Aká je vaša ranná rutina pred prácou?
Zdravicko. Chcela by som sa opytat zo zvedavosti, kolko vam trva ranna rutina kym sa vychystate do prace? Od momentu ked a zobudite az do momentu kedy zamykate dvere a odchadzate? Ak chcete uviest podrobnosti, mozte. Je to na zvazeni kazdej. Totiz ja vstavam zhruba 5:30 a pracujem zhruba od tej 7:30 az 8ej. Vdaka
@majal wau a kde pracujes?ja som bola rada keď som v robote mohla odbehnúť na wc
5,10 vstávam a o 6,00 idem z domu. Ráno stíham akurát seba namaľovať / 10 minút /, nachystať si do práce drobnosti / 5 min / potom budím dcérku do škôlky ak medzitým nevstane sama, nachystáme oblečnie, rýchle ranajky, obúvame sa a padáme z domu. 6,30 už pijem kávu v práci
ja som vzdy vstavala o 6, o 7dmej vypadla z domu a o 8mej som bola v praci.. teraz vstavam rovnako, ale teda len vypravujem starsie deti, uprimne sa celkom bojim ked to zase zacne..;
ja cca pol hodina 🙂 keď nerobím make up, že použijem len linku, ceruzku a špirálu tak 20-25 minút s tým, že si robím zeleninové šaláty do dozičiek na viac dni a začala som raňajkovať v práci. Keď som si ráno robila raňajky a raňajkovala tak + 15,20 minút... ja radšej spím :D
...inak k tým vlasom, nechápem 😲 to idete s mokrou hlavou? či fénujete? 🙄
ja cca pol hodiny ale nemam to poratane do prace chodim v rozmedzi 2 hodin takze je mi jedno či sa chystam o 5 min menej alebo viac. vstahenm kupelna dam si rannu 3min masku alebo umyvaci gel idem na wc spat kupelna umyt zuby tvar obliect učesat naličit nachystam synovi ranajky a odchadzam ked treba vencit spov tak +10min zatial nastartujem auto sa mi zohreje teraz aj rozmrazi :D s vlasmi teda vzdy obdivujem takych ludi bo to by som ja musela tak hodinu navyse ratat :D najmenej a zobudila cely dom
@kapustovafliacka99 no podla toho ako daleko chodis do prace a ci mas deti a kolko aj to vela zavazi ja sa sprchujem a umyvam si vlasy rano a bez kavy neviem ani sprchu pustit takze u mneje to tiez na dlho rano kavu pijem cca 15 min kym sa preberiem a donutim ist do sprchy s vlasmi sprcha cca 15 min bez vlasov 5-7min.,umyjem si zuby usi tvar ucesem sa krem na tvar cca 15 min. Ked vyfenovat treba tak plus 5-10 min. Obliect cca 5 min. Plus berem nausky obrucku lieky napijem sa cca 5 min a vyrazam peso to mam 10-15 min. Do roboty ranajky si dam vacsinou az tam.
@katrin21 to aj ja ale tym padom by som si musela umyt tu hlavu kazdy vecer takto ked umyjem rano vydrzi mi to aspon dva dni strasne sa mi mastia vlasy a ked neumyjem rano ale vecer na druhy vecer mozem umyt znovu tiez by som si radsej pospala veru ak by som mala normalne vlasy ale tak ja sa sprchujem aj bez vlasov rano tak to mam uz za jedno bez vlasov sprcha cca 5-7min.s vlasmi asi 15 min. Mam kratke vlasy jemne tak su vyfenovane raz dva.
vstavam hodinu aj pat minut predtym ako zacinam v praci...to znamena cca 20-25min od zazvonenia budika odchadzam z domu ...
ja vstavam 8 00. pripravim si ranajky a kavu a do 9 00 ranajkujem pri pocitaci a idem na wece. potom si zacvicim zameditujem to je tak hodka a potom idem na prrchadzku vybavovat veci ci do prace :D
Keď idem na 7dmu, tak to vstávam 6:20 umyjem zuby namaľujem sa očešem oblečiem a 6:40-45 idem z domu o 7dmej som v práci, tam si dám raňajky, čaj pokec s kolegyňami na prebratie a od 8smej viem fungovať. Keď idem neskôr, väčšinou na 10tu, tak pohodička sa vyspím, v priemere do tej 8mej, popracem čo je treba, nachystám si raňajky, hodím prať alebo do susičky nachystám veci, povysávam utriem prach alebo zbehnem ešte do obchodu. Ak si umývam vlasy samozrejme mi to trvá dlhšie, ak sa len maľujem a chystám tam do minúť nemám čo riešiť ráno v kúpeľni 🙂
Vstanem, preberem sa, dam si kavu, namalujem sa a odchadzam, ale mne to trva uzicam si ticho v dome. Vstavam o 5:30 a chodim na 6:20 pracu mam 3minuty peso od domu. Ked idem na poobednajsiu tak deti vstavaju o 7:00 muz ich vezie 7:40 do zariadeni skola, skolka. Najedene vychystane.
