Aké majú vaše deti mánie?
Maju aj vase ratolesti nejake manie moj mladsi syn je "pirat"musime mu kupovat vsetko piratske starsi syn zas "hasic"vsade a vsetko co suvisi s hasicmi musime mat doma ake manie maju vasi drobci ked su do niecoho zanieteni aj ich v tom podporujete?za postrehy dakujem
Á ...oživíme túto tému?...my máme teraz mániu ...všetko s motívom "Monster High"...a nielen naša slečna, už šesťročná, ale aj náš "chlap" 😀... samozrejme on to vidí trošku inak...tými chlapskými očami zhodnotí a potom nás informuje, že..."Táto Drakulaura sa mi najviac páči...ale aj Cleo je celkom pekná..."
a potom sa začne venovať svojej obľúbenej téme, ktorý gormit by sa mu hodil (čím strašnejší "výzor" tým lepšie...)...a aký superblader musíme, ale naozaj musíme, kúpiť...
u nas vedú Monsteky 🙂 tiez sa mi nepáčia, ale zacala som sa na to pozerat detskymi ockami a verte zapáčili sa aj mne 🙂 🙂 🙂 zacala som kupovat uz darčeky na vianoce, lebo tie monster High sú nenormálne drahe, ale viem ze svojim dievčatkam to pod stromček kupim 🙂 🙂 🙂 ale začínam pokukovat aj po MOXIE GIRLZ sú nádherne, a tá lexa s 3 D okuliarkami je krásna 😉 dúfam, ze teraz ma tu nezozeriete 🙂 🙂 🙂 🙂
u nas vedie superman :D stale vsade superman, nic ine nepocuvam... tie decka su fakt zlate jak stale maju nejake tie manie :D
Superman a batman aj u nás doma, a vieščo je najlepšie? 😀 že tie tričká nosíme celá rodina napr. so supermanom :D možno aj tip do budúcna, na geekshope som kupovala ja supermana aj batmana pre muža

vedel by mi niekto poradit? hladam veci na party (servitky, tanieriky, hocico) s traktorom. natrafil nieto na nieco take? lebo ja len same hellou kitty a hany montany a podobne veci vidim vsade :(