Ktorú domácu prácu by ste už nerobili?
Ahojte,
taká nedeľná zvedavá otázka na odľahčenie. 😊 Keby ste si mohli vybrať jednu domácu prácu, ktorú už nikdy v živote nemusíte robiť, ktorá by to bola?
Žehlenie, umývanie okien, skladanie prádla, vysávanie, umývanie kúpeľne... alebo niečo úplne iné? Som zvedavá, čo vyhrá.
U mňa vyhráva jednoznačne žehlenie 🙂
Upratovanie kuchyne po dovarení. Neznášam to, 2x denne kuchyňu upratujeme a aj tak hodinu po uprataní vyzerá, že ju neupratujeme nikdy.
@anonym_autor upratovanie. Chcela by som mať doma stále čisto, keďže mám menšie deti a neustále je u nás bordel, už má nebaví upratovať 😪😃
Upratovanie kuchyne po dovarení. Neznášam to, 2x denne kuchyňu upratujeme a aj tak hodinu po uprataní vyzerá, že ju neupratujeme nikdy.
@anonym_614c9a Treba to poňať iným spôsobom. Ja som kedysi ako brigádu dve letá upratoval stanice a súpravy metra v Mníchove, a tam som pochopil princíp (keďže stále je tam pohyb ľudí, inak to nejde), že "Upratuje sa nie preto, aby sa všetko lesklo, ale aby bordel neprekročil určitú hranicu."...
@anonym_614c9a Treba to poňať iným spôsobom. Ja som kedysi ako brigádu dve letá upratoval stanice a súpravy metra v Mníchove, a tam som pochopil princíp (keďže stále je tam pohyb ľudí, inak to nejde), že "Upratuje sa nie preto, aby sa všetko lesklo, ale aby bordel neprekročil určitú hranicu."...
@hefo treba môj koment poňať iným spôsobom. Nepotrebujem, aby sa mi domácnosť leskla, ale u nás je po chvílu v kuchyni taký bordel, že si nemáš ani kde chlieb na doske odrezať. A s tým sa fakt neuspokojím.
@hefo treba môj koment poňať iným spôsobom. Nepotrebujem, aby sa mi domácnosť leskla, ale u nás je po chvílu v kuchyni taký bordel, že si nemáš ani kde chlieb na doske odrezať. A s tým sa fakt neuspokojím.
@anonym_614c9a Nehádam sa, ale často sa ľudia úplne nezhodnú v pohľade na mieru neporiadku. Časť najmä žien je v tom veľmi kritická, pričom iným sa to zdá úplne v pohode.
(manželkina babka bola presne taký typ, stále sa ponosovala, ako má doma "nasmetlené", ale nič tam nebolo, ani to nemal kto urobiť, keď už žila sama)
@anonym_614c9a Nehádam sa, ale často sa ľudia úplne nezhodnú v pohľade na mieru neporiadku. Časť najmä žien je v tom veľmi kritická, pričom iným sa to zdá úplne v pohode.
(manželkina babka bola presne taký typ, stále sa ponosovala, ako má doma "nasmetlené", ale nič tam nebolo, ani to nemal kto urobiť, keď už žila sama)
@hefo my máme s mužom svoj štandard a myslím, že pomerne zdravý, normálny. Asi taký, že keby prídeš na návštevu, tak si ani nepomyslíš, ako tu máme perfektne upratané ale ani, že máme doma bordel ako v tanku. Taká priemerná domácnosť v ktorej sa žije. Ide o to, že ja doma vypekám slané sladké, pečivo, zaváram, často varím a s manželom aj dieťaťom sme všetci doma a ten bordel sa narobí či chceš alebo nechceš, bohužiaľ.
Udrziavat poriadok po pubertiakoch a detoch vo vseobecnosti. Neznasam ten pocit - tu istotu - ze akoklvek upratany dom, ostane cisty maximalne dokym decka nedojdu domov.
@anonym_autor nezehlim už roky a tiež neumyvam riady, keďže máme umývačku, vlastne ani nevysavam, lebo to robia u nás deti, takže si myslím, že celkom fajn 😁
@anonym_autor spratavanie a umyvanie riadov po vareni
@anonym_autor na letné prázdniny vyhráva varenie, nakoľko ja v práci a deťom treba cez týždeň variiiiť
Inak varenie mám rada
@anonym_autor Upratovanie. Zehlit uz nezehlim, vysava robot, perie pracka, riad umyva umyvacka. Ale to upratovanie...Syn sice slubuje, ze vyrobi upratovacieho robota, ale zatial kde nic, tu nic 🙂

Žehlenie už nerobím dávno