@vanesanova tak pri kratkych ako tak.. ale pre mna je rano kazda minuta plus 🙂 ja vstavam asi na 5 zaklapnutie budika :D a nie a nie vyliezt... neznasam ranne vstavanie... toho sa desim po MD, ze toto ma zas caka.. 😀
Ak idem do kancelarie, tak budik 6:50, vstanem 7:00, pripravim si ranajky a v pohode sa najem, 7:30 hygiena, po 08:00 som oblecena, upravena a odchadzam do prace, 08:30 uz sedim na svojom mieste 🙂
Ked sa mi nechce vstavat, tak sa to vsetko o polhodinku posunie :D
Vstavam o 4:10. sprcha, detom nachystam vecer pripravenu desiatu, uvarim caj, nakreslim si trochu xicht, oblecem a 5:10 odchadzam z domu. O 6:00 som v praci 🙂
Vstávam 5:30 z domu idem 5:50 o 6:00 mi ide MHD
cca mi to zaberie hodinu. Varenie čaju, makeup, ranajky pre dieťa, male ranajky pre mna, podanie liekov - mám alergika, astmatika, priprava desiaty do práce, odchod do školky, prace. Chodíme pešo, takže v práci som od prebudenia cca do 1,5 hod.
5,45, 6,15 vyrazam, o 7 som v praci.. rano si spravim ranajky so sebou, a oblecko si chystam vecer
.. ked nie, tak podstatne mi to predlzi cas chystania sa...
Ja sa ráno nikdy neumývam-teda čo sa týka hlavy ja sa osprchujem večer,ráno len preplachnem telo.Mne by hlava neuschla
Momentalne mi rana prebiehaju pomerne atypicky. Vstavam o 7-8, pozriem maily a skype, ci nie je nieco dolezite od kolegov. Pozriem na spiaceho syna vedla mna. Hovorim si v duchu, celu noc si nespal, teraz to budes dobiehat. Prelozim ho do postielky, ked treba mat pracovny call a modlim sa, aby to prespal. Uvarim si kavu, vybavim kupelnu, vo vedlajsej miestnosti sa zucastnujem callu. Ak nie je nic akutne do prace tak spim dalej pri babatku do poludnia. Sem tam ceknem maily, a dufam pritom, ze sa manzel nezdrzi v zapche a vecer odmakam co treba.
Ja sa nestíham čudovať.ludia,čo to máte prácu,kde sa dá raňajkovať?že bezi pracovný čas,jem raňajky a ešte som za to platená?aj ja chcem taku;) to ako za sociku🤣
Budil 5:40, z domu odchadzam 6:15-6:20, vsetko si nschystam vecer pred
@zuzinabila ked pracujes v kancli za PC, tak sa da ranajkovat v praci 😉
@tyrkysova_kobyla to jasne,ale tu boli aj také komenty,že raňajky,káva a pokec s kolegyňami a potom práca...
@zuzinabila no to sa v podstate nevylucuje 😀 ked ranajkujeme viaceri naraz, tak medzi tym stihame aj pokecat 😀
@tyrkysova_kobyla ako ja byť váš zamestnávateľ,tak vás za to určite prvú hodinu v práci platiť nebudem.
Jedine že si niekto privstane a ide o hodinu skôr,aby toto všetko mohol absolvovat🤔
Ja vstavam 4:45... vstanem, smer wc, dám vrieť vodu na kávu a čaj...medzi tým ranná hygiena, namaľujem sa, učešem, vypijem kávu oblečiem sa o 5:25 idem z domu...cesta do práce 15-20min. o šiestej už pracujem. syna do školy chystá manžel...ja po prebudí ešte cca potrebujem tak 10min na "rozkukanie sa" 🙂 vlasy ráno zmývať u mňa nehrozí...

Vstavam 6,15 postavim na caj,idem na wecko,zalejem caj,dcerka ak sa nezobudi naraz so mnou,tak medzitym tiez vstane,idem si umyt zuby a tvar,nachystam jej ranajky,pustim rozpravku,ja si na balkone vypijem caj,dam si cigu,precitam na nete co je nove vo svete,pozriem na shmu pocasie. Idem sa namalovat,nachystam malej oblecko,dcerka sa mi umyje,oblecie,ja sa obleciem,ucesem,oplachnem riady a ideme. O pol 8 vyrazame. Cize 1h 15 min od zobudenia. Vsetko v klude,nemam rano rada nahananie a ani dcerka.