Aká je vaša obľúbená rozprávka z detstva?
Milé mamičky, ale aj ostaní uživatelia tohto fóra. Spomínate si na svoju obľúbenú rozprávku z detstva ? 😉
Ja som mala rada Dysneyovky(Kačerovo, Chip a dale), Včielku Maju, Arabelu, Tom a jerry, večerníčky(Bambuľka, o svetluškách, Káťa a škubánek, Macko Uško, Lienka Krasolienka, ), Cesta okolo sveta za 80 dní a jeden večeník, kde bolo také dievčatko a jej malý braček sa bál napríklad ohňa a ona mu poorozprávala, že aj ona sa bála ohňa a že jej strach sa premenil na ohńostroj. Ak niekto vie, tak napíšte.
tak tak, potom to zostrihali do filmu "Teta". Jakubiskove dielo, darinka rolincova tam spievala uvodnu pesnicku "Anjelik moj kde lietas"...
Klara, ponukni mi svoje pery... 😀 😀 😀
...ale je pravda ze to sme uz boli väcsie, nie uplne deti... ale ja som bola na rozpravkach zavisla 😀 😀
bob a bobek,cip a dejl,mach a sebestova,gumidci,kacer donald,letajici medvidci,zelva ninja...
vecernicky- takovi ti letajici psi ted nevim nazev, rakosnicek,kremilek a vochomurka.
pozdeji-at ziji duchove, bylo nas 5, kacenka a strasidla...
jeste budu vzpominat...
Petka s hvezdickou, At ziji duchove, Freonovy duch, vsechny mozne hrane pohadky od Popelky, pres Sipkove Ruzenky, Princezny se zlatou hvezdou az po Honza malem kralem, dale pak Jaja a Paja, Jen pockej zajici, Raosnicek, Kremilek, Mala carodejnice, Kata a Skubanek, Staflik a Spagetka....
Dnesni vecernicky (se zviratky - prasatka, vlcata, vydry) me nebavi...
Nezamrzla jsem v detstvi - pohadky miluju dodnes... 😵 😵 😵
klasika...stýček fido,bob a bobek a víla amálka....později kid a balů,kačerov a disney pohádky jako sněhurka atd....moje holky ted raději shreka,příběh hraček,příšerky s.r.o.,roboti atd.........no holt doba de kupředu co s tím naděláme 😅 😀 .....no a já si na těchto pohádkách ujíždím i teď jako třeba vesmírní opičáci nebo pan včelka atd! 😀
liviky - tos mi teď připomněla synovce a neteře - ty zbožňujou mořský panny (H20), minule jsem na to s nima koukala a teda větší hovadinu jsem už dlouho neviděla 😀
Mne sa ešte páčil Alf, Škaredé kačiatko . Ale nie od Andersona. Tam bol taký ružový tvor s klobúkom a lesným zvieratkám rozprával o tom kačiatku. A medzi tými zvieratkami bolo aj taká žabiatko, či čo, a a malo cumlík.
Potom ešte Lesní kamaráti 🙂
naše slovenské, ale asi najviac tučniak pingu http://www.youtube.com/results?search_type=&sea...
ja som mala zo všetkých rozprávok najradšej dedka večerníčka (aj ked to bol len úvod pred nejakou rozprávkou),ale vždy sme s bratom čakali na to,či havko pôjde do domčeka,alebo ostane vonku 😀 🙂
mirrinka presne teraz si to vystihla!!!! 😀 😀 😀 a sme smutili ked ho nehal vonku spat 😝 😝
ja som tiez milovala Bambulku a Macka Uska - darmo, to je stara klasika a na tom aj teraz ficime 😀
....ale tiez mi beha mraz po chrbte, ked si spomeniem na Filmarika a Filmusku - uz roky sa snazim spomenut si na uvodnu melodiu 😀 😀 😀
...a Meduska, ktora mala taku velku hlavu, co na zaciatku otvorila okeniece a vykukla z domceka ...a na konci sa tam spievalo nieco ako Sada slnko poza hory, prestalo uz hriat, prestali sa biele kvietky na nebicko smiat, stichla voda v potoku, caka nocku hlboku, podte domov chrobaciky, pojdeme uz spat - pamatate sa?
...a este taka kreslena o chlapcekovi a dievcatku, kt. mali taku bielu ovecku - melodiu si pamatam, ale nazov nie
tiez Tri sviste, Zabco a zabinka, Balanel a Miaunel
https://www.youtube.com/watch?v=s_F2IVgjascVčelka Mája 😀
Pat a Mat 😀
Princové jsou na draka
Zlatovláska
Dívka na koštěti...ale asi bych tu byla do zítřka, takže vlastně úplně všechny pěkný pohádky...sleduju pořád a každou neděli odpoledne 😀

norik tu si nepamatam, bude to inym rocnikom? 😵 😵 😵