Aké granule pre zlatého retrívera?
Ahojte, náš synček nás ukecal na štvornohého kamaráta, tak sme si domov priniesli malé šteniatko. Tie, ktoré máte skúsenosti, aké granulky sú najlepšie pre zlatého retrievera? A kde ich nakupujete? Ďakujem za odpovede
@doriss_po nemal nic take, prave naopak upravilo sa mu zazivanie v brusku, ked sme ho brali z utulku tak mal problemy s vyprazdnovanim a vracanim a tak celkovo. teraz je uplne v poriadku 🙂
máme nemeckého ovčiaka, kŕmime granulami + konzervami brit, s trávením problém nikdy nemal, vahú má štandarndnú, ale hlavne srsť má super! 🙂
pes potrebuje dostat kvalitnu stravu, ktora taktiež napomaha jeho zdraviu, imunite. Pes, ktory žije a beha vonku po dvore je na tom inak ako pes žijuci v byte. AJ ta strava sa potom trošku odlišuje.
ak ste zatial nenašli take čo by mi chutili, tak skušaj. SKus to striedat s nejakymi konzervami. ONo tie granule maju rozne prichute, takže určite vyberaj granule podla rasy psa a podla jeho hmotnosti
čo napriklad granulky Brit, kupuju sa podla hmotnosti psa a psom velmi chutia
@damoska a čo nejake potravinove doplnky? Napriklad na klby?
@mareri to sice ano, ale čo na klby mu davaš? Maš na to nejaky potravinovy doplnok od veterinara, alebo si mu sama niečo kupila?
preventivne? AK je to preventivne, tak sa to tiež dava nejak dlhodobo, alebo iba občas?
ako prevenciu možeš davat čokolvek. Hlavne nezabudni na stravu. Ak je pestra a ma v sebe všetky vitaminy, nič viac davat nemusiš
a cim krmil predosly majitel? zavlezi aj na veku ale predpokladam ze uz odrastene od matky . chutne a zdrave su tieto od brit, pre steniatka velkych plemien
https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/264891-b...
ked sme mali psa, tak sme granue a konzervy striedali, aby nejedol stale to iste. ALe zase sme ostali pri jednej značke.
aktivity? Bytovy pes ma mat inu stravu ako pes, ktory beha po dvore, vonku? Alebo ako to mysliš?

@doriss_po Ahojky, my teda nemame psika z utulku, ale to je teraz uplne jedno 🙂 Uz roky mame overene granulky Optimanova, objedname vzdy raz za cas vacsie mnozstvo na internetea mame zasobu 🙂 ja som velmi rada ze su bez obilnin- je to zbytocne ked to davaju do krmiva pre psikov, ved pes nie je sliepka aby jedol zbytocne obilniny no nie? :P