icon

Aké bezpečné rodinné auto sa dá kúpiť do 20 000 EUR?

9. apr 2025

Aké bezpečné auto by ste kúpili pre rodinu za 15tis - 20tis €. Aj jazdené…

Strana
z4
done
10. apr 2025

@tundra vieš doporučiť japonskú dodávku typu Sprinter, Crafter, Ducato, Master...? Ideálne L2H2

autor
10. apr 2025

@katkaseiner drahý servis či kazivosť VW?

katkaseiner
10. apr 2025

k tomu sa ti nevyjadrim, ale to ze to auto nechcu napeiek tomu ze v tej automobilke pracuju, hovori za seba

autor
10. apr 2025

@katkaseiner to hej…

madeincssr
10. apr 2025

@katkaseiner hej len toto hovori vacsina pracujucich v kazdej automobilke (a potravinarskej fabrike a...) Ja by som sa na kvalitu aut pytal skor dobrych nezavislych automechanikov, ak by auta neboli mojim konickom.

tundra
10. apr 2025

@done nemam osobnu skusenost s dodavkami od Toyoty.L2H2 je asi len toto,ale ci sa da hovorit o Toyote neviem...
https://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-proace-m...

tundra
10. apr 2025

Odpoved na otazku 14:33 je,ze pokial niektore modely od Toyoty pri 200k km,su zabehnute auta,tak pri VW musis do nich nasypat kopec penazi,aby to bolo v akom,takom tech.stave.
Urcite sa najdu dobre modely aj u VW,ale mna to neoslovilo.To je ako pri vybere partnera,ked som na ciernovlasky,blondinka, mi môze skocit aj do postele,ale nic nebude😂🤭

madeincssr
10. apr 2025

@tundra 200 tis.km nie je velky najazd. To da bez oprav (s rozumnym majitelom a slusnou beznou udrzbou) aj Favorit, Felicia aj tolko nenavidene trojvalce 1,2 HTP a hravo aj terajsie trojvalce 1.0 MPi ci TSI. Minule som pozeral inzerat na 8 ci 9 miestny Renault Traffic 2.0 dTi (ano, tolko nenavideny Renault), mal okolo 3 rokov a mal najazdene cez 700 tis.km (pravidelna doprava do zapadnej EU a nazad, striedajuci sa vodici). Inokedy som oslovil dodavkara-prepravcu na plachtovom Fiate Ducato 3,0 JTD (ano, tolko nenavidenom Fiate), ze kolko ma najazdene - 920 tis.km. Ale tam neviem, co vsetko na aute robili, menili.
A co sa tyka VW Group aut, su ich mraky, vyuzivaju sa vela ako firemne auta a vacsina z nich ma, ked sa predavaju, v skutocnosti ovela viac najazdene, ako tvrdi odometer (niekedy aj dvojnasobok).
Jasne, za 400 tis.km uz treba obcas cosi na aute opravit ci vymenit. V tom maju japonske (azijske) jednoduchsie atmosfericke benzinove motory s rozvodmi retazou vyhodu mensej zlozitosti, mensej zataze motora/prevodovky extremnym krutiacim momentom a vysokymi teplotami a tlakmi turbodieselu.

tilly
10. apr 2025

@tundra my sme mali oktavku, predávali sme ju po 500tis km, jazdila najprv dlhé trasy po diaľniciach, potom taxi po meste, verím tomu, že ešte stále jazdí.

tilly
10. apr 2025

každý má iné preferencie. Ja mám piaty VW a kľudne kúpim aj šiesty.
Ja by som napr. nekúpila korejca a z Japoncov len hondu alebo Toyotu, aj keď kamoška si kúpila novú Toyotu a už dvakrát ju viezla odťahovka 🤷‍♀️.
Môj syn má Nissan, často na ňom jazdím, akože ok, ale je to rebrinak, také tvrdé, lacné.
Často si požičiavam autá a viem, že opel, kia, Renault nie sú pre mňa.
S fordom, citroenom som ok.

tundra
10. apr 2025

@tilly kazde auto vydrzi tolko,ako sa majitel on stara.

peterbatka
14. apr 2025

@tilly Nissan je vlastne Renault :D

urshullita6541
8. máj 2025

my sa chystáme budúci týždeň na obhliadku tohto krásavca https://www.aaaauto.sk/sk/car.html?aaaid=070016.... a ak sa nám bude aj naďalej páčiť, tak ideál 🙂 nezvažovali ste ? Je to 4x4, ideál na hory aj do mesta a priestoru pre 2 dospelých a dve deti má až až

linduska197
23. okt 2025
@anonym_autor

@jarinka33 Volvo sa aj mne vždy páčilo. Nikdy som nepozerala testy naň, ale práve pre drahé súčiastky nad ním neuvažujem.

@anonym_autor ja mam síce trochu staršie volvo xc90 asi 2007 rok alebo 2009 a nie je to taz cenovo zle a som nadmieru spokojna s tým autom, samozrejme pravidelný servis treba u každého auta aj rozvody sme menili a pohode nic pri com by sme skrachovali

autor
23. okt 2025
@linduska197

@anonym_autor ja mam síce trochu staršie volvo xc90 asi 2007 rok alebo 2009 a nie je to taz cenovo zle a som nadmieru spokojna s tým autom, samozrejme pravidelný servis treba u každého auta aj rozvody sme menili a pohode nic pri com by sme skrachovali

@linduska197 za koľko ste kupovali a kde? Koľko kmmslo msjazdené?

Strana
z4