Aké máte hobby?
Ja mám pocit, že žiadne a že dokopy nič neviem, keď to porovnám s takými, že skialp a celkovo veľa športu, cestovanie, nejaké umelecké činnosti, pečenie tôrt, knihy.
Ja som začala behávať a chodiť do fitka, ale to len krátko, ine športy neviem a ani nemám parťakov. Tiež by ma bavilo divadlo, kino, turistika, ale nemám s kým. Síce veľa čítam, ale najmä na nete, pre rozvoj osobnosti. Rada pozerám videá o varení aj rada varím, len nemám pre koho a sama sebe stále nemôžem variť špeciality. Tiež sa rada prechádzam so psom, ale bývam ďaleko od rodičov, tak len občas. Finančne nákladnejšie ako napr cestovanie si ani nemôžem dovoliť. Ako to máte vy?
Vsemozne tvorenie nariklad origami, robenie fyzikalnych pokusov, varenie, cestovanie..
Mam konicky, ku ktorym spolocnost nepotrebujem. Rucne prace, v lete zahrada. A na turistiku sa kludne vyberiem aj sama, aj ked odkedy mam dieta, tak sama ani nikde nechodim. Sama sa vyberiem na bicykel ak mam cas a chut. Aj do kina zajdem, naozaj mi netreba sprievod. Do kina trafim sama, aj listok si viem sama kupit, film si viem sama pozriet. Aj na koncert zajdem sama, kedze ma bavi nieco ine ako okolie.
Prečo sa porovnávaš s inými? Hobby je o tom, že robíš čo ťa baví, tak rob to čo ťa baví. Prihlás sa trebárs na nejaký kurz keď nemáš parťákov, tam určite budú...
@majo111222 ja som aj bez muza kompetentna, svojpravna a samostatna.
Moja práca je moje hobby. Plus mám dcéru a úžasné kamarátky. Hlavne s dcérou denne prechádzky, múzea, hrady, veľa varíme, pečieme, milujeme koncerty a opery. Cestovanie je pre nás závislosť 🙂
S kamarátkami dlhšie prechádzky, dobrý čajík, vínko, klebety 🙂
A samozrejme zvieratá denno denne.
Veĺmi rada čítam,robím ručné práce,varím,maľujem,skladám puzzle.Najradšej som s vnučkami.Chodíme do divadla,navštevujeme kaštiele,zámky,jednoducho sme rady spolu.
Prečo si nemôžeš sama sebe dobre navariť?nemáš kamarátku, kolegyňu na iné trávenie času?
Koľko máš rokov a ci ta baví? Ja som sa stým to stretla u mnohých 25 ročných. Nevedia co samy som sebou začať.
Ja napriklad rada sijem ale skôr také jednoduchšie detské veci a hračky, nedávno som začala sa babrat so servitkovou technikou a momentalne omalovavame so starším drevenú bednicku, na vrch pôjde za servítka ktorú si vybral.
Obcas ustrikujem menšiu deku napriklad.
Turistika a podobne aktivity ako divadlo atd momentálne nehrozia, deti si male. Už len viac času keby som mala 🙂
Ale vo zo tebe poze? Ty musíš zistiť, čo teba bavi a napĺňa.
Tancujem, spievam, citam knihy, pozeram na youtube vzdy aktualne pre mna zaujimave temy (menia sa), pocuvam hudbu, bycikel, nakupovanie!- to je velka zaluba😁, pisem poeziu, robim si doma ucesy s kanekalonom...to je asi vsetko, zvysok casu venujem praci, rodine a znamym...a spanok je naj zaluba
Silovo cvicim v gyme, beham, bicyklujem, v lete robim triatlon, minimalne 5x do mesiaca idem do kluboveho kina, aspon 2x do mesiaca idem na divadelne predstavenie alebo inu kulturnu akciu, chodievam na techno party, na koncerty, v lete chodievam pravidelne plavat do jazera (spajam s bajkom) a na outdoor koncerty na lodi, chodim na konferencie a vzdelavacie workshopy z mojej pracovnej oblasti. Kedysi som sa venovala aj psikom z utulku ale musela som s tym prestat. Toto su vsetko veci, ktore robievam sama, resp s inymi ludmi nez je moj partner. Z partnerskych hobby je to skusanie novych restik, turistika a saunovanie a parkrat do roka sa objavi aj nejaka dovolenka. Permanentne mam pocit, ze nestiham a prijala by som dlhsi den aby som vsetko stihala 😀
Cvičím, behávam, sem tam idem do divadla (keď sa inak nedá, tak kľudne aj sama), atd atd.. ale chcem ti len napísať k tomu cestovaniu, tým že si sama, tak ťa v podstate nič nelimituje a dokážeš si nájsť letenky aj s ubytkom do 100-150€, cestovanie nemusí byť úplne drahé ako sa môže zdať na prvý pohľad. 🙂.. nedávno som bookla len tak dovolenku v nórsku na 5 dní na budúce jarné prázdniny. Pre 4 člennú rodinu ma to vyšlo 550€ 🙂
Moje koníčky sú záhrada,turistika a čítanie kníh.Odkedy mám deti mám menej času na koníčky,ale chodíme spolu s deťmi na turistiku,na bicykel,na výlety objavujeme spolu všetko možné.
@eliska13 navarím si občas aj špeciality, ale tak jedla ako napr wellington sú dobre za čerstva a treba väčší kus masa, ktorý sama nežijem. Som single tridsiatnička, nemám slobodne kamošky…a tie zadané majú čas na večeru raz za mesiac
@bludna žijem vo Viedni, cudzincov partakov nechcem…no a Slovákov takmer nepoznám
@svetlonos asi by ma bavil šport, ale potrebovala by som niekoho, kto by ma ťahal, pripadne naučil…neviem plávať, lyžovať ani korčuľovať(zatiaľ bolo len zopár chabých pokusov s inštruktorom)
Platne počúvanie a zbieranie alias gramofón, kino, gastro, knihy, vínko.
@viestta Si super, vždy správne komentáre. Máš môj úprimný obdiv.

Ja robím vyzdoby na oslavy všeho druhu, balónové dekoracie a girlandy. Akurat vzdy len cakam kym mi niekto zavolá ze robia oslavu😂😂