Aké máte domáce zvieratká?
Aké domáce zvieratká máte, ktorých kúpu ste neoľutovali😅🙂
Ja som chovala kadečo 😊 a nie že by som ľutovala, ale mnohé z tých zvierat mi neprirástli k srdcu, tak už som v ich chove nepokračovala. A už by som si ich nekúpila ani teraz s odstupom času aj keď nemám nič proti ním. Prešla som cez škrečky, myši, osmákov, ryby, pagekony, kraby... až po psa. Pes vyhráva. Ale to všetko záleží od človeka. Mňa proste neoslovilo zviera niekde v terárku s minimom spoločnej interakcie. Ešte som uvažovala nad mačkou, ale tá ma zas nevytiahne von a tiež menej interakcie, takže vyhral pes 😁
Ci som niekedy olutovala nejake zviera? Kazde bozie ranko, ked musim pred pracou natiahnut gumaky a dat si "zohrievacie kolo" 😀 lutovanie ma ale nasledne vzdy zazracne prejde, ked vyjdem na dvor a vsetka ta nasa fauna ma zacne zdravit, tmolit sa okolo 🙂 a zastupenie je vcelku pestre, pes, macky, nejaka ta exoticka drobotina (starostlivost este bez gumakov, to mame vnutri). Vonku ovce, prasiatko, husy, kacky, sliepky, prepelice...tuzim este po kozach a krave....ale pozemok nemame nafukovaci....a bohuzial, cena pody tu...to aby som darovala rohovky, alebo oblicku 🙂 tak sme zatial...takto skromne 🙂
Momentálne mám dve mačičky a jedného zajka
psa a rybičky, rybky tie sme si zaobstarali pred nedávnom a malý ide na nich oči nechať 🙂
@kammik a aké máte rybičky?☺️
@vevuska1990 😍
@korra skláňam sa pred vami 👌👌👌pekná zbierka 😅🙂
@h2 😍😍
Pes,macka,7x kralik,2x morca,skrecok,korytnacka,slimaky,2xpagekon,mys a ryby.ale este som neskoncila len cakam na jar 🙂
@nikiki29 anoo pes má spomedzi zvierat k človeku naozaj asi najbližšie 🙂
@elizabet173 chápem, nie je to sebecké..rybky mám aj ja..to je môj koníček..aké rybky máte?🙂
@qetka tiež pekná zbierka😅👌
@3petka tiež som nečakala, ze mi trošku viac narastie 🙂 Ale neľutujem. Bol poslušnejší a oddanejší ako pes. Klietka nonstop otvorená. Doma aj v kancli. Prenášal sa len v piknikovom košíku alebo na rukách. Ak zacítil nebezpečenstvo, okamžite sa ku mne škrábal na ruky. Každá návšteva bola pre neho príležitosť k maznaniu... 8,5 roka úžasný spoločník 🥰
Vsetky nepoznam, je to synova parketa, mame neonky, sumcekov, mame dokonca v priebehu pol roka uz druhy krat malickych, teraz ich je asi 14
Pes, Weimarský stavač ❤ nikdy som toho nelutovala a ani nebudem. Každý pes je najvačší poklad rodiny
@elizabet173 neonky sú super ☺️
Zajka baxa som dostala od priateľa,teraz už manžela,a je úžasný reaguje aj na meno 😁 a nesmrdi ak sa človek stará, nestačí meniť zachodik raz týždenne, ja mením každý druhý deň. On je vlastne sám čistotny 😁do hovna si neľahne 😝🤣
rybicky, a 13 rocnu vodnu korytnacku.. na nieco suchozemske sa zatial pri mojich detoch a muzovi necitim 😃
Máme 4 mačky (2+2), žiadna kúpa, všetky zachránené z ulice alebo adoptované z OZtiek. Nikdy by sme nemenili. S ročným synom vychádzajú skvelo a my si život bez nich nevieme predstaviť. 🐱 🐱 🐱 🐱

@lentilkaxxx nie je to vzdy tak,velkost kralika zavisy od plemena,pohlavia,a ci je kralik z registrovaneho chovu alebo pochadza z domaceho krizenia... ak kupite z chovproduktu,plemeno,velkost kralika ani pohlavie vam tam nezarucia.