icon

Aké máte skúsenosti alebo zážitky so slovenskými "celebritami"?

papver12
26. okt 2023

Zaujíma ma, či niekto osobne pozná alebo stretol niekoho známeho zo slovenského šoubiznisu, športu alebo politiky. Aký dojem tá dotyčná osoba zanechala, prípadne aké bolo jej správanie? Ja som popravde nikdy do kontaktu s niekým známym neprišla, ale najlepšia kamarátka robila letušku vo vládnom špeciále (cca 10rokov dozadu) a prichádzala častokrát do kontaktu so slovenskými politikmi. Našťastie o nikom nehovorila nič negatívne, ale vždy veľmi ospevovala Pellegriniho, vtedy ešte nebol tak známy. Že bol veľmi príjemný a vždy si rád pokecal s letuškami a stewardmi na palube, poznal ich aj po mene. Popravde mne však Pellegrini sympatický nie je, ale tak beriem, že asi môže byť fajn v súkromí.

Spill the tea 🙂

Strana
z4
maminkasisa
27. okt 2023

kamoška má dom pri L. Mare, kde bol na chate ešte ako prezident Kiska. Tak jej syn
/ vtedy mal 6/ plával a popri ňom Kiska s ochrankármi. Ona to sledovala z okna... vraj bol strašne zlatý....

gab1sol
27. okt 2023

Aj to sú len ľudia, niektorí sú milí, úplne obyčajní ľudia, na nič sa nehrajúci, niektorí sa skrývajú za ten dokonalý život s pozlátkom… A je rozdiel, či ho človek stretne na nejakej akcii, kde musí hrať formu, alebo v nejakej prirodzenej situácii. Príklad za všetko - boli sme hosťom na akcii, kde bola aj mediálne známa osoba. Kým išlo o oficiálnu časť, všetko bolo v poriadku, úsmevy na každú stranu (tak ako ju každý pozná z médií), ale ako hodiny plynuli a pribúdala hladina alkoholu, tak aj vystupovanie tej osoby sa zmenilo na jednu vulgárnu osobu zo štvrtej cenovej…

kristinkakvetinka
27. okt 2023

Inak ja som počula ze aj Miro Jaroš je dosť namyslený a arogantný, nemáte skúsenosť?

mamickalisticka
27. okt 2023

@kristinkakvetinka skúsenosť nemám,ale tiež som to počula 🙃 že sa nechcel fotiť s deťmi alebo také niečo

hama_ba
27. okt 2023

@kristinkakvetinka ja ho stretávam vo fitku a tam je veľmi milý. Prvý sa mi pozdraví, podrží dvere a usmeje sa 😁

lucykelly
27. okt 2023

@viestta som rada, že má niekto taký názor, ako ja

mnamko
2. nov 2023

@papver12 poznam osobne hokejistou Branka Radivojeviča,Dominika Graňaka,u hokejistu Gaborika na jeho stadione sme mali kancelariu,s jeho mamou som skoro denne pila kávu
S Dušanom Hergottom zo Senzusu som prekecala skoro celú noc,

mnamko
2. nov 2023

@mnamko no a teraz na rodinnej oslave bude "Anežka" zo seriálu Dunaj,

estellas
2. nov 2023

@mnamko Ona hrala v Paneláku Sára Suchovská sa volá. Vyzerá že je to milé dievča no nepoznám ju osobne

mnamko
2. nov 2023

@estellas ano Sara,je to muzovej prvej ženy dcera ,co ma s terajsim manzelom

mirka1988
2. nov 2023

@mnamko Branko Radivojevič je moja srdcovka 😀aký je v súkromí ?

mnamko
2. nov 2023

@mirka1988 zlatý chalan

Strana
z4