Aké cestovné kufre sú najlepšie?
Ahojte baby, budúci mesiac sa sťahujem za školou a potrebujem kúpiť kufre - jeden čo najväčší a jeden menší, praktickejší vhodný aj na prípadné výlety a podobne 🙂 Chcela by som sa opýtať, najmä tých ktoré máte skúsenosti, aké kufre odporúčate a boli ste s nimi najviac spokojne? Mam na mysli hlavne materiál 🙂 ďakujem za odpovede
PS: poteším sa aj tipom kde zohnať kvalitný kufor 🙂
Mala som aj "škrupinový", ale vydržal rok a potom neprežil návrat z Turecka. Kúpila som si tú "látkovú" sadu veľký a v ňom menší z Lidl a spokojnosť. Praktický, ľahký, má 4 kolieska a dobre sa s nimi cestuje 🙂 teraz ích síce aktuálne nemajú, ale mávajú ich... https://www.lidl.sk/p/topmove-cestovny-kufor-si...
Mali sme obyčajné látkové z Tesca a vydržali roky, ja som vždy vyberala taký, čo má zvonka aspoň 2 zipsové priehradky, kde som vedela dať veci, ktoré môžem rýchlo potrebovať, aby som nemusela otvárať celý kufor.
Ja mám American tourister je to tiež od Samsonite, mám ho 6 rokov cestujeme veľakrát do roka a kufru nič nie je. Stál do 140€
Mám sadu 3 látkových kufrov z Tesca, veľmi som spokojná, mám ich asi 10 rokov a stále slúžia.
Máme pevný, plastový kufor z Tesca, kupený v akcii a drží už pekne dlho. Je len oškretý, inak mu nič nie je.
Prosim vas, tie latkove teskacke kufre vydrzali aj viacero leteckych dovoleniek?
Áno, tie tesco kufre s nami veľa cestovali, aj letecky, ľahučké. Aj rodina si ich sem tam požičiava práve kvôli tomu, že sú ľahké a majú pogumované kolieska, ktoré nehrkocú. A manžel ich pôvodne ani nechcel kúpiť, že budú nekvalitné. 🙂
@valdovalda alebo tak.ja keď som šla na dovolenku tak som polepila kufor farebnými lepkami ale z toho skoro všetko sa poodlepovalo keďže tými kuframi hádžu.ale niekde som čítala že kufor najlepšie farebný aby si ho človek spoznal na letisku😉
Ďakujem všetkým za rady 🙂 skúsim pozrieť aj Tesco plus sa pokukám aj po ostatných spomínaných na nete 🙂
ja som kupovala celu sadu kufrov cez najkufre, mame ich uz par sezon a zatial drzia dobre
mne najviac vyhovuje skrupinovy kufor, s takym cestujem vsade
@veronikaa1998 dobrý deň prajem, mam na vás prosbu ak mate kúpený kufor od samsonite. Potrebujem to pre leteckú spoločnosť iba odfotit doklad o kúpe, pretože ja nemam už z mojho kufra žiaden doklad a po lete mi na kompletku roztrhalo moju celu škrupinu ...pomohlo by mi to pri reklamacii. Pretoze to vyžadujú tak sa snažím niekde najst aspon nejaku pomoc aby som dostala kompenzaciu 😪 Budem vam naozaj velmi vďačná ak by ste mi iba odfotila doklad 🥲
@savoya dobrý deň prajem, mam na vás prosbu ak mate kúpený kufor od samsonite. Potrebujem to pre leteckú spoločnosť iba odfotit doklad o kúpe, pretože ja nemam už z mojho kufra žiaden doklad a po lete mi na kompletku roztrhalo moju celu škrupinu ...pomohlo by mi to pri reklamacii. Pretoze to vyžadujú tak sa snažím niekde najst aspon nejaku pomoc aby som dostala kompenzaciu 😪 Budem vam naozaj velmi vďačná ak by ste mi iba odfotila doklad 🥲
Ahojte všetci dobrí ľudia. Mam na vás veľkú prosbu a budem vďačná za akúkoľvek pomoc.... mám skrupinovy kufor bordovej farby žiaľ ja už nemám doklad o kúpe...je stary asi 2 roky a letecká spoločnosť ktora mi na kompletku roztrhala alebo resp. rozbila škrupinu ziada doklad o kupe tohto kufra. Preto vas najkrajsie prosim ak niekto máte doklad cca dva roky stary skrupinovy najlepšie nad 200e drahy a boli by ste ochotny mi odfotit ten doklad aby som to preposlala tej spoločnosti budem vam tak veľmi vďačná žeeeeee že až 😅 ... naozaj veľmi pekne prosim 🥲🥲🥲🥲
@daniqueen veľmi rada by som vam pomohla, ale aj môj kufor mam už viac ako 4 roky a doklad o kúpe netuším kde je.
My sme dcére kupovali set troch škrupinových kufrov snačky Snowball Shine, s tými dvoma menšími už tretí rok pravidelne chodí domov a na internát a s tým najväčším som ja niekoľko krát letela a pekne držia a fungujú stále.
@kajusik1403 z Najkufre, konkrétne tento set: https://www.najkufre.sk/cestovne-kufre-set-3ks-..., tá farebná kombinácia je podľa mňa úžasná
Ahojte, my sme toto riešili pred minuloročnou dovolenkou, keďže staré látkové kufre nám na letisku úplne zničili. Dlho som pozerala recenzie a nakoniec sme sa rozhodli pre sadu kvalitných škrupinových kufrov Roncato. Pre rodinu je podľa mňa oveľa lepšie kúpiť rovno celú sadu, lebo to vyjde cenovo oveľa výhodnejšie, ako kupovať každý kufor zvlášť. Navyše sa dajú super poskladať do seba, takže doma nezaberajú pol skrine.
My sme objednávali zo Samdexu, keďže asi ako jediní zabezpečujú aj servis (čo je pri kufroch dosť podstatné), konkrétne www.samdex.sk/sady-cestovnych-kufrov/ a za nás max. spokojnosť.

Samsonite a kupovali sme v Parndorf.