Aké meno sa vám páči najmenej?
Nechcem nikoho urazat alebo znehodnocovat dake mena len cisto nazory. ved je tema ake mena sa pacia tak moze byt aj opak 🙂
faustina,filibert, flavian, flavius, flora [to by mi priponenulo kvetnatu vystavu], fridolin
gaston, gedeon, genoveva 😃 , georgina, gerald, gracian,
harold, hektor :-S , helga [nieco ako olga a helena] , hieronym[aj ked boos bol uzasny umelec], hilar, hildegarda |-| , horac, hyacint a hyacinta =-)
gaston, gedeon, genoveva 😃 , georgina, gerald, gracian,
harold, hektor :-S , helga [nieco ako olga a helena] , hieronym[aj ked boos bol uzasny umelec], hilar, hildegarda |-| , horac, hyacint a hyacinta =-)
imelda, imriska, iris [firma na primeros], ivor,
joachim [zvlasne], juda,
kajetan, kalixt :-p , kandid [ako smrad, ze?], klarisa, klotilda, konzuela,
lazar, leon, leonid, leontin, leopolda [vazba] leopoldina, leticia, lotar, lukrecia
mmanfred, marica,
norma... 😉
odeta, ofelia, oktavia, orest, otmar,
pamfil, paskalia, pelagia, priska,prosper
raisa, ramon, rajmund, reginald, renatus, roderik, rut
serafin, serena 😃 :-x {serena vsetko} sigfrid, silvin,
skolastika
tekla, teofil {pedofil} :-x titus, tulia
una,
joachim [zvlasne], juda,
kajetan, kalixt :-p , kandid [ako smrad, ze?], klarisa, klotilda, konzuela,
lazar, leon, leonid, leontin, leopolda [vazba] leopoldina, leticia, lotar, lukrecia
mmanfred, marica,
norma... 😉
odeta, ofelia, oktavia, orest, otmar,
pamfil, paskalia, pelagia, priska,prosper
raisa, ramon, rajmund, reginald, renatus, roderik, rut
serafin, serena 😃 :-x {serena vsetko} sigfrid, silvin,
skolastika
tekla, teofil {pedofil} :-x titus, tulia
una,
Zdar ženy! 😃 Takú staršiu pani Bernardínu poznám aj ja 🙂 Kedysi sa bežne dávali takéto mená. Ale u nás v obci poznám aj Apolienu :-N A čo je horšie, je to mladá baba. Tuším nemá ani 30 rokov. No keby v dnešnej dobe mne dala moja mama také meno, tak si pomyslím, že ma asi chcela potrestať. No des ]-(
Dúfam, že som niekoho neurazila 😉
Dúfam, že som niekoho neurazila 😉
my sme mali prvé autíčko Rover, a keďže bo lčervený ,tak bola baba-Rovuška...
poto mfiremný Forman ,mal také skorodované dvere, až diery, tak bol Hnilduška a teraz máme našu Lantru, a keďže sa nám min, rok na dovolenke pokazila, tak ej t onaša flandra a teraz ,keďže nás spoľahlivo odviezla a jdoviezla z Talianska, tak je to už krajšie-flandrička 😃 😃 😃
poto mfiremný Forman ,mal také skorodované dvere, až diery, tak bol Hnilduška a teraz máme našu Lantru, a keďže sa nám min, rok na dovolenke pokazila, tak ej t onaša flandra a teraz ,keďže nás spoľahlivo odviezla a jdoviezla z Talianska, tak je to už krajšie-flandrička 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
ale mne sa po vcerajsku velmi zapacil Tristan, dufam ze ste popri tych kvapkach potuzenia alkoholom pozerali romantiku 😃