Aké bezpečné rodinné auto sa dá kúpiť do 20 000 EUR?
Aké bezpečné auto by ste kúpili pre rodinu za 15tis - 20tis €. Aj jazdené…
@bosorkabb hej, komu tieto monospace auta nevadia dizajnovo (ani opticky velkostne), ma naozaj vsestranne priestranne variabilne auto, ktore zvonku nie je nadmerne velke. Toyota Proace Verso je len lahucko prezleceny Peugeot/Citroen a neviem ci aj vsetky motory nema od Stellantisu (PSA).
@madeincssr mne vyhovuje ako rodinné auto.
@frflos_nespokojny pravdaže vyhovieť sa nedá každému. Rodinných áut je málo. Ja potrebujem napríklad v druhom rade 3 plnohodnotné sedadlá a to už je problém.
@frflos_nespokojny ja sa pridam nie som zastanca skodovky a na vw mi zhorel motor pri 140tis.Teraz mam hondu crv 2009 motor skvely,napracem tam deti aj dvojkočík do kufra,auto beha bez porúch,mam ju po otcovi skoro tri roky a menim len olej a filtre,bracho ma rovnaku o 100tis.km viac ako ja a spokojnosť najvačšia.Manžel ma kiu sportage tuším 2005 a takisto beha,chodi drží,ta prežije aj nás.A teraz budeme kupovať galaxy len nevieme najst zatial take,ktpre by nam padlo do oka.
@tundra je to moja druha honda mala som civic ked sa mi po rokoch rozsypal espace ten som milovala,teraz sme rozmyslali,ze ked sa kupi velke auto,zeby jedno slo z domu ale muzova kia je jeho srdcovka a ja hondu nedam lebo iba to mi ostalo po rodicoch.Tak budeme mat tri🙈 proste ked to jazdi nepyta investicie to si treba drzat.
@nikasmile ako dopadlo i30 v prípade nehody?
Damy, vyslovene nebezpecne auta (ako boli kedysi) uz na nasom trhu medzi novymi/zanovnymi prakticky nie su. A pri naozaj tazkej nehode vam ani Volvo ci mohutne SUV nepomoze. Bezpecnost auta je v jeho dobrom technickom stave (aj pneu) a NAJMA vo vodicovi - pokojna (defenzivna) jazda, mysliet aj na inych, co vyparatia, citat premavku, PREDVIDAT. Mnohi dobri vodici nehodu nikdy nemali. Cim samozrejme nepopieram tragedie zapricinene inym vodicom. Ale to by sme nemohli vyjst na ulicu ani pesi, keby sme takto uvazovali.
@nikasmile myslis tu s Volvom? Ak sa nemylim tak z volva ludia vystupili, z i30 uz nie
@katkaseiner presne tá. 😔
@tundra prečo VW nie je auto podľa teba? Mne sa v nich výborne jazdilo.
@katkaseiner lenže Hyundai podľa toho čo píšu zišiel z cesty a zrejme to bol bočný náraz.
My sme v tom cenovom rozpočte kupili HONDU CRV . Sme maximálne spokojní. Čo ti tu radia Kodiaka, alebo Volvo tam sa do toho nezmestite.
Pre mna je dolezita celkova sluzba auta,komfort,bezpecnost a naklady na servis.
Bolo to myslene metaforicky.Jedna vec je auto soferovat,druha vlastnit a servisovat.Preto som zatazeny na japoncov.Tak,ako si niekto nevie predstavit vlastnit japonske auto,pre mna je to VW.
A to je v poriadku,kazdy sa môze rozhodnut,pre to co mu najviac vyhovuje.Ked budes mat radost z auta od VW,tak si ho kup a maj radost z jazdy,mna do toho nic nie je.Drzim palce pri vybere auta a prajem vela km bez nehody a poruchy🍀
vw touran - zmestime tam vsetko, jazdi sa super
@tundra ale čo sú VW kazívé, alebo majú drahší servis oproti iným podľa teba?
praveze ten naraz bol čelny...vbehol do cesty Volvu...uz z neho nevystupili...teda z i30ky. Volvo to zvladlo. Tiez sme v tom case kupovali Volvo, zaujalo ma to
@tundra s tým suhlasi viac mojich znamych pracujucich pre VW. Ani jeden VW nezvazuje 🙈