😎🤣 Hned to predhodim doma
Strojček na zuby a PS5
Mne len tak napadlo k tej reborn bábike... neodsudzujem... ale nebolo by lepšie dať lásku nejakému adoptovanému dieťatku akebo zvieratku? Ono to tu lásku aj potrebuje aj opätuje. Neberte to ako útok na autorku... len taká moja úvaha
@dismonika ja sa nedokazem postarat o babatko.. na zvieratko nemame podmienky.
Rozumiem, nemyslela som to v zlom... iba taká moja úvaha
Loď

Za posledny rok komplet nove brzdy, letne a zimne gumy a vymena oleja v automatickej prevodovke 🤣 kiezby som za tie prachy radsej mohla ist na dobru dovolenku 🤭