Aké domáce práce ste niekedy robili a už nerobíte?
Malý prieskum, možno inspiracia 🙂... co ste niekedy robili a už nerobite v domácnosti? Nemyslim tým, že to robí za vas niekto iny, skôr tipy ako si zredukovat čas straveny pri domacich pracach. Napríklad niekedy som skladala spodne prádlo, teraz ho už len hodím do komody a tadaaa par minút zivota usetrenych :D alebo investicia do robotickeho vysavaca - magic! 🙂 podelte sa so svojimi zlepsovakmi.
nežehlím vôbec - len košeľu mm do kostola - za 15 rokov bol asi raz...
neumývam podlahu, ani WC - robia u nás chlapi
nevysávam a neumývam okná - to robia dcéry
nežehlím, ale to nerobím odjakživa :D mám robotický vysávač, čiže ani nevysávam, mám umývačku riadu, to je veľká pomoc.. chodí ku nám na výpomoc pani na upratovanie raz za 14 dní, povysáva, umyje kuchyňu, kúpelne, podlahy, zotrie prach.. umyje mi trúbu, to som sama nerobila ani nepamätám 😀 a zvažujem, že si kúpim robota na umývanie okien, keďže žijeme v strešnom byte a sú nedostupné.
Nič sa nezmenilo, všetko robím, ako za slobodna.
Nezehlim odkedy mam susicku neumyvam odkedy mam umyvacku a hlavne neskreckujem bordel zrusila som vsetky povystavovane rarohy hracky vytriedila do boxov.raz rocne vyhodim z chalupy vsetko co nepotrebujem..
robotický vysávač je pecka, nevysávam už takmer 3 roky :D
@patka06 ja som nevidela zehlicku uz minimalne 15 rokov 😂 ani netusim kde je 😅
@balu90 no, ja upratujem, keď mám čas a keď sa mi chce. Takisto aj manžel 🤷. Občas sa nám nechce ani jednému, tak je proste bordel... Niekedy dostaneme pocit hnevu, že naše decká nič nepomáhajú, tak vtedy musia upratať deti. 😂. No každopádne, nejak to neriešim, buď je poriadok, alebo nie je, mne to žily nejak nethrá ak niečo nestíham alebo tak. Sú aj dôležitejšie veci, napríklad knižka, mobil, kamošky... 🤷🤷🤷. A keď deckám a chlapovi nevadí, že sú občas v bordelbyte, prečo by to malo vadiť zrovna mne 🤭. Keď som mala tri malé deti, najdôležitejšie boli, aby boli najedené a mali aspoň 1 tričko/gate/slipky/tielko na seba. To je moja jediná podmienka, na to dávam pozor 😁.

@balu90 neumyvam riad, nevesiam prádlo, nezehlim