icon

Aká je vaša ranná rutina pred prácou?

Zdravicko. Chcela by som sa opytat zo zvedavosti, kolko vam trva ranna rutina kym sa vychystate do prace? Od momentu ked a zobudite az do momentu kedy zamykate dvere a odchadzate? Ak chcete uviest podrobnosti, mozte. Je to na zvazeni kazdej. Totiz ja vstavam zhruba 5:30 a pracujem zhruba od tej 7:30 az 8ej. Vdaka

Strana
z3
tyrkysova_kobyla
14. dec 2018

@zuzinabila popri ranajkach v pohode stihame precitat a vybavit maily, takze neflakame sa. Okrem toho, hodina? Maximalne 15 minut

zuzinabila
14. dec 2018

@tyrkysova_kobyla jasné,ja nemyslím teba.vravim,že som reagovala na tých,čo tak hovorili o prvej hodine v praci

tyrkysova_kobyla
14. dec 2018

@zuzinabila v pohode 🙂 ale napriklad aj u nas je to tak, ze ak robotu stihnes rychlejsie ako mas tak potom sa mozes "flakat", aj vtedy sa daju stihat kavicky 😁

zuzinabila
14. dec 2018

@tyrkysova_kobyla no veď to,nikto nenapíše,aký je to zamestnávateľ🙂

lubik87
14. dec 2018

@tenerifka haha no to.vobec :D

katren
14. dec 2018

@kapustovafliacka99 ja mam 6.20 budik, prebrat 3 deti, nachystat ranajky, na etapy do kupelne, manzel vstava o 7, aby sa vyhol uz vsetkym a mal volnu kupelnu...o 7.25 vsetci odchadzame z domu....dvaja do skoly, jedna do skolky...chodia do mesta, tak denne vozime...okolo 8 sme doma s mm, spravime si kavu, ranajky a o 8.30 uz startujeme pocitace...ja povacsine medzi pracou nalozim pracku, mycku a pod...v utorok a stvrtok je skolkarka do 15, inak ideme o 11.40 pre nu, dame si aj obed v meste a naspat domov....pre skolakov otocka o 15.30 a potom uz ja moc nespravim z prace, takze uz len domacnost....ale su aj dni ked sme v terene a to je uplne ine....no teraz mimo sezony mame takto...

anshelia
14. dec 2018

ja mám budík 4.40 a vyrážam z domu o 5.25, aby som bola v práci na šiestu. Deti vychystáva manžel. Ja večer príp.ráno všetko pripravím pre seba, aj pre deti. Raňajkujem a čaj absolvujem až v práci. Ráno iba hygienu, obliecť a namaľovať, príprava čaju deťom. Deti majú v škôlke a v škole desiatu aj obed. Jedlo im teda nechystám vôbec.

jana_13
14. dec 2018

@zuzinabila vzhladom na to ze moj zamestnavatel vie ze mnohokrat riesime maily telefonaty obhliadky aj mimo prac. Doby ranajky kavu caj debaty vobec neriesi...dokonca nas rad vidi spolu pri ranajkach lebo stuzujeme kolekt...sam nam nosi ranajky, ovocie, v chripkovom obdobi zhanabrozne rakytnikove dzusy, kraja nam mrvu a podobne aby sme boli zdrave a fit...vie ze si ueobime vsetko aj viac ako mame tak aj on je voci nam fer 🙂

mata1001
14. dec 2018

Vstavam 4.50h,z domu odchadzam o 5.15h, do prace pridem o 7.00h.

wena
14. dec 2018

@zuzinabila Podľa mňa všetky práce kde si v kancelárii za PC, ja jem popri tom ako vybavujem ráno maily.

dagmamar738
20. dec 2018

poriadne sa vykakam az nestiham

Strana
z3