Aké bezpečné rodinné auto sa dá kúpiť do 20 000 EUR?
Aké bezpečné auto by ste kúpili pre rodinu za 15tis - 20tis €. Aj jazdené…
@katkaseiner drahý servis či kazivosť VW?
k tomu sa ti nevyjadrim, ale to ze to auto nechcu napeiek tomu ze v tej automobilke pracuju, hovori za seba
@katkaseiner to hej…
@katkaseiner hej len toto hovori vacsina pracujucich v kazdej automobilke (a potravinarskej fabrike a...) Ja by som sa na kvalitu aut pytal skor dobrych nezavislych automechanikov, ak by auta neboli mojim konickom.
@done nemam osobnu skusenost s dodavkami od Toyoty.L2H2 je asi len toto,ale ci sa da hovorit o Toyote neviem...
https://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-proace-m...
Odpoved na otazku 14:33 je,ze pokial niektore modely od Toyoty pri 200k km,su zabehnute auta,tak pri VW musis do nich nasypat kopec penazi,aby to bolo v akom,takom tech.stave.
Urcite sa najdu dobre modely aj u VW,ale mna to neoslovilo.To je ako pri vybere partnera,ked som na ciernovlasky,blondinka, mi môze skocit aj do postele,ale nic nebude😂🤭
@tundra 200 tis.km nie je velky najazd. To da bez oprav (s rozumnym majitelom a slusnou beznou udrzbou) aj Favorit, Felicia aj tolko nenavidene trojvalce 1,2 HTP a hravo aj terajsie trojvalce 1.0 MPi ci TSI. Minule som pozeral inzerat na 8 ci 9 miestny Renault Traffic 2.0 dTi (ano, tolko nenavideny Renault), mal okolo 3 rokov a mal najazdene cez 700 tis.km (pravidelna doprava do zapadnej EU a nazad, striedajuci sa vodici). Inokedy som oslovil dodavkara-prepravcu na plachtovom Fiate Ducato 3,0 JTD (ano, tolko nenavidenom Fiate), ze kolko ma najazdene - 920 tis.km. Ale tam neviem, co vsetko na aute robili, menili.
A co sa tyka VW Group aut, su ich mraky, vyuzivaju sa vela ako firemne auta a vacsina z nich ma, ked sa predavaju, v skutocnosti ovela viac najazdene, ako tvrdi odometer (niekedy aj dvojnasobok).
Jasne, za 400 tis.km uz treba obcas cosi na aute opravit ci vymenit. V tom maju japonske (azijske) jednoduchsie atmosfericke benzinove motory s rozvodmi retazou vyhodu mensej zlozitosti, mensej zataze motora/prevodovky extremnym krutiacim momentom a vysokymi teplotami a tlakmi turbodieselu.
každý má iné preferencie. Ja mám piaty VW a kľudne kúpim aj šiesty.
Ja by som napr. nekúpila korejca a z Japoncov len hondu alebo Toyotu, aj keď kamoška si kúpila novú Toyotu a už dvakrát ju viezla odťahovka 🤷♀️.
Môj syn má Nissan, často na ňom jazdím, akože ok, ale je to rebrinak, také tvrdé, lacné.
Často si požičiavam autá a viem, že opel, kia, Renault nie sú pre mňa.
S fordom, citroenom som ok.
@tilly Nissan je vlastne Renault :D
my sa chystáme budúci týždeň na obhliadku tohto krásavca https://www.aaaauto.sk/sk/car.html?aaaid=070016.... a ak sa nám bude aj naďalej páčiť, tak ideál 🙂 nezvažovali ste ? Je to 4x4, ideál na hory aj do mesta a priestoru pre 2 dospelých a dve deti má až až
@jarinka33 Volvo sa aj mne vždy páčilo. Nikdy som nepozerala testy naň, ale práve pre drahé súčiastky nad ním neuvažujem.
@anonym_autor ja mam síce trochu staršie volvo xc90 asi 2007 rok alebo 2009 a nie je to taz cenovo zle a som nadmieru spokojna s tým autom, samozrejme pravidelný servis treba u každého auta aj rozvody sme menili a pohode nic pri com by sme skrachovali
@anonym_autor ja mam síce trochu staršie volvo xc90 asi 2007 rok alebo 2009 a nie je to taz cenovo zle a som nadmieru spokojna s tým autom, samozrejme pravidelný servis treba u každého auta aj rozvody sme menili a pohode nic pri com by sme skrachovali
@linduska197 za koľko ste kupovali a kde? Koľko kmmslo msjazdené?

https://www.autorevue.cz/zpoved-ceskeho-ridice-...