Aké bolo vaše najobľúbenejšie jedlo zo školskej jedálne?
My sme byvali v blizkosti skoly, takze som sa na zakladke nestravovala v skolskej jedalni. Na strednej a na vyske tiez nie. Jedine si pamatam zo skolky, ze mi velmi chutila rybacia pomazanka na chlebe.. nikto to nechcel jest, tak som potom za vsetkymi dojedala. Doteraz sa mi nepodarilo vyrobit/kupit taku dobru pomazanku. A este si pamatam vtacie mlieko. Od skolky som to nejedla.
Moj syn, ktory je v jedle velmi vyberavy, mi nedavno povedal: "mamka, ty si dobra kucharka, ale Anicka s Katkou (pani kucharky zo skolky) varia ovela, ovela lepsie. Ty obcas uvaris take, co sa neda jest. Ony nikdy take nevaria." 🙂
@terry2003 drozdova pomazánka.. tu dávali v školskej jedálni na desiatu myslím každú stredu.. snažila som sa ju napodobniť, no márne
@diewcatqoo Toto som aj ja vravievala doma 😂 rodicov islo porazit 😁
dukátové buchtičky. A mala som rada nastrúhanú mrkvu s jablkom. To dávali do malých misiek. 🙂
@emalka ano, hlavne, ked sa snazis a decko ofrfle vsetko 🙂 myslim, ze aj keby som uvarila navlas rovnake jedlo, pripadne keby pani kucharky uvarili a ponukla by som to synovi doma, tak to by bolo zle kvoli tomu, ze sa to je doma a nie v skolke. Pretoze v skolke chuti vsetko lepsie 🙂

Granatiersky pochod a koložvarska kapusta 🙈